20

Юстиниан Велики

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ГЪРЦИЯ ДА АНЕКСИРА ГОРНА ТРАКИА, МИЗИА И ПАРИСТИОН -ПОДУНАВИЕТО..КАКТО И ПИРИНА- ГРЪЦКА ПЛАНИНА.КАКТО СИ БЕШЕ ПО МОЕ ВРЕМЕ, И ПО ВРЕМЕТО НА МОЯ НАСЛЕДНИК -- ИМПЕРАТОР ВАСИЛЛИС 2-РИ ВУЛГАРОКТОН .

19

Анонимен

преди 6 години

Единствения човек, който става за политик и има далновидно виждане за нещата, но всякакви платени сюрюнтии го оплюха и очерниха.

18

Анонимен

преди 6 години

Крим е незаконно превзета територия на чужда държава. У нас, по неофициални данни, има около 500 хил. олигархични "братушки", скатавайки се от санкциите през задната врата. Какво ли може да стане при един референдум по черномерието, питам аз ?

17

Анонимен

преди 6 години

АКО В КЪРДЖАЛИ СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ И ИСКАТ КЪМ ТУРЦИЯ!!!ТОЯ *** ЩЕ ОТВОРИ УСТА КАТО ПАСТ И ЩЕ ПОЧНЕ ДА ВИКА!!!!-------------РЕФЕРЕНДУМА В КРИМ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!! КРИМ МОЖЕ ДА ИСКА ДА Е КЪМ РУСИЯ НО РУСИЯ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ПРИСЪЕДИНИ КРИМ ЗАЩОТО Е ПОДПИСАЛА 1994-ТА , ЧЕ НЯМА ДА КРАДЕ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА ПО НИКАКВИ ПОВОДИ!

16

димо

преди 6 години

Браво на Сидеров , това е пътя , най-после разбра нещата как стават !

15

Анонимен

преди 6 години

Аз не знам в друга държава, в парламента и да присъства партия, която е пряк, открит проводник на интресите на друга държава!

14

Анонимен

преди 6 години

Радев светнал като коледна елха - явно доста паручки евра е гушнал руския прецедент

13

Анонимен

преди 6 години

До ЗозоХодил е да си получи чувала с рублите, че няма с какво да плаща на форумните болшевики..Гой не е болшевик, фашага е!

12

САМО РУСИЯ И ПУТИН

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ И ПУТИН!!!

11

Анонимен

преди 6 години

А направеха ли моста от Русия до Крим?Той човек на Путин го строеше

10

Анонимен

преди 6 години

Русофилите критикуват Волен, че се е продал на Америка, американофилите го критикуват, че е ***. Абе, хора, политиката е шоу. Политиците са актьори като в театъра, те правят това, което им кажат. Да, Волен, е интересен с това, че за разлика от другите, на него му плащат от Русия, не от САЩ. Руснаците го накараха да влезе в американското правителство, за да може поне малко да имат контрол и да не са чак такива ястреби.

9

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Мост е хубава дума!Ама ролята на моста не е много добра!По време на война едните искат да го разрушат , а другите да го запазят!А ние нямаме С 500./сиво вещество от 500 години напред/.ха ха ха

8

Зозо

преди 6 години

Ходил е да си получи чувала с рублите, че няма с какво да плаща на форумните болшевики.

7

333

преди 6 години

Както каза Валентин Вацев още преди няколко месеца, руснаците накараха Волен да влезе в коалиция с гербаджиите, за да може поне от малко да се контролира русофобията на управляващите. Видяхме с неизгонването на руски дипломати, че може би руснаците са имали право. Да, Бойко, не е с тях, но от чувство за съхранение, няма и да тръгне срещу тях, и гарант за това са рубладжиите от атака. Съгласни ли сте?

6

Зозо

преди 6 години

Абе да ги събират Сидеров, Президента, Т.Ерменков и Корнелията и да ги експулсират в Матушката им! Аман от руски блюдолизци!

5

Анонимен

преди 6 години

мост между ЕС и Русия, на моста жена му, а той сводник

4

Анонимен

преди 6 години

"Мост" сме били между Ес и Турция"Мост" сме били между ЕС и русияТоя мост да не вземе да се претовари нещо, а ? Ако идващият от единия край турски ятаган и от другият край - руски ботуш, вземат че влязат "в крачка" при движението по моста, то току виж моста влязал в резонанс ... а при резонанс - мост а рухва! Та... не е хубаво да си мост, т.е да носиш променлив товар - води до "умора", а и всеки те гази, както му е удобно!

3

Анонимен

преди 6 години

Белия пудел изкара някоя рубла

2

bms

преди 6 години

Усмисли ми живота това изказване и вече гледам с надежда бъдещето.

1

Анонимен

преди 6 години

пак е прекалил с нещото