232

Анонимен

преди 6 години

До СвободниятОтговорът ти е неграмотен, лъжлив и разчита на незнанието на хората.А точно за убийствата САЩ са на светлинни години напред пред целия свят. Много лъжеш. На вас, новите "демократи"лъжата ви е в сърцето и червата. А някои въпроси ви сварват неподготвени - няма ги в листовките на козяците. А Плевката не стана президент втори мандат защото дори ГЕРБ осъзнаха некадърността му че глупавото, откровено антибългарско поведение е вредно, То не става само с истерична русофобия.

231

Свободният

преди 6 години

246 Кога ще научиш най-сетне какво значи английската дума *** Впрочем на Олмпиадата в Южна Корея всички бяха *** включително и как беше Олимпийският отбор на Русия . Така пише в официалния сайт на английски

230

Анонимен

преди 6 години

До ЗозоАма си напълни и джендърското шалче, което кокетно му е вързала високо квалифицираната либов ...

229

Свободният

преди 6 години

244 по малко са В Щатите . Значително по малко Русия е в тройката на страните с най-много убийства заедно с Бразилия и Мексико

228

Анонимен

преди 6 години

До за кочинатаА в САЩ, колко са? О.1 на 1000?! Само дето 70 % от затворниците в света са в САЩ! И, побързай да поздравиш Маси - безродникът, който провежда АНТИБЪЛГАРСКА, РАЗРУШИТЕЛНА ПОЛИТИКА и събира около себе си компрометирани личности, с което руши и без това шаткавия авторитет на НАТО.

227

Аспарух

преди 6 години

..,пак ли дава интервюта?

226

Анонимен

преди 6 години

240 толкова си зажмудзан горкия Пеевски те зе зомбирал напълно

225

Анонимен

преди 6 години

240 Нещо почна да издишаш и да ругаеш

224

к

преди 6 години

До Свободниятв България, евреино мерзък, 2.5 милиона пенсионери умират от глад, а тази мерзка твар Пантофльо, краде България и налижа накраденото в джобовете на "немските инвеститори" за това го мрази и презира целия Български народ и скоро Пантофльо и дригите марионетки на запада ще си получат според заслугите !

223

Зозо

преди 6 години

Хахахахахаха, браво на Плевнелиев. Пак им напълни ушaнкитe!

222

г

преди 6 години

До Свободнияттова което "визира" е следното :омръзна ни мерзки марионетки на запада като Пантофльо да ни крадат и позорят !

221

ювиги

преди 6 години

Когато си с манталитет на слуга дори високите постове не могат да помогнат.

220

Анонимен

преди 6 години

До хАМа си го избра, и сега трябва да живее с избора си ...

219

Свободният

преди 6 години

НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ИЗБЕРЕ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО ПЛЯМПА МЕРЗОСТИ СРЕЩУ СЪСЕДА си---------------------------------------------Какво по точно визираш Кой е съседа За какви мерзости става дума и Кой ги е плямпал А иначе личният му живот е значително по качествен от този на любимеца ви Путин

218

х

преди 6 години

за сртоежа на така наречения Бизнеспарк и за скандалния грабеж на обществени земи изобщо няма да започвам да говоря !мъстото на това нищожество Пантофльо е в затвора, защо постоянно ни го навират в лицата - Българския народ го марзи и презира !

217

Анонимен

преди 6 години

А бе тоя *** продажник ли ще дава изявления....

216

Анонимен

преди 6 години

До СвободниятИ нямаше да е с черен печат, и нямаше да строи използвайки позицията си, и да прави хороскопи, и да е комсомолски секретар - син на БКП функционер и нямаше да е партиен член, и нямаше да е користолюбив хамелеон, и щеше да има добро семейство, и нямаше да се прави на стари години на плейбой, да кепази децата си с демонстративни любовни връзки, да развява дъртите си увлечения по медии и общества и НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ИЗБЕРЕ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО ПЛЯМПА МЕРЗОСТИ СРЕЩУ СЪСЕДА си. Древна мъдрост

215

к

преди 6 години

До Свободниятако Пантофьо беше свързан с "Руски инвеститори" и Путин му беше приятек, пак ти така щяха да му се радват на запад и в САЩ - ти как мислиш !?

214

Свободният

преди 6 години

227 Стига с тези немски инвеститори и Прокопиев . Какво като му е приятел Прокопиев . Естествено, че е свързан с българския народ . Той се издигна в ичоте на всички когато подкрепи протестите след 14 юни 2013 срещу Пеевски . Нима тогава не беше с народа .

213

за кочината

преди 6 години

В България умишлените убийства на година са 1.34 на 100,000 жители, а в Русия са 11.31 или над 8 пъти повече.