57

Анонимен

преди 6 години

революционерите са умрели млади в разцвета на силите си

56

Анонимен

преди 6 години

Така е при демокрацията...Напоследък се повтарям, но това са фактите!Само напомням за тези които услужливо забравят, че през "лошия" комунизъм здравеопазването беше НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО и ДОСТЪПНО ЗА ВСЕКИ!Факт!

55

Анонимен

преди 6 години

Отвратително.

54

Анонимен

преди 6 години

От друга страна такива нововъведения при соца нямаше и хората пак си умираха...

53

Анонимен

преди 6 години

До АМЕРИКАНЕЦНе му се ядосвайте на простотията на "АМЕРИКАНЕЦА". Той от онези проснтачета, дето полулегално побегнаха1, стояха в лагери и накрая ги пуснаха из катакомбите да попъллватоня контингент. Сигурно е "американец" от джунглите на Амазонка. Той си мисли, че само той знае, кое как е.

52

онбашията

преди 6 години

До Анонимен 49е то и като нямаше банани клапите пак нямаше.но, и аз да се присъединя все пак - какво сте се разревали, 1000 години ли искате да живеете (фридрих велики е автор на тая светла мисъл, не съм аз)

51

Анонимен

преди 6 години

До ВЪПРОС към ДАНСКой имаш предвид? Генералния представител за България на фирмата за медицински изделия ли? Това са посредници изкарващи мноооооооооого кинти.

50

Иван

преди 6 години

Нищо чудно след като държавата не може да се грижи за поданиците си, те я напускат, по един или друг начин. Бог да я прости.

49

Анонимен

преди 6 години

Най разумния коментар е номер 16 написан от професор.

48

Анонимен

преди 6 години

Какво пак сте се разревали, нали има банани, това е важното

47

Пончо

преди 6 години

До ИмигрантАз си правя зъбите в Унгария, по - евтино е и с много по - добро качество от БГ.

46

Анонимен

преди 6 години

Частната собственост е алчна, тиранозавърска, зловредна измислица за експлоатация на хората от бандитите, престъпите притежатели на многото пари, които взаимно се поддържат, правят партии, безчовечно унищожават хората. Тъ по решение е 99 %-та частна собственост. Трябва да има разумно съотношение между частно и държавно. Поне 30:70. Иначе обществото загнива. Затова загина и социализмът - 99 % държавна собственост! Конкуренцията между видовете собственост е живецът на развитието!!! Другото е ЛЪЖА!

45

ВЪПРОС към ДАНС

преди 6 години

Тази *клапа* в ЕС - Германия , Франция - струва 1000 евро .Какви Десетки Хиляди Евро.Къде е ДАНС и Медицинския Одит . Тези са Убили Жената нарочно .

44

Анонимен

преди 6 години

До до 10 ИмигрантА колко му взема държавата неофициално? И защо пък държавата позволява на работодателя-частник да съдира наемния работник, а двамата заедно да правят далавери, за да изгежда заплатата на работника по-голяма, като работодателят със съгласие на работника го осигурява ниско.

43

Имигрант

преди 6 години

33 Това колко плащат хората не е тяхна вина, а вина на държавата в лицето на нейните институции. Когато в тая държава започне да работи всяко едно човече на държавна издръжка както трябва тогава ще се оправим. Каквито и да си ги изберем ще в все същото. 50 години в тая държава институциите работят по един и същи начин и никога няма да се промени това и за това аз съм взел моето решение.

42

Анонимен

преди 6 години

Има неща като застраховки "живот" и здравни застраховки. След като искате държавата, т.е. ние, дето плащаме осигуровките си да поемат и тези без здравни застраховки и болниците по махали и паланки, няма как да се обхващат по-голям кръг здравни проблеми. Вноски малко, разходи много и неефективни. Друг е въпросът, че с тази една и то държавна каса яко се краде и малкото, което се внася.

41

Анонимен

преди 6 години

По същество това е напълно съзнателно умъртвяване на гражданин на България, който е работил за държавата, плащал е данъци и е бил ограбван от нея. Втори, престъпен проблем е, защо тази жена не е била лекувана достатъчно, за да се преотврати това крайно, безалтернативно състояние. Като човек, за жалост, от няколко години близък до подобно състояние, виждам точно такова поведение на здравната система - ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ОТБИВАНЕ НА БОЛНИЯ ОТ ЛЕЧЕНИЕ - пари, време, грубост, омаловажаване на риска

40

Анонимен

преди 6 години

ПП ГРОБ и реформите в здравеопазването. Близките на жената да подадат жалба в Страсбург! И да не забравя - разБойко да пусне една сълза и за тая женица, и за нея се е погрижил!

39

Анонимен

преди 6 години

Горд съм, че синът ми знае 3 западни езика и една дума на български : самолет.

38

Анонимен

преди 6 години

Нови далавериТия клапи не са толкова нужниПоредните алчни фирми които си пробутват *** в банановата ни държавица