142

Крим не е руски

преди 6 години

Добре че руската техника не закъса на парада и не падна някой руски самолет та да се изложи пред чужденците.

141

Анонимен

преди 6 години

Този парад ни беше нужен за повдигане на ниското ни самочувствие от състоянието на българската армия.Политиците не трябва да неглижират проблемите на военните,защото това води до риск за здравето и живота им,а също така до невъзможност за изпълнение на задачите им при нужда.

140

Анонимен

преди 6 години

Под всяка статия в български сайт еничарите от чужбина хвърлят тонове хейт.Това ще да е от щастливият живот в новите им родини.

139

Анонимен

преди 6 години

България е имала войска.... до комунистите!След тях - пародия на войска ... слугинажен придатък на СеСиСеРеНяма ги "Прусаците на Балканите"(Бисмарк)Няма ги капитаните - унижили СърбияНяма ги готвачите от обоза - размазали англичаните..Червената зараза не прощава!

138

Анонимен

преди 6 години

Забравихте ли, че при пожара в Кресна викаха АРмията? забравихте ли, че при наводненията по морето викаха армията? забравихте ли, че като като се изгуби някой в планината веднага викат армията? като има мина някъде да се разминира - армията. Армията е навсякъде около нас. Не я оценяваме.

137

До 119-Дея

преди 6 години

Дея,Деяяяяяя,калинке сладка,ти на кой свят живееш?Има страшна морална криза във властта,пиленце.Свали си розовите очилца и погледни истината в очите,нищо,че си част от тази власт,съвсем очевидно е.

136

Анонимен

преди 6 години

моят дядо участвал във Втората световна. тук днес също видях една 87 жена полковник - ветеран, както и мъж който е участвал като 17 годишен във втората световна. Лъжа е, че всички генерали са самодоволни, но нима войниците са виновни, че в момента не се води официална война? те не доказват всеки ден - в Сирия, в Ливан, в Сомалия, в Либия - където има бойни действия и напрегната обстановка.. Те се доказват когато има да се разминира противохотна мина. Те се доказват при бедствия и наводнения.

135

Анонимен

преди 6 години

До 139"...прадядовци,участвали в трите войни за национално обединение!"Заавлиите в гроба се въртят , като гледат за какво са мрели!

134

до 121

преди 6 години

в САЩ генералите са много повече, там имат много повече чинове.т.напр. там имат бригаден генерал, генерал майон, генерал-летейнант, генарл-полковник генерал и генерал на армията - а ние нямаме генерал с пет звезди.Също така във флота имат един куп адмирали и капитани. За сметка на това времето което се исак за даден чин е два пъти по-малко отколкото при нас. Нашата армия е оформена като съветската, и после е модернизирана по западен образец.

133

Анонимен

преди 6 години

Слава и Чест! Горд съм с моите прадядовци,участвали в трите войни за национално обединение!

132

до 137

преди 6 години

Обичаш България - ама тя те мрази!Лекува те...линчува те...дои те...стриже...трови!Жалко за децата ти - бъдещи роби на мутри и партийни олигарси!Мат*рял е нужен!Хлебари...говедари...овчари...и баламурници изобщо!

131

Анонимен

преди 6 години

Нито вегетирам,нито муча.Работя и си гледам семейството с честен труд.Обичам България,за разлика от вас дезертьорите,които плюят и нареждат от злоба.Никой не ви е прогонил,вие избягахте от алчност.

130

до 135

преди 6 години

У гризките?Скоро ще У гризнете дръвцето ... всичките функционално неграмотни другари!Гарантирано ... от ГЕРБ...БСП ...ДПС

129

до 125

преди 6 години

защо говориш глупости? на 14 юли 2017 имаеше военен парад в ПАРИЖ, даже сега Тръмп ще прави парад в края на Октомври в САЩ!

128

Анонимен

преди 6 години

Правете чупки в кръста на Запад и яжте угризките на господарите.В България няма кофи,днес всеки яде агне!

127

до 132

преди 6 години

Кои са животните другарю?Тези спасили себе си от геноцида?Или мучащите - преживни ( като теб ) вегетиращи в koчината?

126

Анонимен

преди 6 години

Животните от чужбина пак вият

125

до 130

преди 6 години

Ще устоите....Павелматросовците....па ако ще и да се храните от кофите!Разбра ли другарю?

124

до 128

преди 6 години

Народът е тук! Тръгнаха си безродниците,дано никога не се завърнат! Ние ще устоим!

123

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има модерна армия! Проблема обаче няма да е в армията. Обезличаването ни ще става по мирен, хуманитарен път.