13

Анонимен

преди 6 години

Защо надлежните органи не проверяват,откъде се финансира, руската партия Атака?

12

полезните идиоти

преди 6 години

дали ще кажат на българското общество дали другаря Путин е направил обещаните инвестиции в Крим или както обикновено е излъгал хората в Крим ?!Единствените му " инвестиции " вероятно са подсилване на руския военен флот в Крим !А къде са обещаните инвестиции в икономиката на Крим ?! От както се присъединиха към " майка " Русия кримчаните станаха същите м.изерници като братята си в Русия !

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен12 Да,веднага,сгреших клавишите. Заради такива типове,като Сидеров,визите за САЩ няма скоро да паднат за българи.Трябва да изхввърчи от власта,много скоро.

10

Анонимен

преди 6 години

До Патриот4 Русия бе признала Украйна за суверена държава,точно в тези граници,с Крим и Източната й част.Путин грубо наруши международното право ,като анексира Крим и превърна Източна Украйна в пепелища,изби над 3000 украинци.Българските социалисти са *** и ултраси,които мечтаят да се бият на страната на руския агресор в Донбас,заедно с едни други,побъркани ултраси-руските и сръбските.Вие сте срамът на БГ.

9

FRTSMVSMNVMNHLDMN

преди 6 години

До АнонименУважаеми анонимнико - бихте ли написали Вашата думичка " изфвърчи " правилно ? Неграмотен ама с мнение а ?

8

Анонимен

преди 6 години

ПРЕДАТЕЛ !!!

7

Анонимен

преди 6 години

Заради такива типове,като Сидеров,визите за САЩ няма скоро да паднат за българи.Трябва да изфвърчи от власта,много скоро.

6

FRTSMVSMNVMNHLDMN

преди 6 години

До полезни идиотиТвоят кумир Ленин е германски агент изпратен в пломбиран вагон от Швейцария през Германия да направи революция и отслаби Русия.Не ми го цитирай моля ! Много ниско ниво показваш !

5

Анонимен

преди 6 години

Полуграмотните хора са най-опасни,от тях всичко може да се очаква,особено,ако са сребролюбци.Сидеров се числи към тях,определено.

4

полезни идиоти

преди 6 години

Основната тема на форума е "Глобалното бъдеще. Бъдещето на Русия"..................................Тях не ги интересува бъдещето на България , а ги интересува бъдещето на Русия !Ленин е бил много прав ,че е нарекъл българските русофили - полезни ***.и !

3

либерационалист

преди 6 години

Со ро соидите да почнат плюването! Веднага да яхат Ненчевата флота и да нападат Крим... ..а защо не и Кремъл?!

2

Бай иван

преди 6 години

Продажник.

1

Анонимен

преди 6 години

За сега...