74

Момиче

преди 6 години

Do 63 /Dragan/Да, ние жените сме виновни. Само ние щото не раждаме. Как да раждам деца като с малката ми заплата едва ще мога да ги гледам?! За мен стига , ама за 1-2 деца как да се грижа?! Какво мога да им осигуря - читаво образование ли, време да им обръщам внимание и да ги възпитавам ли?! Пък и да си забелязал колко "отворени" са бг. работодателите към дами , които искат да излизат в майчинство?! И после жените са виновни , че няма деца....

73

анти раша

преди 6 години

Какво ЦРУ ви гони, какво общо има ЦРУ??? ЦРУ ли ни взе Македония?? ЦРУ ли ни накара да му плащаме 40 тона злато??

72

Б.Б

преди 6 години

Аз ся как мой да сме трети!Ши са погрижа да станим номер едно!

71

Анонимен

преди 6 години

Нормално е един от най-простите народи в света да изчезва с един от най-бързите темпове. Нарича се естествен подбор.

70

Жоро

преди 6 години

БЛАГОДАРИМ ЗА "ХУБАВИЯ ЖИВОТ" НА НАШИТЕ евроатлантически партньори.А само преди 30г. Ни даваха за пример за дълголетие.ВЪПРОС КОГА СЕ Е ЖИВЯЛО ПО ДОБРЕ???????

69

Анонимен

преди 6 години

След 10 - 15 години на територията ще има около 2 млн. роми, предимно в младежка възраст (т.е. млади, здрави и силни) и около 2,5 млн. българи, предимно застаряващи и пенсионери (т.е. стари, слаби и болни)!Е тогава ще видите колко "етнически толерантни" са ромите, и ще разберете какви ги надробихте през тия 29 години, за което и децата ви ще ви проклинат някой ден

68

Анонимен

преди 6 години

Споко . До 50години процесът на намаляване на населението ще спре.Няма да има население просто.Поне от българи..Ще има свободни територии за заселване . ЦРУ и анализаторите им имат грижата.

67

Виктор

преди 6 години

Мисля, че чернобил доста ни повлия. Братовчед ми почина година две след трагедията в чернобил.

66

Аспарух

преди 6 години

За съжаление наистина всичко българско изчезва.От зеленчуци и плодове та до народа който се спасява.Скоро ще останат само депутати и роми и тогава кой от кой ще краде

65

Анонимен

преди 6 години

Значи сребърни медалисти.Но със сигурност на дережето в което сме ще вземеме златотодо 1-2 години.

64

Анонимен

преди 6 години

Е-тата които внасят лидъл,мидал,кауфланд,мауфланд ни тровят безнадеждно.Лекари казват,че е пълно с болни от рак на дебелото черво,а когато са учели не са могли да видят такива случаи.Качеството на продуктите в тези магазини е различно в бг и германия,примерно.Случайно ни тровят,не умишлено!Затова е такова качеството на населението-бедна,болно и изперкало.Лекарите отдавна се изнесоха в Германия,а Стела Борисова е в сащ.

63

Драгне

преди 6 години

Българските жени не раждат, защото мъжте им не са мъже, а донори. С 80 лева издръжка ако смейството не потръгне как една жена да си гледа детето?

62

Киро

преди 6 години

Тиквунии се оказа як мъжага!Това да видиш политика на тотално обезлюдаване,ниски доходи,отровна храна,смешно здравеопазване,убийства,безнаказаност,кражби,наркотици,дженджари,унищожаване на образование,култура,спорт,наука и т.н се изисква яка психика!Да не си мислите,че е лесно...малко хора биха издържал на такова нещо..

61

Анонимен

преди 6 години

Дюшеш! Намалява се процента на безработните, увеличава се средната заплата, увеличават се спестяванията. Все "положителни достижения".

60

Анонимен

преди 6 години

Но сме първи по брой кръчми, брой коли на глава от населението. Е да, последни сме по брой зъби, но приоритети.... какво да го правиш.

59

Драган

преди 6 години

Виновни са българските жени основно ! Те не искат да раждат ! Искат да се явят, да цицат пари от мъжете и да им правят номера ! Това е ! Манталитет.

58

Анонимен

преди 6 години

Затова българите са антисемити и десебарите откачат от яд !А най гадното е че всички днешни антикомунисти са си синове на комунисти ,по какво съдя ли ,просто е ,всички мразят Хитлер .

57

Анонимен

преди 6 години

В Русия има най-много хомосекcyaлисти на глава от населението. Неприятна новина за русофилите, на които това им е "най-великата" опорна точка за евро "джендърите", но е факт.

56

deyan

преди 6 години

БЛАГОДАРИМ ТИ БОЙКО

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Не знам дали след няколко години ще има русофили и комунисти, ама знам че ще има МНОООООООГО РОМИ, които нарастват обратнопропорционално на намаляващите българи!А тогава ще се убедиш че ромите са много по-страшни от русофилите и комунистите