109

Анонимен

преди 6 години

Защо няма санкции за Ю.Кореа и Япония.Русия е пълна с корейски и японски стоки? Защо Мазда строят завод в Нижни Новгород? Или може би просто Сащ искат да ограничат Европа и да ни държат бедни?

108

Анонимен

преди 6 години

Няма да се огъне, както и не се огъна когато им свалиха СУ-то...

107

до 118

преди 6 години

Както казват у нас: На гол корем - чифте пищови.

106

Светът срещу Русия

преди 6 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

105

Анонимен

преди 6 години

Колос на глинени крака:)

104

Анонимен

преди 6 години

Лавров: Москва никога няма да се огъне пред ултиматумите!Товарищ Лавров, Москва не само ще се огъне ами ще пълзи като червей за коричка сух хляб. Приказките за огъване ги слушахме 75 години от товаришчите чЛенин, Сралин, Берия, Хрушчов, Бесбрежнев, Анадупов, Църненко и Горбачов. Сега същите глупости ги слушаве и от началника ти Путин. Това което ви беше послал под краката Елцин вие го просрахте, така че голямото гърчене в краката на Запада ви предстои.

103

Анонимен

преди 6 години

Англо-саксите и техните приятели усещат че царството им свършва и ще опитат да запалят светът още веднъж с цел да го ограбят и да си осигурят още 50 год.спокойно господство.Според тях никоя държава няма право да се развива и да бъде независима.Всички трябва да бачкаме за тях а, те да ни показват колко са велики в холивудските си бливочи! Израел иска Иран и Сирия, Сащ искат ресурсите на Русия и да командват Европа иначе фалират! Часовникът тиктака! Путин им обърка плана и сега трябва да действат.

102

чукча

преди 6 години

До АнонименНавремето точно за това оставиха Хитлер да си разиграва коня.Германия и СССР взаимно се унищожиха и САЩ останаха без конкуренция.Сега държат Русия на апаратно дишане само и само Китай да не ги изгони от Сибир и да получи достъп до суровини,които за разлика от руснаците ще могат да добиват и използват.Иначе Русия си е третокласна държава и нищо не зависи от нея.Особено в световната икономика.Суровинен придатък на богатите.

101

Анонимен

преди 6 години

Защо русофилите не смятат ЕС за сила...Руфосилите признават за сила само заплахите с оръжия.

100

А без ЕС накаде

преди 6 години

Защо русофилите не смятат ЕС за сила.Само Германия през последните 10 години удвои промишленоста си.Те разбраха , че най силното оръжие са парите и бачкат здраво.И ако Китай има верен съюзник , то това е ЕС.

99

8===о

преди 6 години

русия може да не се огъва ,ама я тресе яко.И то само защото САЩ размахаха пръст на няколко назначени руски олигархчета.Само още няколко стъпки - примерно да ги изключат от SWIFT и да наложат малко санкции на лукойл и газпром и русия става страна от треетият свят.Както казва Сергей Брин (роден в русия и основател на Google) русия е просто Нигерия със сняг.

98

Анонимен

преди 6 години

САЩ умишлено не катурват Русия. Катурнат ли я от това ще спечели Китай. Всъщност основният конкурент на Америка е Китай. Това спасява Русия поне за сега. Служи за буфер.

97

Трак

преди 6 години

За русофила човек има пари , само ако е правил мизерии и кражби за НПОта.Той не може да разбере , че в България има успели , но честни предприемачи и това го вбесява.

96

rze

преди 6 години

До ognyanzКакво значи "как ще се противопоставят на Русия и Китай" ? Къде мешаш Китай тук ? Тръмп в момента може и да влоши леко ситуацията с Китай ,но Тръмп е преходен ,а Китай и САЩ никога няма да застанат едни срещу други ,защото взаймно си зависят.Русия я няма в картинката и не ги бутай при големите.САЩ решат ли,Русия приключва икономически,а Сибир отива към Китай.Русия няма какво друго да направи освен да си трае ,ако не иска да бъде върната в каменната ера.

95

Анонимен

преди 6 години

нито една шпионка поне...за да се усъмни човек малко !...Половината поне са ***

94

Анонимен

преди 6 години

На снимката все едно са на погребение.

93

СатаНАТО

преди 6 години

Какво е това сборище н трътльовци с изгустирани физиономии, бе! Тия немат ли фейс контрол на входа на Кремъл? Мислех, че само Путин е недоносен, но явно дълго след войната рускините не са си дояждали.

92

Анонимен

преди 6 години

На снимката: Шпионин до шпионин от кариерата и нито една шпионка поне...за да се усъмни човек малко !

91

До тъпан 81

преди 6 години

Пак заповядай.

90

До Келеме75

преди 6 години

*** си, и трябва да ти обяснявам дълго. Така че сполай ти.