65

Каталунец

преди 6 години

Цвъки, защо загубихте президентските избори?

64

ШШШ оууу

преди 6 години

Знам също, че Тиквата изгони ЧЕЗ, за да ги купи после на безценица. Евала ... далаверата е в кръвта му.

63

ШШШ оууу

преди 6 години

Аз за Цецоу ко лала у парламента не знам, ама знам, че антикорупционния шеф никога не бил чувал за Мишо Бирата.

62

Анонимен

преди 6 години

Реакцията срещу речта на Ердоган, с териториални претенции към България е доста по-мека от реакцията срещу руския патриарх. Защо ли? Имаше едно изявление на външно, където акцента беше върху прекрасните ни отношения с Турция и едно бегло споменаване, че държавните граници били скрепени с договори. Като че ли във външно не знаят, че когато интересите на една силна държава не съвпадат с някой договор, договорът се превръща в ненужна хартийка.

61

Анонимен

преди 6 години

Даскала с квадратна глава се опитва да мисли ама хич не му се получава.

60

Байфидан

преди 6 години

До 40 червен анонимник. Глуппости. Доколкото си спомням уличени за изборни измами досега са само лица от ДПС и БСП. А Костинбродската афера те съветвам да не я споменаваш, защото отдавна и децата разбраха, че тя беше скалъпена от Станишев и Доган.

59

Хм

преди 6 години

До Анонимен"Ако си бяхте сложили май.ката на нацията за президент,какъв рахат щеше да е..."Нямаше как да стане дори с костинбродски номера!Тая беше толкоз зле,че загуби катастрофално и в родното си село.Да бяха издигнали поне Самоковската овца-поне не е толкова отблъскваща,с малко Цецови номера може би щеше да изплува.

58

ре

преди 6 години

моля беквокалите!!не давайте оценка на главните солисти!! винаги ще си останете бек вокал!!и ще изпълнявате каквото ви кажат солистите или техните продуценти и тн!!

57

Анонимен

преди 6 години

Нищо подобно!

56

Гробокопач

преди 6 години

А Плевнелиев, как говореше, г-н Цветанов, неполитически и безпартийно? Хахахахахаххахахаха

55

Анонимен

преди 6 години

Този мизерен в действия и мисли малък човечец, с IQ на калинка, с вид на байчо от някое вечерна гимназия, явно здраво му се бърка в здравето от това което е Радев и това което прави. На него и Суджук паша, все някой им виновен, някой пречи и възпрепятства. А основната пречка е в тяхната наглост, необразованост, двуличие, подлост, предателство и алчност за власт и пари. Тази сутрин по всички поръчкови ТВзии се бяха монтирали да ни убеждават, колко добре управляват. Радев е класи над тези клоаки.

54

Анонимен

преди 6 години

Ееех, ако си бяхте сложили май.ката на нацията за президент, какъв рахат щеше да е...

53

Факт

преди 6 години

Президентът има одобрение колкото всички други институции взети заедно!Цецо,ти колко имаш?

52

Цвъки,Цвъки!

преди 6 години

Този който те "нахъсва" срещу Президента ти е най-големият враг. Влизайки в постояна конфротация с Радев с пълна сила лъсва твоята несъстоятелност.В сравнение с Президента,лош или добър,ти винаги ше изглеждаш като нищожество! Загубил си цял един живот,за да наваксаш дори и минимално разликата!

51

Анонимен

преди 6 години

И защо му е на Цветанов стенограма от президентвото при дългите му уши.

50

Анонимен

преди 6 години

Борисов, как и защо те търпи те търпи ?Ти му срина авторитета в малките населени места с избраните от теб кметове ,копои ,месни феодали и координатори.

49

ха

преди 6 години

До Анонимен 44 я пак за пенсионерите кой има вина интересен си да знаеш ама на марсианците

48

Гост

преди 6 години

Аз лично, искам да знам г-н Цветанов какво търси - папка или флашка, защото "проект" би могло да се обвърже със старата негова диалектика отпреди други правителства, за някакви "папки"(??), но записите от срещата между президента Радев и патриарх Кирил, би трябвало да са на флашка. Е, папка или флашка, или само политическо изявление?))))

47

веве

преди 6 години

цвецуне какви национални интереси бе, какъв е българския национален интерес , какъв бе ? апартаментите ти от 7 да станат 70 нали?

46

Анонимен

преди 6 години

Борисов, как и защо те търпи те търпи ?Ти му срина авторитета в малките населени !