111

Анонимен

преди 6 години

"задържаните са били държани с белезници, за да не унищожат следите по ръцете си" - добре де, ако са били сигурни, че имат следи по ръцете, защо не са им взели проби още в началото на ареста, а са чакали 5 часа навън и чак след това са гледали дали ще светнат??? Май са се надявали по някакъв начин да нанесат следи по ръцете им, че да светнат по-късно....

110

Възмутен

преди 6 години

Г-н Гешев, толкава ли беше сложно някой от вашите хора да седне в колата при тях след ареста, за да не изядат 56 000 евро, както беше едно от опасенията ви, и да ги закарате при вас или в полицията и бройте колкото си искате? За този цирк България обезателно ще бъде осъдена от европейски съд по правата. Тогава трябва обещетението да платите вие "умните" глави, а не целия български народ!

109

Анонимен

преди 6 години

Сега не разбрахме от кой е трябвало да бъде получен подкупа ? Г- от този който е пил кафе с кметицата, от големия инвеститор, от този който е дал парите на заем на ивеститора или някой от тези които разиграха екшъна !

108

Анонимен

преди 6 години

До До 114Точно за това хортувам!

107

Веригата

преди 6 години

Пълен майтап. След бруталното фиаско със санитарката, дето по чудо не уловила онея убавци, дето драснаха от кауша, сега нагласена показна акция, да се поразмие общественото мнение. Резултат? Още по-жалка проява на гробаджиите. И ръсят ли ръсят глупости в таз връзка.

106

Анонимен

преди 6 години

Ало-апаш:Каня Големия инвеститор да ми върне 70'те хиляди, които му дадох за подкупа !Да ги увие в амбалажа хартия и ги пусне в коша за *** пред офиса на Цацаров - аз ще наблюдавам от насрещното кафене !

105

Нормално е

преди 6 години

НС да приеме спешно закон задължаващо виновниците, извършващи арести по процедура противна на европейското право, да заплащат разходите при осъдителна присъда. Държавата т.е ние, които не бяхме виновни, плати за ареста на Цонев.

104

Анонимен

преди 6 години

Вися часове за да види някой евроделегат (евентуално) как Борисов бори корупцията и да разправя в Европа

103

сминдух енд чесън

преди 6 години

Не се ли сети да попита ,след като Иванчева не е внесла кашона в колата,кой го внесе?

102

До 114

преди 6 години

Явно, доволните от режима Борисов неса възмутени и само гледат сеир през прозорците!

101

Бокич,

преди 6 години

тия *** милиционерски номера ги прилагай някъде другаде! праим се на доброто ченге, а? Ти ли не знаеш защо е висяла...

100

Православен

преди 6 години

Тоя мутрата винаги като стане някой гаф, се не знае , не е разбрал и не е чул. Явно не го интересува какво става в държавата, да си подава оставката тогава. Като премиер носи отговорност за дейността на подчинете си! Няма ли пак да се разреве от някоя история, която му разкаже някоя майка и после емигрира.

99

Разбирко

преди 6 години

Като можеш по-бързо преброй и ги опиши ти,служителите си вършат работата както трябва и ти много добре го знаеш,ама за пред хората се правиш на интересен

98

Анонимен

преди 6 години

Ако е взимала рушвети - в кауша! Ама имало по-корумпирани, по-виновни от нея и т.н. Естествено че и те заслужават да бъдат осъдени, но и тази да си отговаря. А щом на някой не му харесва, защо не излезе на улицата и да протестира, да търси оставки, да разпъва палатки пред НС, да изисква институциите да си вършат работата. За последните 10-15г. имаше десетки бесни злоупотреби в БГ..... Обаче, гледам през прозореца и не виждам тълпи от недоволни граждани.

97

ГЕРБ forever

преди 6 години

Премиера е искрен. Същото,което стана с г-жа Иванчева може да се случи с който и да е кмет от ГЕРБ стига да има предпоставки за това.Нека не дрънкаме много,а да оставим на правораздавателните органи да си свършат работата докрай!

96

Йода

преди 6 години

Не разбрах, дали е имало лентички и ножички, освен фотограф, химик, физик и каравана-гримьорна за снимачния екип

95

Анонимен

преди 6 години

И сега кой замества Иванчева? Успя ли зетят на Цветанов да получи разрешителното на мини-мола в Младост? Ако ДА, пуснете жената да си ходи вече докато не ви е осъдила!

94

Анонимен

преди 6 години

Абе, кой е този които ще се съгласи да даде подкуп половин милион на някой, за да не му бави някаква преписка !?Че този голям инвеститор можеше сам да стане кмет на Младост, като купи гласове за половин милион !

93

Анонимен

преди 6 години

Някои светнаха яко,но за тяхно съжаление не е Деси Иванчева!!Съд за ОПГ...

92

адвокат

преди 6 години

1.белязани пари се дават непосредствено преди акция и те са под контрол на МВРто...2.Много често в съда, участвалите полицай не си спомнят подробности и има много грешки... умишлени или толкова си могат...