21

Анонимен

преди 6 години

Във Варна Борисов обслужи Турция, Ердоган си тръгна като победител , Европа е унизена от един диктатор

20

избирател

преди 6 години

Стига с тия глупости за гаранции по отношение на България,като част от Европа,че веднага се сещам за САНСТЕФАНСКИЯ мирен договор,примерно...........Все някой нещо ни е гарантирал през годините ,но за наша сметка.Това бихме могли и сами да си го гарантираме!!!

19

Анонимен

преди 6 години

НА ТАЗИ СРЕЩА БОРИСОВ БЕШЕ ОТ МИМАНСА - ТОЙ НЯМА ДУМАТА ЗА НИЩО.Пък и на България не и се полага да има интереси, интересите са на ЕС.В цяла Европа срещата се определа като провал, саемо дежурният правителствен политолог смята, че е успешна.

18

АНТИ

преди 6 години

Варна ... морето ... сините вълни,Юнкер пиян на среща се яви.Варна ... морето ... сините вълни,бедния българин сметката плати.

17

sdf

преди 6 години

Доста кухи парчета из тоя форум. И поздравления за сайта, който с един елементарен провокативен въпрос си осигуриха трафик за сайта.

16

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Радев като е такъв родолюбец защо не уговори една среща с колегата си Ердоган и не постави всички тия въпроси???И при положение че голяма част от проблемите са с 60 годишна давност,че и повече защо досега не бяха поставени от президента- историк Първанов да речем??? Имаше два мандата време на разположение...

15

Анонимен

преди 6 години

Радев победи Бойко този път.

14

АНТИ

преди 6 години

Има ли победител в сблъсъка за Варна?Ердоган !

13

Анонимен

преди 6 години

Остров на педофили и отровители?

12

ГЕРБераст-помияр

преди 6 години

Най-неграмотния и корумпиран политик в 1337-годишната история - Бай Шербет предаде българските национални интереси, като се мазни на султан Ердоган като подчинен васал!!! Браво на достойния президент ГЕНЕРАЛ Румен Радев за патриотичната позиция!!!

11

Анонимен

преди 6 години

ахариева пак е подхвръкнала преговорите във Варна били за сигурността ни, а дегизираният патриот Симеонов не говорил, за да не се изпусне

10

Анонимен

преди 6 години

"Според политолога Даниел Смилов министър-председателят е постъпил правилно."---Значи, "политологът" Даниел е на ЕДИН АКЪЛ с Банкянския опинец.Язък за видната фамилия, която носи.

9

Анонимен

преди 6 години

Ердоган ги държи в мъртва хватка докато бежанците са в ръцете му ще си крънка колкото си иска парици от ЕС и ще си изтребва кюрди, а вие сте тези които го финансирате да си върши мръсните дела. Ердоган никога няма да влезе в ЕC, защото това означава страната му да се разпадне. Той си играе неговата игра и търси гласовете на симпатизантите на ЕС.

8

Анонимен

преди 6 години

Волдемор безумнийсочи Кремъл паки вика: търчете,тамо са елфитеи гоблини тръгватс викове сърдити..

7

Анонимен

преди 6 години

Радев е честен и достоен човек, избран от БЪЛГАРИТЕ за Президент на нацията.Борисов е самовлюбен глу-пак, който управлява благодарение на фалшификациите на основателя на ГЕРБ - Цветанов.

6

Това президент ли е?

преди 6 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

5

Решетников

преди 6 години

До Анонимен кой го бръсне за слива па тоя?

4

аз

преди 6 години

Кучето скача според тоягата. Корнелия я размахва, а Руменчо рипа ли рипа, чак салто направи.

3

Православен

преди 6 години

Единия целува ръка на султана, другия отказа среща с турчина и положи венци на паметника на избитите българи в Тракия. Вие кажете , кой е победител!

2

Анонимен

преди 6 години

Страхувате ли се че могат да ви отровят в Англия?