37

Щпионоведков

преди 6 години

Практика е да се наказват двойните агенти по-жестоко от обикновените шпиони. Вредите нанесени от тях са коствали живота на не един агент.С ерата на Путин стана сложно да се научава най-важното за страната му-устройството,принципа и технологията на ОРЪЖИЕТО,което има.Това довежда до параноя,трудно лечима, защото е ясно че Русия не е на Горби-всички бяха спокойни при беззъбата и армия и предателския и елит.Самия запад презагни,като маньосан ***.А тия двете горе чакат нещо от геронтофилчето!

36

Анонимен

преди 6 години

До Я па ти...естествено! да не искаш да вярвам на тия, дето разбиха икономиките на половината свят, за да "защитават" собствените си интереси, тия, които без проблем хвърлиха ядрени бомби в япония и избиха стотици хиляди цивилни, а сега реват за един предател?! при положение, че създателя на бов е при тях от години?! айде, много ви молим!

35

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

34

Я па ти...

преди 6 години

До това е истината 36 Ако беше Русия , този отдавна да е мъртав...*** ти много доверие имаш на руснаците що се отнася до смъртта. А за живота?Мерзавец.

33

Отговор

преди 6 години

До <><> 32 За разлика от маникена и двете бабички Бойко си знае работата и я върши успешно.

32

това е истината

преди 6 години

"Европейските лидери си развързаха ръцете и за последващи мерки, като всяка страна сама ще прецени дали да не отиде по-далеч в действията си срещу Кремъл." сега чакат сащ да им даде опорните точки и почват офанзивата! апропо, ако русия е искала да "отрови" предателя, той отдавна да беше мъртъв!

31

Да добавя

преди 6 години

До цирк ес 17 Те юристите може да се смеят , но ние българските граждани сме силно притеснени от жестоките методи на Путин, да се разправи с опонентите си.По далеч от тази юдейска държава. Колко мъка причиниха на Украйна , Полша , Бългория и зсички от соц. лагера.

30

Анонимен

преди 6 години

Откога в правова Европа вероятностите станаха доказателства. Къде отиде тезата: Невинен до доказване на противното.

29

Анонимен

преди 6 години

До Пенсионер 28И ти си прав!!! НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТАКОВА РАЗРАБОТВАНО ВЕЩЕСТВО "Новичок"!!!! Това е ИЗМИШЛЬОТИНА от един ингилизки сериал-фантастика, с "лоши" руснаци, които отравят някого с газ.....ВНИМАНИЕ - "Новичок"!!!!!! ИЗМИСЛЕНО НАЗВАНИЕ!!! В класификацията на химическите вещества НЯМА ТАКОВА ВЕЩЕСТВО!!! Има формула на някакво А -653 или нещо подобно, но "новичок" НЯМА!!!! И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!!! Затова руснаците им се изсмяха... "новичок-старичок-дурачок"......

28

АМАН от наркомани

преди 6 години

експерти да направят анализ на Терезка МЕй ..Има черни *** в главен мозък срочно..ТАзи негодничка иска да накара Путин д а спазва споразуменията от Ялта/1943/ и да върне три милионна руска армия в Берлин<прага и другаде.Напомня се, че споразуменията от Ялта и Потсдам са подписани с кръвта на десетки милиони зверски убити от обсебени от *** евреи подставени на власт в берлин./хитлер,геьоринг,гьобелс и вижте други по списъци на равини..

27

на снимката

преди 6 години

Как един *** коцка две изтрещели бабугита за гранни-тройка!

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25Е, ти пък...........не си ли чувал за УБИЙСТВЕНИЯ ДОВОД ......"една жена каза......"!!!!????

25

Пенсионер

преди 6 години

БОВ е измислено в Сащ , ама са го кръстили Новичок та да натопят Русия. Нали така ? Така е ... Хи , хии.!

24

:)))

преди 6 години

ЕС оповестява нова информация по случая. В момента на отравянето пред ресторанта е бил забелязан лек автомобил Лада, с московска регистрация, управлявана от човек с противогаз и костюм за химическа защита. При бягството човекът е изтървал манивелата на ладата, от която са взети отпечатъци. По късно е открита и ладата, в багажника е имало бидон с надпис "Новичок" и радиостанция "ЛЕН". А в жабката значка КГБ. Вероятно автомобилът е изоставен заради счупена капачка на делкото.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1И ти си прав! Аз, ако бях на мястото на руснаците, САМ ЩЯХ ДА СЕ ИЗОЛИРАМ от тая еуропейска ***, и нямаше да чакам някакви инсцинировки на тия говедца!!! Както здравите се изолират от болните!!! А че еуропка е напълно болна в това ВЕЧЕ МНОГО МАЛКО СЕ СЪМНЯВАТ!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Аз отново чувам за противодействие на Русия но не чух нищо за доказателства за действията довели до тези противодействия освен може би - "Англия каза.......!"

21

ОСТАВКА

преди 6 години

ЕС и ЕК непрозрачни и корумпирани организации срещу пари шефовете станаха роби на С.А.Щ. и Мей! Могерини ОСТАВКА веднага!

20

Нов

преди 6 години

Империята на злото прави всичко възможно да поддържа имиджа си изграден с годините.Първия е Георги Марков.За това по далече от Русия и всичко ще е О.К.

19

Анонимен

преди 6 години

До ДаниЕ да - той винаги е "безгрешен", но път все има първи път нали

18

срам и позор

преди 6 години

Жалка работа,жалка.