54

наблюдател

преди 6 години

Нека уточня, че от тези 65 000 родени в България деца не повече от 30 000 са с български произход. Тоест при около 5,5 млн българи в България раждаемостта ни е реално под 6 промила, а не 9 както дават по статистика. Със 5.5- 6 промила раждаемост сме обречени. За сравнение Турция има раждаемост около 18 промила. Обречени сме ако нещата продължават така. Сами показванме, че не искаме България да я има.

53

Snorky

преди 6 години

Снимката кърти.

52

Анонимен

преди 6 години

уплаших се, минаха няколко дни без поредната статия как се топим... сега като я видях съм по-спокоен.

51

Анонимен

преди 6 години

Как няма да намаляваме бързо ми то храната ни храна ли е и от нея идват болести.Много от нас яко пушат и пият.Здравеопазването ни на дъното цилки, бедността,липсата на достатъчно пари за добра храна както и стреса и лошия въздух.И на края като причина за всичко това са управляващите чиято грижа за собствения им народ липсва.За пример давам един познат на кой сложиха стенд.Явява се на ТЕЛК и получава пенсия.През това време му слагат втори и на второто му явяване след година му спират пенсията.

50

Анонимен

преди 6 години

Как няма да имаме най-много инфаркти като храната е токсична.

49

До Руснак 66

преди 6 години

Под пропилени години имам предвид, че можех да имам деца много по-рано, ако не бях с тази жена.И сигурно щях да имам и повече от две деца, ама сега съм вече на 43 години, жената е на 40 години и няма закога.А и родителите ни са възрастни и не могат много да помагат.Едно е баба на 50 години, друго на 65.

48

Шлосер

преди 6 години

Това са данни на НСИ от 2015 г. и повече от убеден, че от тогава нещата са станали още по-сериозни. Няма нужда да се прави от това "НОВИНА", но чисто статистически е по-вероятно някой народен представител да прочете тази новина, отколкото данните на НСИ. Тези данни са насочени именно към народните представители, а не за информация на населението. И без това неграмотните българи се множат с пълна мощ. Никой не чете, никой не го е еня за нищо. По едно наздраве вечер е достатъчно.

47

Синдик Моше

преди 6 години

Безобразни условия на работа, занижен контрол върху храните, абсолютна свобода за причинителите на мръсен въздух и за капак неефективна, калпава и прогнила от корупция здравна система.Еми ..... работата ясна.

46

Анонимен

преди 6 години

Кък бря? Бат Бойко казва, че всичко е точно!

45

Ахмед

преди 6 години

Трябва да се спрат некачествените коли от движение, да се спрат цигарите на 100% а алкохола да се пие качествен но не и повече от 50 100 грама на ден! Хора които с наднормено кило да почнат да се хранят здравословно демек, *** месо треба да се спре и други мазни меса.

44

Тинев

преди 6 години

НЕ аз, а ГЕРМАНСКАТА преса казва:" Избуяващата корупция е проблем, коментира германският "Ди Велт" "

43

Анонимен

преди 6 години

Държавата е неразривно единство от територия, народ и власт. Ако нямаме население ще ни вземат територията и друг ще ни управляват. В Румъния и Турция вече се чуват такива гласове. В тези страни има страшен национализъм, а у нас дори патриотизъм няма.

42

Категоричен

преди 6 години

Нали избраха Бойко Борисов да ги управлява!

41

Анонимен

преди 6 години

Амчъказлиите изчезват най накрая

40

Анонимен

преди 6 години

До РуснакаЩе си позволя един съвет-не си вземай за жена кариеристка.Аз имах няколко години връзка с такава и за мен са пропилени години.Нито деца искаше,нито пък за домакинство се грижеше.Намери си някое по-скромно момиче,оженете се,създайте си деца и ги отглеждайте с любов.

39

Докога

преди 6 години

Стига сме губили време.Трябва да свалим хунтата да ги избесим до 9то коляно и да започнем наново!!!Има ли една сфера в България, която да не е прогнила от корупция и некадърност?????НПОтата, първи за менюто на прасетата!

38

Анонимен

преди 6 години

53, за показател като население, най важното качество е неговото количество, защото като намалее, спира да бъде преобладаващо на определена територия, и бива заместено с друго население. Примери бол. Не че човечеството по принцип ще изчезне, но българите вероятно ще изчезнат след 50 години, защото децата на емигрантите не са вече българи, а тук останаха само възрастни хора.

37

Анонимен

преди 6 години

"По времето на комунизма НЯМАШЕ СТРЕС"за комунистите?

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 53В никоя държава не е имало подобен процес и да се възстанови.И България е намалявала като население през годините-например в началото на османското иго,но тогава е имало висока раждаемост.А сега застаряло население,малко младежи и ниска раждаемост.Добре поне,че индийците емигрират,че иначе ще са мнозинство след 30-40 години.

35

Анонимен

преди 6 години

Я стига сте се вайкали, тоя процес е преминал през много държави и не са изчезнали.Важно е качеството, а не количеството.Всичко си зависи от народа, но нали е по-лесно все да се обвиняват други фактори ;)Поемете си живота в ръцете.А заради Чернобил сега имаме висока смъртност, това го предвидиха още севетските учени навремето.