165

Трак до 185

преди 6 години

А ако мразя и герб и бсп дпс атака и много други доволен ли ще си.Не омраза , а респект липсва на българина и това му пречи да расте.Защо тука всички се мислим за велики и мразиме да ни дават съвети , само защото не можем да преглътнем , че някой е по вещ от нас.Затова и Бойко успява , *** ама наш.

164

Грипените и Курни

преди 6 години

Ще изпълнят завета на правешкия ***- ще ни направят азиатска республикаПозор!

163

За 189

преди 6 години

Лигльо, англичаните кой им попречи?Излизате и после гледате Европа през крив макарон;)

162

...

преди 6 години

Редовни ли сте...как се излиза от тази "международна мафия"...как си го представяте..."момчета ние сме дотук"...ще се случи това от '56 и '68 година. в Унгария и Чехия...но ботуша ще Американски.

161

Цвлото президенство

преди 6 години

За руски шпиони!Няма даже да ни продада, а ше ни подарят на Кремлинския тъпунгерр83426

160

Започва се!

преди 6 години

Докато може бягайте в Европа!После ще има мрежи картечници и изходни визи!По- старите помним мизерията им.

159

YK

преди 6 години

@140: В Англия или Германия не са 1200 долара, защото минималната е около 1400 Евро или 2,5 от средната за федерацията и повечето не се натискат за нея, а са чужди, които я работят.

158

Анонимен

преди 6 години

В България ще разбера че нещо добро се случва когато видя главите на Боко и Цокопобити на колове от двете страни на входа на парламента.До тогава знайте че само ви лъжат и ви "Тупат топката".

157

Анонимен

преди 6 години

"Драми след КСНС: Ще излизаме ли от ЕС и НАТО?"Манипулативни "мантри" съчинявани от ГРОБ и разпространявани от "независимите" медии.Цвинокио в последните години го играе главен ОПЛЮВАЧ.А иначе, идеята зад подобни послания е много проста (но не за прости телета като българите) и стара колкото е и човечеството .........."Плашим ги".Плашат *** с подобни мантри та пак да гласува за Тикви.Елементарно но не и за глапици каквито са 80%+ от народо-населениеъо по земите български.

156

Анонимен

преди 6 години

След цял месец имитиране на крайна евроатлантическа принадлежност и категорично противопоставяне на идеята за намаляване на депутатските заплати, време е Цецо да си самопредложи нова, по-висока заплата. Толкова много се е трудил човека, събота и неделя вместо да си почива със семесейството, той е сред народа да строи държавата и като някакъв джин от вълшебна лампа да сбъдва мечти и да изпълнява съкровени желания. Докато останалите депутати си взимат отпуск, Цецо работи неуморно за просперитет.

155

Анонимен

преди 6 години

Народът не само мрази хунтата Гроб, но вече и подготвя дялани колове за щастливия миг, в който ще ги подгони по улиците! Граф Дракула е набил 30000 турци на колове покрай пътя, не знам дали ще ни стигнат пътищата да разчистим тази ***!

154

тангра

преди 6 години

Цецо Черният, е като конска муха. Всеки един момент използва да се напъха под опашката за да похапне.

153

Анонимен

преди 6 години

Никъде не прочетох за прекачване към някъде си. Излизане от политическия саюз не означава безусловно излизане от търговския стокообмен, още повече за малка икономика като България, и това и икономисти го знаят. Болезнено е за голмите и такиви, които имат голям паричен стокообмен с други.

152

Анонимен

преди 6 години

До Трак до русофили 164Това във весник Стършел и го прочете , защото според всички западни туристически справочници Москва е един от най-скъпите градове в света.

151

Почна се!

преди 6 години

Който може да бяга в Европа докато не са ни закачили пак за азиатската каручка!Че по старите помнят каква мизерия беше соца им.

150

Анонимен

преди 6 години

Отдавна ми е писнало от шашмите и драмите на Цветанов, обаче днес чашата преля. Години наред ЕС лично него го разпъваше на кръст в критичните си доклади за България, време в което Цветанов се криеше като мишка, а от месец насам това мекотело започна да се прави на пръв евроатлантик. Даже вече толкова си е повярвал, че се възприел за нещо като крепост на ЕС и НАТО.

149

Един от Северозапада

преди 6 години

Само преди минути, Ц.Ризова бе гост при Слави Трифонов. Между другото, каза, че винаги , когато е канила гербаджии, на пощата и, на телефона, и чрез всички видове комуникация, и получавала гневни съобщения и клетви даже, особено след гостуването на Плевнелиев и Цветанов. Народът мрази и в червата Герб, и изглежда-не само по нашия край.Ако не е Цветанов, да плаща, плаши и рекетира, тия няма да видят власт и спечелени избори.А и има няма месец и го принвикат при началниците в Сащ за инструктаж..

148

Анонимен

преди 6 години

Когато говори Цветанов и копанарите мълчат! Той е царят на лъжите и мръснишките номера! Не се сещам за подходящо наказание за подобна твар!

147

kan4o

преди 6 години

Много хитро.Да заметем всички дири,престъпления,убийства и много,много грабежи.Да започнем на чисто.Отново!

146

До 169

преди 6 години

Това ли сънува , след бащиния въргал.Спаси поне майка си мишко , жена е или ......