77

Поглед от немско

преди 6 години

Българите постоянно реват срещу корупцията. А виж като хванат някой корумпиран веднага почват да го защитават - видите ли някой му имал карез. Тоя народ не е добре с главния мозък. Дори и някой да й има зъб и за това да са я хванали, това не я оправдава факта че е приела подкуп и е била корумпоирана. Или това че е жертва оправдава това че е корумпирана?Разбира се сега зелените са наели най-добрия адвокат, ще я защитават с парите на Сорос. Защото им увяхва далаверата в Младост.

76

Анонимен

преди 6 години

Смешното в случая е че дори и да е виновна пак няма да я осъдят, защото господата в МВР са толкова ''кадърни'', че едно дело не могат да спретнат като хората. И сега Марковски ще ги изяде с парцалите, защото му е ясно какви некадърници са срещу него. Затова и винаги печели делата си. Не защото подзащитните му са света вода ненапита, а защото целия състав на МВР и прокуратура не знаят как да изградят дело.

75

Бай Стайко

преди 6 години

Когато ви рекетират държавни служители като полицаи,кметски наместници,ХЕИ,пожарикари,ривети всички като убодени руски мечки,ама като са хванали тая *** фризьорка,всичките изведнъж природозащитници на редки,фризьорски видове.Даже да е постановка,кой я кара да си мери умрялата,проскубана котка там където хората си мерят главите и мозъците?!

74

...

преди 6 години

Хора НЕ ВЯРВАЙТЕ, на БГ СЪД, ПРОКУРАТУРА, ПОЛИЦИЯ и ПРАВИТЕЛСТВО! Този случай е един от многото които дказват, че БГ държават е РЕПРЕСИВНА, точно както беше по бай-тошово време! Случая СМЪРДИ та се нетрае! ГЕРБ ИСКА да премахне една кметица която РАЗБИ техния КОРУМПИРАН кмет на изборите и сега те искат главата и! Аз не вярвам на тоя ФАРС който е сега! То още в самото начало си ЛИЧЕШЕ, че това е ЛОШО скроена ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА, чиято ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ е да се покаже, че от ББ и ГЕРБ са отгоре!

73

Анонимен

преди 6 години

Там ще гниеш в панделката, всички кметове на ПОДРАЙОНИ са такива вземат подкуп за да строят мутрите, айде Бойко докажи че ти караш влака всички да бъдат разследвани и вкарани в затвора. НА КРАСНО СЕЛО И ДИАНАБАД СЪЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРЯТ БОЙКО, ЦАЦАРАЧЕ не се правете на ощипан и.

72

Анонимен

преди 6 години

Кметицата ще бъде отстранена от поста й, за да не рови в далаверите на предишните кметове - главно Софиянски, Борисов и Фандъкова.

71

До 68

преди 6 години

БАВИЛА ЛИ МУ Е ДОКУМЕНТИТЕ НАД ГОДИНА !! БАВИЛА ГИ Е!!! Кои документи? Как е ограбена София с фалшиви документи от Фандъкова?Разрешение за строеж на голям обект се издава не от райония кмет, а от главния архитект на София. Та питам - какви разрешения за сдтроеж е бавила Иванчева? Защо е сезирала прокуратурата за законността на придобиването на имота от Ваклин груп?Не че не ми е ясно.

70

Анонимен

преди 6 години

Следващия път да се обърнат към някой писател за по адекватен сценарии.

69

Анонимен

преди 6 години

Марковски разнищи обвинението.

68

Държавата

преди 6 години

е силна, когато трябва да унижи 50-килограмова жена; когато трябва да се спре банда мигани,вилнеещи в столицата - държавата е безпомощна мишка.

67

Анонимен

преди 6 години

Мафиотска смрад се носи из София, а партиите не се месят в независимата съдебна система !

66

bolbov

преди 6 години

Защитавайте Иванчева,дори да е виновна.Тя е част от нас.От кого иска пари от един мазен гаден псевдобизнесмен.Смачквайки Иванчева смачкват и нас тези,които лапаме мухи и плащаме данъци.които после шапката законно краде.Къде са 12 милиарда от Ддс в такива като този пряк.

65

Анонимен

преди 6 години

НЕЩАТА СА МНОГО ПРОСТИ!!БАВИЛА ЛИ МУ Е ДОКУМЕНТИТЕ НАД ГОДИНА !! БАВИЛА ГИ Е!!!Е НАЧИ Е ПРЕСТЪПНИЦА!

64

да

преди 6 години

каква изненада адвоката на НПО-тата и Хелзинкския комитет Марковски я защитава :)))тоя път обаче греда за позеленелите - няма вече касичка за протести

63

Анонимен

преди 6 години

До БауНезависимо от партията реално се работи в полза на определени фирми. Много от кметовете са от партия Х и те дават обществени поръчки на бизнесмени приближени на партията или такива дето са им финансирали предизборната кампанията. Така тези фирми ако реално трябва да вземат 1 милион за дадена услуга те ще вземат 10 милиона за същата услуга и така се източват бюджетите на общините.

62

baysando

преди 6 години

Ne знам дали кметицита е невинна. Но някой задава ли си въпроса, защо всички хора не скочиха срещу нея - та нали това чакаме от години, подкупните политици в затвора ?ОГРОМНИЯ проблем е тоталното недоверие във същите тези институции, който трябва да хванат лошия. Всичките явни далавери, на които се нагледахме толкова години и изведнъж - ето го лошия, да го разпънем! Как да повярваш?В историята има много странни неща...какъв е смисъла от посредник, когато същия ВЕДНАГА отчита парите на публично

61

Анонимен

преди 6 години

Нормално е да й е чиста съвестта - селските кметове на ГЕРБ по селата крадат повече пари!

60

Не е точно така

преди 6 години

ако те нападне държава, претендираща да е европейска, трябва да спазва европейските правила, поне за пред хората.

59

Гробокопач

преди 6 години

Борисов, Оставка! Оставка, оставка, оставка, оставка...!

58

Анонимен

преди 6 години

Не го мислете Марковски, той е разгледал делото и си е направил сметката, че ще вземе от държавата сега достатъчно пари, след което от Страсбург още ще завлачи.А и знаковите дела са си реклама за него и кантората му.