128

Анонимен

преди 6 години

Боци+Цоци пикчърс представя:Цел: НЕПОСЛУШНА,непокорна,иска градинки жена 1.60см,50кг, Сцена: Централно кръстовище в СофияЗадържащи:25 полицаи от МВР София звено Кобра15 полицаи от Трафик звено Газела45 тежко въоръжени, маскирани агенти на ДАНС/БОБ/КНОПИ,БОКУ,ЦЕЦУ,ГЕРБУ и други агенции5 бронирани автомобила тип Хипо1 хеликоптер кръжащ над кръстовището1 самолет Спартан1 фрегата "Дръзкийй" в бойна готовностотбор "Бистришки тигри"Отразяващ екип: МВРпикчърс,Антон Тод.,приятелски телевизии

127

Анонимен

преди 6 години

В България има върховенство на Бацо и компания!

126

бедния северозапад

преди 6 години

Та пътувам си по Дунава до Пасау и ми е все познато.

125

ккккккк..

преди 6 години

"Владислав Горанов формулира българската позиция по казуса. Според него не е нормално върховенството на закона да бъде критерий при разпределянето на еврофондовете, защото му трябват аще няколко милиона да си довърши и обзаведе грозната къща на Витоша

124

Анонимен

преди 6 години

Разберете, че няма ГЕРБ, няма БСП, няма демократи. Прогнилата партийна номенклатура от 80-те години зае всички важни постове в държавни институции, "леви" и "десни" партии, стопански дружества и това го нарекоха "демокрация" и "преход". В момента елитът ни е една кланова династия, където властта ще се предава на деца и внуци докато не стане война или революция.

123

Анонимен

преди 6 години

И... Каква ще е тази промяна? :) Да ни кажат пак да слагаме розовите очила, но и да стягаме още повече коланите докато те се накрадат и после дойдат децата и внуците им за същото?!! Тези филми ги гледаме от десетилетия вече...

122

к

преди 6 години

как западните бок_луци смеят да говорят за законност след жалкия фарс който разиграха със Скрипал и 25-те години затвор който висят над Пучдемон !?

121

Додо

преди 6 години

Щом Брюксел, столицата на Илюминатския Ционизъм, моралния упадък и Содом и Гомора на нашето време. където проституиращи, педерacти и ислямски джихадисти съставляват ядрото на популацията, то тогава вече едно е ясно - България бива тровена и загива!

120

Анонимен

преди 6 години

Всичко знаят от Брюксел, от ЦРУ и много други инстанции, но Герб са им удобни, защото им прокарват политиките.

119

Анонимен

преди 6 години

ЕС не ни даде големи ползи, но поне кара управляващата мафия да се държи малко по-прилично. Ако тези 10 години с ГРОБ бяха извън ЕС, тук щеше да има политически затвори, палки по площадите, обявяване на външни врагове и т.н. ЕС просто ги кара да поддържат човешко лице пред цялото задкулисие.

118

Анонимен

преди 6 години

Далеч от Русия = хубав живот !Това руснаците го разбират най добре!

117

Демонокрация !

преди 6 години

Европейските ценности изневериха сами на себе си. Това което виждам няма нищо общо с равенство на закона и демокрация. Тези фараони в ЕК не са избирани от никого и ни диктуват своите виждания за света. Това не е демокрация, а соросокрация! Аз със сигурност няма да загубя нищо от излизането от ЕС, който работи и произвежда ще се оправи и след това. Ще загубят само тези, които създават илюзията ни за зависимост и пропагандата, защото няма да могат повече да "усвояват" европейските средства.

116

Анонимен

преди 6 години

Само ЕС и Нато ще ни спасят от руските убийци и крадци!

115

Анонимен

преди 6 години

Ами живота у нас е по-добър, затова руснаците идват да живеят тук!Никой не иска да живее в Русия!Всички бягат към ЕС и Америка!

114

Анонимен

преди 6 години

Боци и Цоци филмово студио представя:Цел: НЕПОСЛУШНА жена 1.60см, 50кг, Сцена: Централно кръстовище в СофияЗадържащ екип:25 полицаи от МВР София звено Кобра15 полицаи от Трафик звено Газела45 тежко въоръжени, маскирани агенти на ДАНС/БОБ/КНОПИ, БОКУ, ЦЕЦУ, ГЕРБУ и други агенции5 бронирани автомобила тип Хипо1 хеликоптер кръжащ над кръстовището1 самолет Спартан1 фрегата "Дръзкийй" поставена в бойна готовностОтразяващ екип:МВР пиктчърс, екипи на приятелски телевизи

113

Анонимен

преди 6 години

Българи е в ЕС и NATO. И там ще си останем!Свиквайте *** пияни ;)

112

Адв.МАРКОВСКИ

преди 6 години

ВЪПРОСЗащо не са ги арестували, когато са носили парите и са се придвижвали пеша към колата, която е била парикарана на ул."6-ти септември".ОТГВОРЗащото парите не са били у тях, а са били поставени по-рано в колата, докато тя е била паркирана пред Столична община на ул."Московска".

111

Анонимен

преди 6 години

Руснаци са заселват с хиляди у нас, защото живота е по-добър. Защото сме в ЕС, а не в Азия.

110

Анонимен

преди 6 години

За всеки нормален човек, с непромит от герберастките медии мозък е ясно ЧЕ ПАРИТЕ СА ПОДХВЪРЛЕНИ В КОЛАТА.Защо двете жени не са арестувани, когато са носили парите.Ами много просто - защото парите не са били у тях, а са ги ЧАКАЛИ В КОЛАТА.Както и всички екипи на КНОПИ, МНОПИ и герберастките телевизии в бойна готовност.И защо беше нужно да правят 5-часово задръстване на бул.Васил Левски.Ами за да ги видят ЕВРОПРЕДцЕДАТЕЛИТЕ как борят корупцията.ФАРС.

109

Анонимен

преди 6 години

Междузвездни войни. Избраха мало_у_мния Джар Джар Бингс за сенатор, за да може да предложи на тепсия Демокрацията на Черния Лорд. Да видим каква ще бъде ролята на България като председателстваща Е.О.