108

Доган

преди 6 години

Веднага да го изкарат пред строя на останалите деца в Девня и всеки да мине покрай него с думите: Ти -льош! Ти-льош! Така са правели китайските ученици кохгато са изнасилили китайка. А този мангалин е "изнасилил" България!

107

Анонимен

преди 6 години

Министър на отбраната извинявам се..

106

Анонимен

преди 6 години

Най големия патриот и министър на вътрешните работи е с ТУРСКА фамилия? Защо така, защо не си го е сменил? Както и кметицата на София Фъндъкова и много други ВИДНИ БЪЛГАРИ. Или може би не толкова българи?

105

Йово

преди 6 години

Възпитаник на толерантно-либералната демокрация и евро-атлантически ценности от последните 28 г. Дали ако това се беше случило преди 30 г. щеше да му се размине само с порицание. Истината е че щеше да замине за ТВУ Бойчиновци а там щяха да го превъзпитат та и майка му нямаше да го познае, а той щеше бъде по нисък от тревата.

104

Анонимен

преди 6 години

И все пак България се управлява от българи (освен някои като Каракачанов с турска фамилии и съмнителен произход) и резултата е налице. Държавата България е една тотална деградирала територия с институции в колапс. Благодарение не ГЕНИИТЕ БЪЛГАРИА. ПАК КАЗВАМ, БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БЪЛГАРИ. Така че до тука с това какви са възможностите на българите...

103

ognyanz

преди 6 години

До "GYAVUR": Много гьявури и домузи се събрахте тук. Хайде вървете да си използвате ибрика и да си в'ирите задниците за вечерна молитва, пък сетне се разберете кой на кого краде името.

102

Анонимен

преди 6 години

Десетокласник!?! Не може да е стигнал до 10 клас! Те са генетично прости! Майка му сигурно е малко по голяма от него и сестра на баща му! Тези подобни на човеци, диваци, ще са бъдещето ако не спрат да ги развъждат за гласове! После ще питаме онези мръсни долни продажници от БХК какво ще правим с тоя вирус! Това е един от най големите проблеми на България и сега вече и на Европа. Да продължават с п...растката си неолиберална политика, с ценностите и с човешките права. Ще си блъскат главите

101

Анонимен

преди 6 години

Кой брои тая *** за хора? Крумови закони и бой, ама много бой. До заекване.

100

ognyanz

преди 6 години

Този Хасан не трябва да не стъпва повече в двора на училището. Оставите ли го, и други ще направят същото. И ще ви се смеят в лицето. Това е съзнателна провокация и за това "обществено порицание" е просто подигравка с правосъдието. Ако това стане в Турция, щяха да го убият на място.

99

Анонимен

преди 6 години

до 120 Бе нещо някакъв каза че Атакиста си чаткал плюсове на постовете понеже му помагали с плюсовете цялата рода от телефоните си, че аз затова се обадих..човека ако има променлив IP адрес , не може ли да си ги чатка сам от компа, без да се налага някой да му помага с телефона си? Муахахахахаха..***, я проследи хронологията на коментарите и ела пак.

98

Анонимен

преди 6 години

Никъде нищо не е казано за някакъв променлив ИП адрес преди ти да се обадиш. Ставаше въпрос за 4 телефона и толкова ип адреси. Този променлив ип адрес от къде го извади, научи се да разбираш това което четеш..

97

ognyanz

преди 6 години

До GYAVUR: Хващай пътя към Анадола. Никой не те държи насила тук.

96

Анонимен

преди 6 години

до 113 Ако нямам ли? Нали така започнах, спора , бе ***? Като имам променлив IP адрес , що трябва да имам сто телефона за да си наччаткам плюсове на постовете???Ти на колко ракия си бе, *** маллоумен?

95

Анонимен

преди 6 години

До 112А ако нямаш такъв? Къде е казано че имаш променлив ИП адрес? Ти можеш ли да четеш?

94

Анонимен

преди 6 години

до 105 Ми с нет от телефона си имаш постоянен IP адрес, но нали това ти казвам, че не е нужно да имаш 10 телефона, а само променлив IP адрес на кабелния си интернет, бер басстун!Муахахаахаха...няма такъв маллоумен *** като теб!

93

Ахмет Доган

преди 6 години

Аз съм турчин и работя за още 1 000 000 братя турци. Въпроси?

92

Анонимен

преди 6 години

До ИСТИНАТАТурците в България са Трудолюбиви Хора-ТОВА Е НАЙ СМЕШНИЯ ВИЦ

91

Анонимен

преди 6 години

До 98, някъде да пише че телефоните са вързани кум рутер? Как ще имат динамични IP адреси ако с нет от сим картите си хаха. Умника се оказа не толкова умен хехей..

90

ИСТИНАТА

преди 6 години

Трябва да е РОМ , Турците в България са Трудолюбиви Хора .Интересно защо се казва хасан .Това е мюсюлманско име .

89

Анонимен

преди 6 години

Ако се наложи пак ще го направим.