67

Анонимен

преди 6 години

"Според участниците, яденето на месо е не само нехуманно, но и вредно за здравето."===Яденето на месо само по себе си не е вредно за здравето. Прекомерното ядене на месо и небалансираната диета (месо/зеленчуци) е вредно. Но и другата крайност (само растителна храна) е вредна. Пример: витамин К2 не се съдържа в нито едно растение, а е ключове елемент за усвояването на калция от костите, без К2 калцият се натрупва във вид на плаки в меките тъкани. Това е само един пример.

66

Анонимен

преди 6 години

Тия защо не ги пуснат в Африка да протестират срещу лъвовете.

65

Римляни 14 глава

преди 6 години

...,,който е слаб във вярата яде зеленчук,,...!

64

абв

преди 6 години

Агнето - печено ли е ?? За протокола - само питам!!!

63

тт

преди 6 години

Много ми е интересно дали тези "правдиви" хора знаят, че някои от мастилата, с които се правят татуси съдържат също животински продукти? Или по-важното е да се правиш на итнересен и да се сливаш с обкръжението си, а не да разсъждаваш!?

62

1

преди 6 години

Знаете ли как веганите празнуват Гергьовден ?Слагат агнето на масата, слагат салатата и оставят агнето да изяде салатата.

61

Аз

преди 6 години

Тия не са уред...

60

Анонимен

преди 6 години

На мен ми хареса мацката която поливат с боя. Приповдигна ми се....настроението.

59

Анонимен

преди 6 години

Тези наистина са слабоумни. Вижте им плаката на първата снимка. "Стоп на насилието над животните"... със зачеркната... животинска ***!!! Хахахахахахаха!

58

Анонимен

преди 6 години

А суджуци може ли да ядем? За един приятел питам!

57

мдааа

преди 6 години

Защо някои хора, се опитват да натрапят своето мнение,дори и простотията трудно ще ни убеди в правотата им!!! Всеки избира сам как да живее,сигурен съм, че има подобни на тях, за които зеленчуците имат разум,чувства и т.н.

56

абв

преди 6 години

До Анонимен 42: - ...Защо днес си забравихте кучето "веган" бе лицемери?...Кучето им надали е ВЕГАН! За изготвянето на много кучешки и котешки храни се използва немалко месо. Само че ВЕГАНИТЕ надали се интересуват от факта, че някои от големите фирми изготвящи точно такива храни, избиват редки животни(между тях и китове).

55

Ненормални

преди 6 години

Болните мозъци пак се появиха - нагли, нахални, досадни и глупави. Смятат се за божества, а трябва да си пият лекарствата на едно по-специално място и да се лекуват. Ако им се плаща за щуротиите - ужас!!!

54

сара

преди 6 години

Природата ни е създала месоядни - ние сме животни и като себеподобните в природата месото е част от нашата прехрана. Може това да не се харесва на някого, но това е неоспорим факт. Всичко друго е болна психика. Животните убиват, за да ядат и това е част от хранителната верига в природата.

53

Любака

преди 6 години

Вижте го този 40 килограмов "хубавец" от снимките и преценете искате ли да изглеждате така, вие жени преценете, искате ли такъв снажен момък да ви "повдига", да ме прощавате за израза :)

52

Анонимен

преди 6 години

Липсва ми веганката с големите баджаци от миналия протест. Щях да я питам как се трупа целолит от репички и арпаджик.

51

нн

преди 6 години

Отвратително, долно и грозно. Изперкали хора. Група, малка в обществото, но нахална. Бъдете различни, кой ви спира, но по този начин с такива демострации, накъде? Всичко си има някаква мярка, но тука е просто е извратено.

50

Kanibal

преди 6 години

Ядат трева и си мисля за кебапчета! Смешни вегани !

49

Барселона

преди 6 години

Светът е оцелял благодарение на месото а не на хрупане на зеле и моркови.Скорбута е щял да ги довърши рано,рано.Тези млади хора нямат ли си друга работа...пълни с хормони някаква друга занимавка ами се търкалят по земята.Израждат се поколенията и това е...

48

Цонко

преди 6 години

Аз един не виждам проблем в тази акция на веганите. Ако няма агнета, готов съм да ям и вегани.