52

Анонимен

преди 6 години

Това БОВ действа за няколко секунди, изходът е летален...................тия двамата изведнъж оздравяват..............баш за Правослвания Великден.......................ей тоя Скрипал още малко Господ ще го изкарат.

51

ами да обесня

преди 6 години

До Ха-хаТози "Новичок "е от най-елитен клас , поразява само хора за които е бил предназначен Та - една вечер Путин е нямало какво да прави , разходил се до британия , взел днк - от Скрипал , забъркал няколко дози с днкновичок , после ходил поръсил няколко заведения в Англия , входната врата , абе ръсил навсякъде , откъдето минел . По -късно , след като се прибрал звъннал в полицията и им продиктувал рецептата за антидота С две думи - просто му е било скучно , а не че е искал да убива някого

50

Анонимен

преди 6 години

Айййй, и к'о пра'им сега, нали беше почти умрял и на Велик ден, възкръснал?!?! И какво се оказа, Новичока менте. Съживилият се шпион ще разкаже с факти как се е опитал онзи гадния Путин да го отрови, който лично е опаковал шишенцето с отровата и му го пратил. Но вярата му в Английската демокрация и медицина, в красавицата Мей, го е върнала към живота. Не напразно се питаше, къде са снимките на отровените. Крили са ги ингилизите за да възкръснат. И ще се почне едно обяснение, как Путин, КГБ и т.н

49

Анонимен

преди 6 години

Значи и котка да не си в Англия.. :) Англичаните убиват и домашни любимци освен хора.

48

Анонимен

преди 6 години

Скрипал знае много неща. Не е случаен факта че преди 2 дни някакви "роднини" на Скрипал поискаха от английските власти да се срещнат с "роднината" си Сергей, вероятно за да го доубият. Англичаните естествено не им позволиха. Шубето натиснало руските убийци от Кремъл е стигнало до невиждана параноя и слюноотделяне по отношение на Великобритания. Това се вижда и по храчкотделянето и миризмата на напълнен памперс от постовете на българското русофилство.

47

Анонимен

преди 6 години

Мда и господ пази Русия и руснаците.

46

Анонимен

преди 6 години

Чувал съм и съм живял сред тях три години. Въпросите ми бяха реторични и логични!Явно не ти е присъщо да мислиш, а папагалски да защитаваш без доказателства.....

45

Анонимен

преди 6 години

Англия трябва да бъде наказана!!!!

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Това вещество(Новичок) действа за секунди...............изходът е летален.......................явно антидотът е бил на разположение на английските служби и е бил приложен веднага.Изпълнителите и спасителите са едни и същи..................МИ-6.

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44"Ако Русия искаше да ги убие, щяха вече да са мъртви а щяха да са в статистиката беследно изчезнали!"Русия вече не са способни да си вържат гащите без западни технологии, той глупакът тръгнал да повтаря руски простотии от 1960 година.

42

Анонимен

преди 6 години

От миналите векове още англичаните са известни, че са отровители. Масово така са се заличавали претенденти за трона и си пише в историята им. Отделно в романите на Агата Кристи, Шекспир също разкрива коварната им природа, Артър Конан Дойл, филми също. Английски манталитет....

41

Анонимен

преди 6 години

Чудо... чудо невиждано.. точно на великден Скрипал воскресе...

40

Анонимен

преди 6 години

Руско качество! Дори "Новичокът" им не струва. Могат само да мечтаят за Съветските стандарти на войните отровни вещества... Да почива в мир Георги Марков.

39

Анонимен

преди 6 години

Интересно какви ли извинения ще измислят англичаните, след като се окаже че те са режисирали целия цирк!!!!За да обвинят Путин и Русия!!!

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39"Как стана и двамата - баща и дъщеря да оздравеят??"Отговор: просто британците имат наука, фармацефтика и медицина. На теб известно ли ти е че има 3 британски фарммацефтични фирми в първите 10 в света. Чувал ли си за Оксфорд, Кембридж и десетки други британски университети на светлинни години преди руските в областта на медицината, генетиката, микробиологията? Знаеш ли колко британци са нобелови лауриати по химия, физика и т.н. Първо почети малко и после задавай глупави въпроси.

37

Анонимен

преди 6 години

Който е чул или видял англетата да са направили някъде нещо добро, да излезе и каже какво. Само интриги и провали може да се очаква от тях. Добре поне, че тия двамата оцеляха за момента.

36

Анонимен

преди 6 години

Според мен, ако руснаците искаха да убият Скрипал, нямаше да тровят и момичето............дори руската мафия и руските служби си имат някакви граници..........те не биха посегнали на дъщерята, тя няма вина за действяита на баща си.Докато за англичаните няма никакви граници, те си убиха принцеса Даяна, какво остава за един двоен агент!

35

Анонимен

преди 6 години

Изглежда англичаните знаят противоотровата(антидода), имали са я приготвена, защото те самите са използвали Новичок.......................иначе тия двамата отдавна да са при Свети Петър.Остава въпросът - защо са решили да не ги оставят да умрат???Явно нещо се е объркало много..............цялата история е много гнусна!!!

34

Анонимен

преди 6 години

Точно така! Десетки лъжливи версии измислиха. И друго - нали твърдяха, че щели да имат после дълбоки умствени увреждания? Е, как така оживяха? Как така ще говорят даже с умствени увреждания? И как пък после да им се има доверие на Скрипал и англичаните?! Сами лъжат и сами се изобличават после....

33

Факт

преди 6 години

До АнонименИстината е по-опасна май за Великобритания,щото ще им срине и без това падащия авторитет.