26

Р.Овч в затвора!

преди 6 години

Аз лично предпочитам да си сложа една жилетка повече и да бойкотирам несправедливо раздутите цени подписани от Р.ОвчОт къв зор да храня рашките за сметка на децата си?

25

Анонимен

преди 6 години

Защото е безплатно парното в Студентски град, за това ли е забранено внасянето на отоплителни уреди на ток, и всички прозорци зимно време се уплътняват с бояджийско тиксо?

24

Коко

преди 6 години

1/2 от парите в нац.бюджет отиват за асфалт , а другата част в портфейлите на Вожда и сие. За хората както винаги - няма.За заплати няма , за пенсии няма , за обслужване няма , накрая и ТЯХ няма да ги има и това е. Колкото по-скоро , толкова по-добре за българина.

23

Един от Северозапада

преди 6 години

Денят за размисъл беше преди изборите, а не след. Сами сте си виновни.Въпрос към гербавите тролчета, населяващи сайта:Целия ресурс на държавата се хвърли за Европредседателството, на принципа "На гол тумбак-чифте пищови". Каква е нашата цел, според Герб, след Европредседателството? Нещо да сте чули по въроса, от Баш Суджука? Как ще ни оправи нас, да не сме на дъното , а не Западните Балкани или отношенията Турция-Ес? Мълчание и движение на самотек във всимчко, вътре в страната....

22

до 24

преди 6 години

Глупости. Просто трябва да се въведе заплащане на парното в студентски град. Това е. Като се има предвид,че парното в стаите работи по 2 4 часа, денонощно, а не го спират, както софиянци спират-за да пестят, сметката никак няма да е ниска. Просто да им пращат помесечната свметка за парно, и ще почнат и те да пестят. Да стачкуват ако искат.- как студент от София сам си плаща парното.

21

Анонимен

преди 6 години

И останалите от партията им също имат огромни капитали и имоти не само у нас, но и в чужбина...

20

студента УНСС

преди 6 години

До безплатно парно имаЗа това всички селяни на въжето

19

Анонимен

преди 6 години

От Европа ни дават милиарди, но те не стигат до обикновения бълганин, а потъват в личните сметки на Суджука и обкържението му.Как иначе Владислав Горанов с 2 750 лв заплата ще си построи палат за 4 600 000 в Бистрица.Борисов пък наскоро отпразнува 10-ия си милиард.

18

безплатно парно има

преди 6 години

В Студентски град парното е безплатно, дори нямат топломери, и там, ако искаш да се охладиш не спираш парното-нали е безплатно, а отваряш прозореца, и отопляваш улицата. Така,че безплатно парно има-за селяните. За сравнение -студент от София изнемогва как да плаща парното си, но той не получава субсидия за отопление, каквато субсидия има за парното на селяните. А преди да дойдат в София не са знаели какво е парно, а тук име безплатно.

17

Анонимен

преди 6 години

аКО ИСКАМЕ ДА СЕ НАПРАВИ НЯКАКВА РЕВИЗИЯ НА 10 ГОДИШНОТО ЦАРУВАНЕ НА ГРОБАРИТЕ, ТРЯБВА ЕДИНСТВЕНО ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ПАРТИЯ, КОЯТО НЯМА ДА Е ГЕРБАВА ПАТЕРИЦА - ДПС им е ортак, националистите също, РБ също, яне също, кой ли не. Остава ни едничкото спасение дружно да гласуваме за БСП, защото Корнелия и след две случайни катастрофи не им кляка а изключеха гербавата подводница Гергов. След това като минат 4 години пречистване и тях да свалим и да имаме нормална многопартийна система без гербава хунта.

16

Анонимен

преди 6 години

Не е от безпаричие. Националният спорт на българина е да спестява и да се стиска. Бабичките зиме не илизат от под юргана за да не пускат печка. Но ако им се обади някой бразилец с кеф хвърлят пликовете с пари през балкона. Какво да правиш, житейската философия на българина е такава. Стиснат, алчен, но не много умен народ!

15

Анонимен

преди 6 години

Отивайте в Австралия и Африка или си палете печките със асфалт във Крим газта сега е 3 пъти по-евтина отпреди анексията.

14

Анонимен

преди 6 години

Крадат милиарди и оставят хората да измират от глад, студ и болести. ...За девет години съсипаха държавата..

13

Анонимен

преди 6 години

В бедна България, парите са само за олигархия, платени медии, ***, естаблишмънт. оТ ЧИСТАЧКА ДО ПРОФЕСОР ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА РАВНИ НА ДЪНОТО - С МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА.

12

спрял парното

преди 6 години

А при бай Тошо не зъзнехме и имахме работа до пенсия и ходехме на почивка по два пъти в годината веднъж на планина и веднъж на море.

11

Анонимен

преди 6 години

Не ве, ние сме втори по ръст на заплатите,как ще зъзнем?!? :D

10

Анонимен

преди 6 години

Ето какви са част от кадрите на гробарите - сестрата на Тити Папазов, който се предаде на гербавите като не успя за кмет на София е назначена за директор на една от най-елитните гимназии в София. За краткото и директорстване персоналът в тая гимназия, явно поради прекрасния директор е сменен не еднократно а двукратно. И въпреки това Я ДЪРЖАТ защото им е изгодно Тити да си трайка. И Тити си трайка.

9

Анонимен

преди 6 години

Така е защото се мушим по къщите си и мълчим, траем си. Всеки пести и значи не му е конфортно. Защо? Например Софийската топлофикация, кражбите и надписването е политика. Лъжат, надписват, съдят неуспелите да платят, взимат апартаменти. Картофелия от Белчин баня щеше да бори корупцията, щеше. Тиквара разпореди 90 милиона на Топлофикацията да се сложат в КТБ, открадна ги с останалите 4,5 милиярда. Докато търпим този Дембелин да ни граби и лъже, заедно с Шайката му, ще е така. До кога българи?????

8

Анонимен

преди 6 години

Това е защото сме стабилни и средната работна заплата е 1600 ле. Слава на нашия Вожд. Сега като си купи и ЧЕЗ ще ни направи и тока без пари.

7

Анонимен

преди 6 години

До долнитеКато гледаме, че не можеш да пишеш..., личи си колко си " умен ".....