7

анонимен

преди 6 години

ВМЕСТО ДА ЛАЯТ ДА ВЗЕМАТ ДА СИ СЪБЕРАТ НЕВНЕСЕНИТЕ ОСИГУРОВКИ ОТ БИЗНЕСА Е ТЕ СИГУРНО ЩЕ СА МИЛИАРДИ. НЕ МОЖЕ ДА СИ СМЕНЯШ ЛИМУЗИНАТА ВСЯКА ГОДИНА С ПО НОВА И МОЩНА, ДА ИМАШ СКЪПА ЛЮБОВНИЦА, ПАЛАТИ ЗА ЖИВЕЕНЕ, ЕКЗОТИЧНИ ПОЧИВКИ И ДА РЕВЕШ, ЧЕ НЯМАШ ПАРИ ДА ВНЕСЕШ ОСИГУРОВКИТЕ НА ПЕРСОНАЛА. НЯМА ЛИ НАЙ СЕТНЕ ДА ГИ ВКАРВАТ ТИЯ В ЗАТВОРА И КОНФИКСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО. ИМА ДА ЧАКАТЕ ЗА ПО ДОБРИ ПЕРСИИ .

6

Тинев

преди 6 години

ДЕМОКРАЦИЯ: За мошениците и далавераджиите благодат, но за ЧЕСТНИТЕ и С ТРУД изкарващи прехраната си хора-нищета и мизерия.Сам Бойко Борисов вчера се ПОХВОЛИ, че над 1 200 000 възрастни са докарани до бедност. Тоест до прага на смъртта.П.П.Въобще не споменавам даже за онези 2-3 милиона РАБОТЕЩИ бедни.Халал да ви е демокрацията!

5

nina

преди 6 години

Дали е цинично?! Подигравка, гавра, измиване на ръце..., каквото и да се каже, все ще е вярно. За поредна година - по 40 лв. А колко пъти през тези години парите ни се обезцениха? По-добре вдигнете пенсиите на хората, вместо да им давате такива подаяния. Нямало пари? Колко хора, внасяли ОВ цял живот не доживяват до понсия? Колко пенсионери умират година-две след пенсионирането си? Къде са техните пари?

4

Joko

преди 6 години

Зайковче, кой да реформира системите у нас. Погледни капацитетът и експертизата на администрацията и управляващите. Счетоводител - министът на енергетиката, човек, който се провали на местните избори в родното си село - министър на правосъдието, един *** - министър на отбраната, граничканите полицай напуснали "поста"и отишли да пушат..... да изброявам ли още !

3

ШУШАНО, ШУШАНО

преди 6 години

и бутилка шампанско по 400$ за всеки пенсионер. Лично от ТИКВАТА

2

НЕ ЦИНИЧНО

преди 6 години

Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да оставиш нацията да умира в бедност

1

1

преди 6 години

Как,ще е цинично,като съпартиеца на др.борисов станишев,даваше 150лева,за това ,и триста мандата да е премиер,др.борисов,не може да стигне последната Великденска надбавка на др.станишев.