26

Анонимен

преди 6 години

На Борисов никога няма да му схване мозъкът, че без българи България е географска област не, че останалите и-диоти имащи власт и пари схващат този факт.

25

ФАКТ

преди 6 години

Че той Борисов не е говорил с Ердоган. той само е слушал!

24

ВЗЕХ ДА СЕ ТРЕВОЖА

преди 6 години

Жоро, стига си скърцал със зъби, ще ги счупиш, а имплатните са скъпи.И да не си прехапеш езика, ей.

23

Анонимен

преди 6 години

Ако Борисов говори час и половина със султана ще има едно квичене какъв предател бил. Ама видиш ли, га дребния от кремъл го целува Фустата русофилите получават ментален оргазъм.

22

Анонимен

преди 6 години

КОГА ЩЯХА ДА ПУБЛИКУВАТ ПРОТОКОЛА ОТ СРЕЩАТА БОРИСОВ - ЕРДОГАН?

21

Анонимен

преди 6 години

А нашият ББ е в ролята на селския дангалак, когото никой не приема на сериозно и с когото не се съобразява никой.Политиката винаги е била война с мирни средства.Нашият се мота с мъжете без д се усеща, че всички го плакнат.Ефектът от явлението ББ ще е една изчезнала народност-нашата,не на Османлията.

20

До Анонимен 19А бе гладник, освен по празната си копаня по нищо друго не можеш да хлопаш! Затворят ли се КПП'тата на турската граница, след три дена ще сте припаднали от глад!Хайде у лево!!

19

Анонимен

преди 6 години

Турция няма как да излезе на добър край с диктатор- ислямист като Ердоган.Този ще върне Турция със сто години назад. Което е добре за България. Защото ще види ЕС през крив макарон. Добре е и да я изгонят от НАТО-пРосия да я брани. Путин и Ердоган са се влепили един за друг като слепци, щото всеки ги подритва. И заедно ще рухнат. Путин ,разбира се -малко по-рано.

18

Анонимен

преди 6 години

Я стига!И ако турците затворят Босфора и рекетират държавите от Балканите с такси,България,Румъния и Гърция могат да си затворят границите,Ердоган откъде ще префърча тогава?

17

Анонимен

преди 6 години

Геополитически България е в средата на Балканския полуостров, който е достатъчно голям и фрагментиран за да може центъра му т.е.ние да бъдем дискретно заобикаляни от всякакви международни проекти.Проектът "Западни Балкани" е точно с тази цел.Какво ще се получи?-ами една ци-***-ска държава с някакво българско малцинство и добре обособени райони с мюсюлмянско вероизповедание.

16

Запишете си някъде - най-късно до 2025 година еврейогейталашката *** ЕС ще бъде разтурена от тия двамата на снимката. Преразпределенито на Юропата е договорена, освен някои малки детайли. Пък вие си чешете копитата на компа и се бийте по гърдите "Булгаааааар булгаааааар!!!"

15

Анонимен

преди 6 години

До Ястреб Османлийски-Според теб България ще се разпадне ли скоро?

14

Понеже българите разбират много от политика и държавно управлени, затова за една седмица превърнаха спретнатата държава, подарена им от руснаците миналата сряда, в един грандиозен кенеффистан! Както и да е - скоро ще се удари и първата копка за канал "Истанбул", и след това Босфора се затваря за корабоплаване! Само за туристи и местни рибари.Всичко друго минава през канала и си плаща като поп!

13

Анонимен

преди 6 години

За нас е по-важно да отбележим, какво Бойко не си говори с Путин.Преди да строят АЕЦ в Турция, руснаците предложиха на нас, преди да строят Турски поток, руснаците предложиха на нас.Кой предаде българските национални интереси отказвайки инвестиции за милиарди, енергийна безопасност, евтина ел. енергия и газ? Сега ни пробутват за лошите Путин и Ердоган, за да забравим гладните нас.

12

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорПрофесоре, и ти си толкова професор, колкот моят *** е машина за пробиване на тунели! Когато българи коментират политика ми звучи като пингвини да ми коментират радио-химия!И да, в политиката една държава може да е НАТО'вска, и да прави споразумения, търговия и т.н. и с Русия, и с Иран, и с Америка, и с българия. И друго - турците сме с азиатски корени, гордеем се с това и искаме да си остане така! За разлика от "***" българи, забравили че и те са дошли от средна Азия!

11

не ме интересува

преди 6 години

нищо не ми липсва нормални взаимоотношения

10

Су 34

преди 6 години

Владимир Владимиревич му е съобщил новината на Ердоган, че през 2023 г. при изтичането на Лозанския договор Проливите стават руска собственост!

9

Анонимен

преди 6 години

Само преди 2 години никой не можеше дори да си представи, че натовска Турция ще гони натовски и по-специално пиндостански самолети от военната база Инджерлик.

8

Анонимен

преди 6 години

До 6 Бойко суджука демократичен европейски лидер,ха,ха,ха,?!Бойко Борисов е дребен балкански вожд на племето ,,гербери"!

7

Валентин

преди 6 години

Липсва ми неадекватното квичене на плювнелиев; да напомни, че сме фронтова държава против Русия и само краварите са ни приятели.