134

Анонимен

преди 6 години

Въобще невярвам да има зблъсък сащ русия в сирия . Но ако се стигне до такъв руснаците ще го загубят при това много брутално

133

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 248Ами то няма храна, защо им са купони?

132

Анонимен

преди 6 години

В Русия няма купони за храна.

131

В управлението на САЩ е пълен хаос. Пентагонът е отдавна под контрола на нео-коните, за които интересите на Израел са над всичко. Трамп е еквивалент на българския "селски тарикат", или както казват на ингилизски "useful ***". Няма опит в международната политика, обкръжен е от екип от ционисти, които лесно му влияят да взима решения, които отдавна са взети от тях. Във вътрешната политика е парализиран и обръчът около него се стяга с всеки изминат ден. Остава му само единствен изход - война!

130

Анонимен

преди 6 години

А стига бе, сърбяли го ракеите Тръмп! Оранжевият пуяк стана за смях с "гладуващата" Северна Корея, тръгнал срещу Русия да се ерчи. Да не *** после ох, ох... както квичаха, а и още *** за Крим.

129

Анонимен

преди 6 години

Тръмп едва ли го сърбят ракетите, но със сигурност го сърби курът от желание да го напраска в гъзеца на Путин.

128

Анонимен

преди 6 години

Къде са днес САЩ? Практически никъде!

127

Анонимен

преди 6 години

Днес в ООН Русия е останала съвсем сама срещу целия свят. Дори и през най-тъмните години на Студената война 1950 година когато започна директен военен конфликт САЩ-СССР СССР имаше военната подръжка на Китай и КНДР, а сега никой нито Китай нито Иран дори. Това е ясен сигнал че Русия няма да я бъде. Другото което е вбесило Русия е поведението на САЩ и Великобритания към Русия наричайки управлението на Русия "режим", което на дипломатичен език означава нелегитимна власт заграбена по измамен начин.

126

до 234

преди 6 години

На гърба на сирийците да,но на гърба на европейците,едва ли.Това което го изживява европееца,американеца и руснака го изжиявяват от много години.САЩ и Русия са съюз от държави и народности,обединяване години наред с много войни и проблеми.При тях атентати,бежанци и криз са нещо обичайно.Руснаци и американци *** по света в различни конфликти.Колко европейци воюват по света.Станаха няколко атентата и европееца се посра.И западно европееца и източно европееца са забравили суровите времена.

125

Още преди много лета бяха написал тука че целият хаос в региона е инцениран и предизвикан от Израел и че *** ще подпалят 3'тата световна война. За съжаление, май пак ще изляза прав! В целия свят цари невиждано напрежение. Обществата почти навсякъде са на ръба на социален бунт, икономически светът е на ръба на колапс, при който дори този отпреди 100 г. ще е само един приятен спомен. На всичкото отгоре в Белия Дом седи един охлювофреничен клоун, който е по-евреин и от евреите!

124

Анонимен

преди 6 години

Русия срина плана на американския военен истаблишмънт, който преди време искаше да доминира в Сирия.

123

Българин

преди 6 години

Контролиран конфликт - американци и руснаци са развили мега роботизирани оръжия и няма как да се разбере кой е по-силен ако не се заАпат. Не се плашете хора.

122

О_О

преди 6 години

Започна студената война на роботите. Тука не е като при атомните бомби - тука трябва да има елиминации, за да се разбЕре кой кого. За това и всичките тези драми.Правят тестове още. Не е пред война - само проверка на гърба на сирийците и европейците... щото, кой ги бръсне за слива

121

Rock Shield

преди 6 години

Някой иска да си тества новите роботи в практическа битка. И май не е някой ами са някоИ. А?Щото как да разбереш кой робот е по-добър от друг, ако не ги оставиш да се заАпат? Като с кучетата - хазарт баце.

120

О_О

преди 6 години

Расия няма дададе сирия, израел няма да я толерират. Интересно как толкова близки народи не се разбират хептен... да не е цирк това? Нагласен мач ли гледаме?

119

Много кока и бело

преди 6 години

В политиката няма нищо случайно. Според мен се нагласят позиции за някакви невиждани касапници. Такива резки движения не е имало и през студената война. Заминаваме си. Край.

118

Анонимен

преди 6 години

Марк 13:2 А Исус му рече: Виждаш ли тия големи здания! Няма да остане тук камък на камък, който да не се срине.7 А когато чуете за войни и за военни слухове, недейте се смущава; това трябва да стане; но туй не е свършекът.8 Защото народ ще се повдигне против народ, и царство против царство, ще има трусове на разни места, ще има глад; а тия неща са само началото на страданията.

117

Анонимен

преди 6 години

Изкупувам смеещи се руски Искандери на изгодна цена. Една рубла за килограм.

116

Анонимен

преди 6 години

Всички, които пишете тук ли сте психично болни?

115

Анонимен

преди 6 години

Ще сложи, ако му дадат. Най-много да издои бика, както ти доиш.