29

rou

преди 6 години

ТЕОРИЯТА НА ФИЛОСОФИЯТА КАЗВА ,ЧЕ ПРИ ФАШИЗМА РОЛЯТА НА ДЪРЖАВАТА Е ДА КОНТРОЛИРА МЕЖДУ КОРПОРАТИВНИТЕ ИНТЕРЕСИ И ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ЗАЩИТАВА КОРПОРАЦИИТЕ...ДОРИ ПРИ МУСОЛИНИ/ТЕОРЕТИК И ПЪРВИ ДЪРЖАВНИК НА ФАШИСТКА ИТАЛИЯ/ В ПЪРВИТЕ ПАРЛАМЕНТИ Е ИМАЛО ПРЕДСТАВИТЕЛИ САМО НА КОРПОРАЦИИТЕ..И КОРПОРАЦИИТЕ СЕ ДОГОВАРЯТ С РАБОТЕЩИТЕ...ТАКА Е В ЕС И БЪЛГАРИЯ..ЧИСТ ФАШИЗЪМ ПРИЧИНА Е ЛИСАБОНСКИЯТ ДОГОВОР ПОДПИСАН ОТ ПРЕДАТЕЛЯ С.СТАНИШЕВ КОЙТО ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА КОРПОРАЦИИТЕ..БЕЗ ДА ПИТАТ НАРОДА..

28

Анонимен

преди 6 години

Всеки един политик участвал в управлението на РБ от 1990 до днесТц, поне от 1944 г. до днес. Това, което онези започнаха, децата им сега довършват.

27

ch4ng3

преди 6 години

До #13 Държавата е длъжна да помага на полу-сираци особено ако те учат и са до 26 годишна възраст тези помощи наричащи се "пенсии" от 100 лева са просто смешни. Хора с плиткоумни мозъци на които цял живот им е помагано няма как да го разберат, но нали все българина е могъщ и знанията са му безкрайни! Като народ вместо да се застене срещу властта, която е безмилостна ние се плюем и ругаем един друг и погледа ни е само върху паничката на другия.

26

пешо

преди 6 години

Всички вноски на хора, неуспели да се пенсионират, вкл.починали преждевременно...отиват за пенсиите на милоционери и военни, които се пенсионират под и окло 50-годишна възраст и вземат пенсии по 40 години. Да, те ПАЗЯТ властта, те са важни за политиците.

25

До младите

преди 6 години

Деца, не се лъжете! Аз съм на 50 години и цял живот лъгаха нашето поколение с обещания за нормален живот. Останете ли в тази проклета територия и вашият живот ще мине така-в мъки и борба за елементарно оцеляване. Сега поне имате вариант да изчезнете. Дори да сте от богато семейство ще трябва да съществувате в нечовешка среда, ако останете тук.

24

Анонимен

преди 6 години

ИСКАХТЕ СИ И СКАЧАХТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ ЗА ЕВРЕЙСКАТА ИЗМАМА ИМЕНУВАНА (ДЕМИОКРАЦИЯ) -ЕМИ ТЕ ВИ Я ТЕ В ЦЕЛИЯ И (БЛЯСЪК) .

23

Анонимен

преди 6 години

Държавата на никого не е длъжна за нищо, който иска да виси като *** на площада да ходи да му се смеят хората.

22

Хленчовци

преди 6 години

Слабият умира всеки ден - силният - само веднъж!

21

Анонимен

преди 6 години

До 13. А защо да не искат хората пари от държавата ? Представи си, че едно лице плаща осигуровки за пенсия 20 години и изведнъж почива, какво трябва да стане с тези осигуровки ? Може би трябва да ги дадат на теб ? Лошото е, че в тази държава няма опция за наследяване на тези пари, а само тъпата наследствена пенсия, която се взима само от деца до 18 годишна възраст и така парите потъват ! Трябва вече да има промяна в системата за СО и ЗО, иначе тази държава ще я закрият след 10-15 години.

20

Анонимен

преди 6 години

За българските политици бъдещето на страната ни се заключава в развитието на 'ромското' население. Българското е тотално неглижирано и дикриминирано в полза на горепосоченото.Бъдещето на всички бели българчета ще бъде да бъдат роби на ***, които ще бъдат тотално мнозинство и НЯМА да се трудят за хляба си, но и ще имат все повече искания.Така че всеки който създава бели българчета в днешната полит. ориентация на територията България,всъщност създава бъдещи роби (трудови,сексуални и т.н.).

19

Yoan

преди 6 години

Държава в която властват парите, страха, корупцията, демагогията и феодализма .............. - няма бъдеще!

18

Анонимен

преди 6 години

Умните, прозорливите и смелите отдавна прозряха ужасната истина и поеха към Т2.

17

Анонимен

преди 6 години

Не се прави така.На 1 май всичките мафиоти ще са извън София.Няма пред кого да протестирате.След празниците когато София се напълни и министри и депутати си дойдат,се организира масов протест под прозорците на премиера и се блокира движението. Отправят се персонални обвинения към Борисов ,той понеже не може да понесе някой да не го харесва,а и вече както сам каза е много уморен от оправяне на проблеми в България,на Балканите,Европа и светът като цяло може и да ви обърне внимание.

16

Спеца

преди 6 години

Не е вярно че България е без бъдеще!Тия некадърни политици , които управляват сега , като пожарникар-охранител , виФаджия , енергетик - счетоводителка и цяла пасмина от крадци и хайдуци за министри , прокурори и полицаи, та тая пасмина е обречена да попадне в отходната канализация на политиката!Ще дойдат политици , които ще решат ребуса за икономика , добър живот и бъдеще на народа ни!Случайните политици и тия които са пълни *** ще си отмрат!

15

НАП+НОИ

преди 6 години

Все повече младежи предпочитат да хвърлят семето на плочките, от колкото да правят деца. Просто не си заслужава! Заслужава си само ако си от малцинствата.

14

Анонимен

преди 6 години

До 4 - Ама това сериозно ли ?

13

да

преди 6 години

на млад, здрав, прав, ПЪЛНОЛЕТЕН човек държавата трябвало да му плаща "пенсия", защото....така... то като ония световните и олимпийски шампиони от игрите за инвалиди през 50-60 година, които си поискаха 3-4 000 лв пенсия, защото...така трябвало:))))професия па'разити !!!

12

Анонимен

преди 6 години

Всеки един политик участвал в управлението на РБ от 1990 до днес трябва да бъде обвинен в геноцид срещу българската нация. Системно и методично се работи за оскотяването и деморализацията на обществото. Стигна се дотам, че много български семейства остават бездетни, поради липсата на условия за отглеждане на деца. Въпреки всичките гръмки слова, че живеем по-добре болшинството от българите са на ръба на бедността сравнено с останалата част на ЕС. Не бунт, а линчуване трябва! Ще бъда на протеста.

11

яя

преди 6 години

Държавата - Геноцид за нацията в момента, цялото ми семейство е в чужбина

10

Анонимен

преди 6 години

В тази държава няма никаква перспектива за нищо. Затова и нямам намерение да имам деца, защото е престъпление да ги обричам на живот тук Човек не може да осъществява мечтите си, защото действителността те смазва, а на държавата й трябва роби, които да бачкат на минимална заплата. В България животът е просто съществуване от ден за ден.