133

Анонимен

преди 6 години

ЦВЪКИ...ти гледай за НАЕСЕН че ти идва времето да отлиташ!

132

Анонимен

преди 6 години

Цецооо, колкото и да се пънеш, премиер или президент няма да станеш...

131

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До 8===оНе се коси на определенията по твой адрес!Това е инстроментариум на троловете!Използват такива средства-***, ***, козляк ,кравари и какво ли не още!Използват психологията на човека!И нивото зависи от нивото на самите хора!Колкото е по ниско нивото на интелегентност на хората ,такива са и инструментите!Виж и Цветанов какви послания праща- за ниско интелегентни хора.Това е електоратът им! То такъв "материалит " им.ха ха ха

130

Анонимен

преди 6 години

До ИЛИЯ ИЛИЕВРадев -гледа във всички посоки!озърта се като глухо куче в тръстика и чака някой да му подхвърли поредната примамка и да започва да лае. От военен акъл не очаквай, дай му лицеви опори да прави.

129

Анонимен

преди 6 години

Тоя по-голям ястреб и от американците ще излезе.Вижда се,че е решил да си плати закуската зад океана.Но скоро ще му приседне кльопачката.

128

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Цветанов- гледа в една посока!Радев -гледа във всички посоки!Ниско интелегентния - гледа в една посока!!!!Умния-във всички посоки!Крадецът - гледа да къде може да открадне !!!!Роботния - гледа къде може с труд да заработи!!!Това са само няколко начина да сравняваме позициите на Цветанов и Радев!Изборът е ваш да ги оцените кой къде е!ха ха ха

127

BROCKER

преди 6 години

Tzvetanov,kak varvyat tzenite na apartamenite v Sofia?

126

Анонимен

преди 6 години

Абе, Цецка, ти откри Америка!Ми нали затова го избраха хората Радев, щото гледа на изток, а не към американското пос-во.Ти бавно стопляш, Цецкоооу!

125

Анонимен

преди 6 години

Какъв изток, какъв запад...гледаме, че крадете и нищо не правите, а ние се чудим как да вържем двата края. Наглец и крадец!

124

8===о

преди 6 години

Аз всичко друго ,но не и русофил. Обаче това не ми пречи да считам ,че Цветанов е един най-простите носоносци влизали някога в българския парламент. При все не особено високата летва.

123

глас народен

преди 6 години

Цецко, няма да е далеч онзи ден,в който ще лежиш с белезници на паважа и млада полицайка с бурка ще ти запушва устата. Дай Боже и твойте политически приятели натръшкани до теб!

122

Анонимен

преди 6 години

Един да има смелост да каже истината в очите. Браво. Най-добрият вътрешен министър до сега. Безброй акции и силен натиск върху престъпността, което му коства поста.

121

nikonik

преди 6 години

Нито дума за Априлското Въстание на тази дата във всички сайтове, дали трибуна на Цецо Цървула.

120

Жалко за Радев

преди 6 години

Радев по поведението си прилича повече на пощенския гълъб на Путин отколкото на български президент. Жалко

119

грую

преди 6 години

ей *** прочети коментарите за себе си или не ти пука

118

анонимен

преди 6 години

абе цецо шлифера,престани със селендурските си номера,направо си отвратителен,като постояно си показваш простотията.

117

ганьо

преди 6 години

ти ще видиш *** гадна Радев като учреди партия как ще влезеш в пандела и други такива като теб

116

Анонимен

преди 6 години

Айде спри се вече пък ти бе *** такъв. Как не ти омръзна да мрънкаш постояно. Ти работиш ли върху нещо което да е полезно за България или стоиш в кабината си и мислиш с кой да се заяждаш бе. Ти си срам и позор не само за партията си ами и цяла България. Борисов не те ли вижда какъв си разпасан да те озаптише малко. Поспри и не прави грешки....

115

сиромах

преди 6 години

Цветанов да си свие ушите ако може и да каже какво стана с оная история с подслушванията когато беше министър!какво стана с ония хора дето ходиха навярно по негова поръка да се опитват да манипулират харддисковете?Разшифровъха ли ги неговите приятели в щатите и колко пари похарчи държавата за да плаща на хората заради нарушени права пак поради некомпетентните му действия?Да излезе и високо и ясно пред медиите да заяви какво стана!!

114

Jens

преди 6 години

този *** селинджър има отвратително противна тиква