249

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 255Каква помощ бе?Ти луд ли си или какво?Покажи една война в която Русия да не е яла бой включително от нас.Щял да търси помощ от най-слабите войници.хахахаЗа последните 110 години кой не ги е бил тия?Японци, Финландци, Германци, Поляци, Афганистанци, Българи, Чеченци, вече и Американци, Украинците ги подкараха от оня ден и родните медии мълчат хахахаТурците им свалиха самолет и не смяха да гъкнат.За какво говорим?

248

Зоро

преди 6 години

Ако другата седмица му кажат да гони ще гони, нищо не зависи от него. Сега обаче господарите му разбраха че ако антируската политика продължава той ще си отиде. Това в момента е само изпускателна клапа да се опита да балансира напрежението и да се запази на власт. ББ няма толкова мозък и независимост да прави самостоятелни решения.

247

Боби

преди 6 години

Не знам кой е американофил, ама всички комунисти (изобщо всички не само комунягитр) изпратиха децата и внуците в Америка и ЕСЗАЩОЗащото САЩ и ЕС ни правят СЕЧЕНО не с ТЕСЛАТА а направо с ПАРЕН ЧУККолко дипломи различни от университетите и техни филиали в САЩ и ЕС(и то не всички страни) се признават в ЕС и САЩ? Амиии Хммм Мърррр - няма такиваРеспективно дипломите от ЕС и САЩ международни ли са и то наложено с огън и жупел както се казва? ДаЕто ти отговорът на въпроса ЗАЩО в ЕС и САЩ

246

Анонимен

преди 6 години

Боко го е страх, че големите шефове в Москва ще му се карат.

245

анонимен

преди 6 години

ние сме тук от векове за векове ако ни потрябва помощ към кого ще сеобърнем трябва да се чете историята и внимателно да се анализира англияда си решава вътр проблеми и да не ги прехвърля върху ес какво направи англияза да спре клането в батак гледаше сеир от дарданелите

244

анонимен

преди 6 години

Браво!Истински политик,истински държавник!Никога не сме имали по-добър министър-председател от него!И тук трябва да важат законите на съда:Невинен до доказване на противното,а не теорията на вероятността.

243

някой

преди 6 години

Много мъдра позиция!Който си има проблеми да си ги решава.

242

КОМУНЕ

преди 6 години

БГ би изгонила руски дипломати само ако КОРНИ е мин. председател а от КОЗЯК и кажат - гони ги ...или ти анулираме ВИЗАТА ЗА САЩ !

241

Ало

преди 6 години

А изгонил, а излетял

240

ангел

преди 6 години

Всичко това е заради Световното по футбол , нагло-саксонците искат да го прилапат те , УПЛАШИХА се че като отидат феновете в Русия и видят че там са хора като тях и сърдечното посрещане , рейтингът на Путин рязко ще скочи и как ще се оправдават за глупостите си после !

239

Демократ

преди 6 години

България е близо до Русия и за радост винаги ще си остане близо

238

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда да се гонят руски дипломати. Достатъчно е да се спре интернета на пасольството и опасността от терористични заплахи ще изчезне, както и ще изчезнат троловете.

237

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

236

Ели, Браво ББ

преди 6 години

Ето един здравомислещ политик, за разлика от Захариева.Нека ББ има предвид на срещата с Ердоган, вярно ли е, че Турция няма да дапусне през територията й танкери със втечнен газ от САЩ?Винаги Правителството трябва да си оставя вратичка в отношенията с Русия.Светът е динамичен, имаме ЮГ - СЕвер -миграция, християнство - протестанство, католицизъм, мюмюслани, световен тероризъм, печелене на територии за инфраструктура - газ, нефт.Да избягваме "българският синдром", днес го чух в лош контекст!

235

Анонимен

преди 6 години

България е много по близо до Русия във всяко едно отношение. От американците нищо добро не сме видели. Точно напротив -втората световна война пускаха бомби над София и избиха много невинни и мирни граждани.А сега след промените техните НПО-та и холивудската им пропаганда съсипаха едно цяло поколение. Американците НИ ИЗПОЛЗВАТ! Затова ни вкараха в НАТО. За могат да си разположат базите тук. А ако стане напечено ще избягат за 3 дни. Не търсете помощ от Америка.

234

ognyanz

преди 6 години

Няма да сме само ние, и други държави от ЕС ще запазят добрите си отношения с Русия. Британските провокации са с дълга история.По времето на Горбачов също британците бяха експулсирали руски дипломати, тогава за "шпионска дейност". Горбачов отпрати също толкова британски дипломати от Москва обратно на острова. Татчър не миряса от първия път и отпрати нови руски, Горбачов - същия брой нови британски. И ги попита "Ще продължавате ли?". С това се приключи.Та нищо ново под слънцето.

233

Анонимен

преди 6 години

Нашите неумни евроатлантици все още си купуват разрешителното за да влязат в САЩ. И така ще е, защото са неумни.

232

Анонимен

преди 6 години

Рапоня банкенски защо изобщо го споменава това? Естествено, че няма да гони руски дипломати. Тоя трябва да му се отнеме българското гражданство и да го пратят да стане гражданин на джендърландия. Там да е премиер. С бюджет 2 лева и 59 стотинки, за да не може да краде. Има дарба тоя да ядосва мислерщите хора. И, напоследък изобщо не се съобразява с това какво ислат хората. Направо като царчета станаха тея касапи герберски. Ще изтрепят българите до последния...

231

дядо от село

преди 6 години

ами да, иначе истинските българи ще те изгоним теб- ненаяден кавал нещастен!

230

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Там където минат англичани залагат мини за бъдещи войни. У нас още са пресни спомените за англейският полковник Сенклер в Родопите.