60

8===о

преди 6 години

До Анонимен 55По-скоро се притеснявам когато путин започне да "защитава" интересите на държави като Украйна , Грузия ,Черна Гора и др. Още повече се притеснявам да не започне да "защитава" интересите на България.Иначе путин направи много неща за русия през първият си мандат. Само ,че вече след толкова години власт е развил някои типични черти на абсолютните монарси - смята ,че не може да сгрещши, надценява собствената си личност, става все по-агресивен, и т.н.

59

Анонимен

преди 6 години

На всеки 100 години "цивилизованият" свят се обединява срещу Русия за да изяде шамарите и да се упокои за следващите стотина години.

58

Анонимен

преди 6 години

До е, 58...и в Германия започна строителството на Северен поток 2...е, и?

57

е,

преди 6 години

...и в Германия започна строителството на Северен поток 2.

56

Анонимен

преди 6 години

До 51 Браво на Путин!Путин спечели президентските избори в страната на 18 март с 76,7 процента. Това бе най-високият изборен резултат за него....хубаво ... е, и?

55

Питане

преди 6 години

Питането ми е следното: Колко поредни мандата управлява демократичната Ангела Меркел в демократичната Германия. Предварително благодаря за точните и изчерпателни отговори на поставеното питане.

54

Анонимен

преди 6 години

На много хора по света им бърка в здравето че Путин защитава интересите на държавата си и не остави западът да им окраде природните ресурси като нас.На руснаците вече цветни революций не им минават. Не питай старило, питай патило. Нов Елцин не им трябва.

53

ДНЕС БГ

преди 6 години

Защо изтрихте коменте повече от 20 коментара,а оставихте джендърските? Брееей,джендърска журналистика..

52

Анонимен

преди 6 години

До да беПрез годините на власт Путин се наложи като силния човек в Русия, която той постави отново на първия ред на международната сцена, но с цената на нарастващи напрежения със Запада, отбелязва Франс прес.

51

да бе

преди 6 години

Поводите са измислени, защото Крим не е анексиран, за Майдана САЩ вложиха $ 5млрд, в Сирия е поканен от президента Асад, случаят Скрипал е дело на МИ-та.Но поводи се измислят, за да се оправдаят дадени действия.

50

Браво на Путин!

преди 6 години

Путин спечели президентските избори в страната на 18 март с 76,7 процента. Това бе най-високият изборен резултат за него.

49

Анонимен

преди 6 години

Още рано сутринта блокирахте коментарите от страх

48

Българин

преди 6 години

Мачкай, Влади! Нека русофобските *** да се гърчат!

47

Анонимен

преди 6 години

Путин попитал радио Ереван: - Кое е по-лошо - да имаш хроничен алкохолик или да имаш хроничен наркоман? - Да имаш хроничен президент е най-лошото! Отговорили по радиото.

46

анонимен

преди 6 години

Следват пет години гарантирана мизерия.

45

Анонимен

преди 6 години

До 73Успех,господин Путин!..успех или неуспех за него или пък за бай дончо, или пък за макарон, или пък за шмеркел или за който и да е - теб какво те бърка тая работа?защо се вживяваш толкова, сякаш ти е някакъв роднина? не си ли прекалено наелектризиран - ту "плюс", ту "минус" ...и не хабиш ли прекалено много собствена енергия в това?защо забравяш, че в електрическата верига има и "нула" - "заземяване", "зануляване"

44

ист

преди 6 години

Путин каза че няма да променя конституцията.Това се казва путинска демокрация.Царете са нямали право да променят конституцията. Путин може. Горкият руски народ.

43

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

около 32000 българи, наши българиТова е поколението на българите дето си оставили семката в свинарника.Да отбележа, че само в Чикаго са 150 000, само в Чикаго. А руските емигранти са най-многобройните, след китайските, но вторите е ясно защо!

42

Анонимен

преди 6 години

Ч*ФУТСКИЯ ВОЙ И ГЪРЧ МОГАТ ДА ЗАПОЧНА СЕГА.

41

Burzum

преди 6 години

ПУТИН ,оле!