50

Анонимен

преди 6 години

Един съвет към хората,които се чувстват психически нестабилни-не гледайте новините,не четете вестници,не влизайте във фейсбук,започнете да спортувате,сменете работата или средата, пътувайте по -често,намерете си хоби, не общувайте с мрънкачи и негативни хора.Ако не можете да се справите сами потърсете професионална помощ,не е срамно.

49

Без коментар

преди 6 години

Нито се водил на УЧЕТ при тяхЖорналистика

48

Анонимен

преди 6 години

Учет = Учëт = Отчет заемка от руския език.

47

Анонимен

преди 6 години

Мнооого лошо!Симпатични млади хора!

46

До 43

преди 6 години

Ти луда ли си ?Пример за тъпотията днес ! И после що света се изпедерастявал !Жената днес има такива права каквото мъжа е и сънувал !

45

Анонимен

преди 6 години

Да ви е ясно от сега- такива убийства на честта ще има докато българинът не престане да бъде анадолец и приеме конфекцията с цялото си сърце и душа като отче наш.

44

Анонимен

преди 6 години

Имам доста познати и колеги,които са на антидепресанти.Хората масово изпушват и това е факт.

43

Анонимен

преди 6 години

БЕЗ КОМЕНТАР!ТЕМАТА Е ПРЕКАЛЕНО НЕПРИЯТНА! ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО!

42

Анонимен

преди 6 години

Жени внимавайте с кого се захващате! България не е подписала Истанбулската конфекция и подпишете ли в в гражданското животът ви е застрашен. Подпишете ли пък църковно още повече понеже БПЦ е за насилието над жени и деца и против джендеризма. Особено внимавайте избраникът ви да не е набожен, да не е радевист или атакист. Те също подкрепят насилието. Комбинацията между трите е особено опасна и почти сигурно ви гарантира съдба като на Илияна.

41

Алигонго

преди 6 години

Този е пълен НЕНОРМАЛНИК!!!!

40

minuvach

преди 6 години

Герб убива на поразия а тия балъци от долу дори не подозират и вярват на романите писани от ЦЦ, главният поръчител на убийства в България.Винаги ви премятат, защото нямате ни памет, ни нюх и страдате от синдром на дефицит на вниманието.

39

/„

преди 6 години

До До 33Точно под тази новина намери да говориш за снимката и живия живот.

38

До 33

преди 6 години

Не прекалявай с чикиите! Прекалил си и ти личи! Снимката е едно,живият живот друго.И излизай за да виждаш живи хора.

37

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам защо имам чувството че тава е убийство от трети чавек. Детенцето не е убито защото е много мъничко и нищо неможе да каже.Пази Боже !

36

До 11 ,17 и подобни

преди 6 години

Деца,учете за матурата и не бъдете многознайковци.В болниците се води НА УЧЕТ.За удостоверение за шофьорска книжка се иска справка води ли се на УЧЕТ. Дали някой от вас ще си ,,посипе главата с пепел" за невежеството си?Ще каже ли,, сгреших ,не знаех"? Не!!!Това е нивото на интернет поколението, агресивно и безапелационно и най вече АНОНИМНО. Дечурлига ,дечурлига, малко знаете ,много говорите ! Слободия.

35

Анонимен

преди 6 години

Приемете веднъж за винаги тази истанбулска конфекция, че мъжът веднъж за винаги да разбере, че жената не му е придатък и да уважава правото и на таен интимен живот, та тези убийства на честта да изчезнат завинаги от битието на българите които са европейци!!!

34

Анонимен

преди 6 години

Презирам днешната журналистика ровеща се във всяка трагедия в днешния пощурял свят .Ако нещо ще се променя е да се забрани този тип новини !

33

мед сестра

преди 6 години

До Учет!!! Да правилно е използвана думата ,води се на УЧЕТ пациент за продължително време с хронично заболяване ,а се прави ОТЧЕТ в края на даден период например месец, година. Простичко е когато го работиш.

32

Burzum

преди 6 години

Обаче много грозни хора има в България бе....

31

/„

преди 6 години

Тези двама изобщо не си отиват, не знам как са се харесали и какво точно са си харесали, за да се женят.