39

Айнщайн

преди 6 години

По времето на войната в Югославия Русия беше слаба, а сега не е. А и Китай доста се разви за последните 20г. Казва се изместване на полюсите. Напълно нормално е, дори и за земното кълбо. Всичко е физика майна.

38

Анонимен

преди 6 години

Аз съм в ЕС, но ве подкрепям ударите на западните терористи в Сирия.

37

Анонимен

преди 6 години

Това с химическото оръжие на Сирия е същата плитка театрална постановка, както с химическото оръжие на Ирак навремето.

36

Niki

преди 6 години

Сащ и Англия са истинските глобални терористи.Толкова много убити деца и невинни , толкова мъка и страдания сеят тези завоеватели.Години наред водят войни , войни , войни.Време е нормалните хора да се осъзнаят и да разберат кои са истинските терористи.

35

Анонимен

преди 6 години

Е то май само някви лоени бюрократи ояли се подкрепят, а обикновените хора не.

34

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ СЪСИПА СИРИЯ И ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО И ЗА ДА ИМ ОКУПИРА ЗЕМЯТА!!! СИРИЯ ВЕЧЕ Е СЪСИПАНА ОТ РУСИЯ!!! НАЙ-ВАЖНОТО Е СЕГА ВСИЧКИ РУСНАЦИ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ В СИРИЯ!

33

user

преди 6 години

Сирия не е Югославия. Тогава руснаците не искаха да се намесват, защото щеше да стане страшно, но сега такъв шамар ще им ударят, че американците дълго време ще го помнят. Краварите все се бутат там където не им е работа.

32

Анонимен

преди 6 години

И Садам го обесиха защото имаше, пардон нямаше химически оръжия. Май е по добре да имаш, за да не те обесят като него.

31

Анонимен

преди 6 години

Ако има отравяне ще има трупове, а та винаги може да изследват за да се докаже че е ползвано БОВ.

30

Варна

преди 6 години

Писна ми от тези терористи САЩ. Какъв *** дирят в Сирия? Защитават човешките права?В Саудитска Арабия убиват с камъни и бият с камшик . Там защо не активират демокрацията си?

29

Анонимен

преди 6 години

Тази плоча от стар грамофон сме я слушали вече ...На този свят му трябва зрял световен лидер.Няма как да владееш света ако не си носител на някаква справедливост.

28

Хюго Бос до 28

преди 6 години

Нормалните сирийци са зад Асад, гнусният башибозук е против. И В момента коалицивта действа като нацистите- спретват измислен конфликт, ксто повод и нападат държавата. Филмът е гледан- 1939 г, Полша. Тук е същотот- сирийци обясняваха как такава хим. атака не е имало, а под диктовка е разиграна сценка. Разбира се, медиите няма да дадат Дима за това. Само България он еър дадоха ефир.

27

Анонимен

преди 6 години

Бойко се е покрил, все едно него го бомбардират.

26

Анонимен

преди 6 години

И ние сме част от тези глобални терористи? В никакъв случай не съм русофил,но това което виждаме в Сирия,нормалните сетива отказват да го приемат.Ако ние утре откажем нашите национални богатства, като злато,руда,ток,вода,хран.промишленост да бъдат експлоатирани от западняците и не желаем да бъдем техен суровинен придатък,какво ли ще има да става.Ще ни демократизират като Садам и Асад!

25

Анонимен

преди 6 години

Защо да умреш от друго оръжие е напълно ОК, а от химическото не е. Умрял си и в двата случая. Какво им дава право да хвърлят бомби по хората?

24

Боби

преди 6 години

До 12Тамагочи аз не съм казал нищичко за ПутинВсичко което казах е как ЗАПАДНЯЦИТЕ СЕ НАКИСНАХА В СОБСТВЕН СОКХОРА РАЗБЕРЕТЕ ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ НЕ СЕ ПОЛЗВА КАТО ЕДИНИЧЕН БОЕПРИПАС който да ВЗРИВИ МЕДИИТЕ - ТОВА Е ТЕРОРЕдин път се накиснаха заради хим атака която дори не знаем къде е Втори път че повярваха на филмчето на белите каскиТрети път Къде са заразените трупове на починалите хораЧетвърти път че не вярват на собствените си експерти които унищожиха хим оръжие на АСАД

23

Сириец

преди 6 години

Нормалните държави подкрепят, само попадналите азиатски диктатура Иран и Русия, са против! И нашите национални предатели, по ново му русофили, винаги са против всяка българска позиция, противоречащи на руската!

22

Анонимен

преди 6 години

От 103 крилати ракети, 70 са свалени. Франсетата на са стреляли.

21

Чичо Гошо

преди 6 години

Добре, че нашата държавица не е богата на природни ресурси, че иначе запада и нас щеше да демократизира. Я с дестабилизация на икономиката, я с хим. оръжие което те са внесли...с каквото трябва, стига да си вземат ресурсите за които са дошли.

20

Анонимен

преди 6 години

Какви удари бе? Това да не са шамари? Беше си чиста военна агресия, която тъй или иначе нищо няма да промени. Готови ли са цивилизованите държави за една пълномащабна война? Аз и семейството ми война не искаме!