119

Анонимен

преди 6 години

Предвижда се на парада на 9 май на Червения площад ______na na na na na na :)

118

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ

преди 6 години

Победените германци в момента са първа икономическа сила в ЕС и са локомотивът на Европа. А победителите - руснаци ходят голи и боси, живеят в землянки и се наливат масово с препарати за вана като Бояришник. Честит ви ден на победата, руски ненормалници!

117

Анонимен

преди 6 години

112, ТИ НЕ СИ ИНАКВО МИСЛЕЩ- ТИ ГОВОРИШ С ЕЗИКА НА ОМРАЗА И ВСЯВАШ ТАКАВА- ХАЙДЕ ПАК ПРОЧЕТИ И ПОМИСЛИ- НЕ ПОЛЗВАЙ ЕЗИКЪТ НА ОМРАЗАТА- ТОЙ НЕ ТЕ ПРАВИ ИНАКВО МИСЛЕЩ, А ВСЯВАЩ ОМРАЗА КЪМ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД- ЗА ТОВА ГОВОРЯ.

116

Анонимен

преди 6 години

не ми е ясно защо е целия тоя напън да се търкалят танкове по площадите. И защо продължават самовнушенията, че били спечелили война? Ако наистина бяха спечелили, то след войната, поне в някакъв момент, би трябвало да са по-добре от победените, нали така? Най-вече, хората да живеят по-добре от тези в победените страни, технологиите да са по-развити и т.н.Такова нещо обаче няма. Напротив, докато Германия бързо възстановява и след това многократно надхвърля предвоенния стандарт на живот, СССР-ците.

115

мухахахаха

преди 6 години

Парад на суетата, не на мощта.Путин и държавата му приличат на назобен селски бек, който си гледа отражението по витрините като върви с разперени ръце (повече отколкото има нужда), гледа "на кръв" и си мисли че е голям здравеняк"Баси големите рЪки чоеек!"А отстрани хората му се хилят.Както знаете след време помпането със стероиди и неестественото, небалансирано покачване на некачествена мускулна маса (за сметка на вътрешни органи) води до много сериозни здравословни проблеми.

114

Анонимен

преди 6 години

* рогозката: "ще прелетя само веднъж с ту-160 и ще се приключи"* пътин: "нашата азбука е от македонските земи"*гросмайстора: "азбуката е македонска"*попа с нашивки: "кой ви разреши на 3 март да загиват и други войници, освен нашите?"*пътин: "ще защитим косово, без да се съобразяваме с небето на други държави"...е след такова "братушкане", как да не съжаляваш, че хитлер не е послушал федор фон бок ?!

113

Анонимен

преди 6 години

121- А ТИ НЕ ЖИВЕЕШ ЛИ В БЪЛГАРИЯ- НЕ СМЕ ЗЛОБНИ, А ДЛЪЖНИ ДА ПОМНИМ ИСТОРИЯТА И ДА ЗАЧИТАМЕ ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ НА ВСИЧКИ. БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДОБРИ И ТОЛЕРАНТНИ НЕ ВСЯВАЙ ОМРАЗА.

112

срам и позор

преди 6 години

Някой може ли ми каже защо парадните ЗИЛ-ове ( кабриолетите с генералите) на руската армия са преработени американски пикапи GMS Sierra, а бащицата се вози във фашистка ( загубила войната ) марка Mercedes? Дори еврогейовете от Франция ( Ситроен), Великобритания ( Ягуар), Германия ( Ауди ) и т.н. се возят в свои марки автомобили.

111

Анонимен

преди 6 години

Страхотна военна мощ, няма що.Открийте разликите между този 'парад' и онзи преди 30 години, например. същите ръждясали таралясници, същият безумен и агресивен военолюбски плам в очите на генералите, същата *** гордост на набиващите крак солдати, същите лозУнги, същите джуджета (политически) пред мавзолея. Само където тогава махаха от трибуната на мавзолея.

110

Анонимен

преди 6 години

104, ВЯРНО Е ЧЕ РУСИЯ ИМА МНОГО ИЗСТРАДАЛ НАРОД- ПЪРВО СА БИЛЕ КРЕПОСТНИ, СЛЕД ТОВА РУСКО ТУРСКАТА ВОЙНА, СЛЕД ТОВА ПЪРВАТА СВЕТОВНА 1914/18Г, ФЕВРУАРСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ,ВЕЛИКАТА ОКТОМВРИЙСКА РЕВОЛЮЦИЯ, ГЛАДОМОР 1932/33 Г В УКРАЙНА РАЙОНИ НАСЕЛЕНИ ПРЕДИМНО С МЕСТНО НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО НЕ ЖЕЛАЕ ДА ВНЕСЕ ИМОТИТЕ В СОВХОЗИ- ОКОЛО 6 000 000 ЖЕРТВИ, ГУЛАГ 1929 Г- ОКОЛО 20 000 000 СА МИНАЛИ ОТ ТАМ КОЛКО СА ЖЕРТВИТЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ, ВТОРА СВЕТОВНА ВОЙНА- НАД 60 000 000 ЗАГИВАТ ОТ ВСИЧКИ УЧАСТВАЩИ.

109

Оскотял Българин

преди 6 години

Путин е велик! Медведа също е велик! Слава Русия! Слава КПСС!

108

:(

преди 6 години

Изминаха 30 години години откакто изритахме "недоностето", а в центъра на метрополията на всички недоносчета всичко си е по старому! И парад си правят, същият като в изминалите 71 години! Сърповете и чуковете още са живи в определен вид полу-хора, а мумията още живее в безродните им чугунени тикви и маха от мавзолея!

107

Анонимен

преди 6 години

MNOGO ZLOBNI HORA V BALGARIA

106

Оскотял Българин

преди 6 години

Чувствам се нестабилен и изперквам. Няма надежда за БГ .Всички са виновни

105

просто минавам

преди 6 години

Преди години, пак по повод 9 май гледах интересен репортаж по руска телевизия. Двама ветерани от войната - руснак и германец. Руснака обитава комуналка с обща кухня и тоалетна, с провиснало пране в коридора и пенсия от 30-40 долара. Германецът живее в неголяма собствена къща в провинцията, със сравнително ново Ауди отпред, плазмен телевизор, климатик, вградена кухня. Ходи на ски в Австрия и се радва на внучетата. Въпросът е кой всъщност е победител във WWII ?????????

104

:P

преди 6 години

А пари от де? БВП-то по ниско от това на Южна Корея, а пък са няма и 160 пъти по-малка държава, с три пъти по-малко население. Ум царува, ум робува, ум паради прави. Язък за руския народ и култура. Ще се помним с парадите и железата по улиците.

103

супер

преди 6 години

Големият номер ще бъде изстрелването на джуджи-*** с гаубица в небето .....

102

Оскотял Българин

преди 6 години

Готов съм да се продам на Русия на цената на един апартамент в Лозенец. Съгласни ли сте? Още отсега почвам да хваля Путин ден и нощ

101

Анонимен

преди 6 години

За някои 9-ти май може да е ден на победа, за мен е ден, в който Източна Европа беше окупирана от най-чудовищната империя, съществувала някога!

100

Анонимен

преди 6 години

Целта е да бъде помпозно, зрелищно, за да може колхозника да е спокоен че никой няма да му вземе самогона и ще продължи да си мисли че всичко съществува чрез княз Путин!