7

уау

преди 6 години

*** ... *** е нецензурна дума?!?!

6

Анонимен

преди 6 години

Не стига, че МВР не си върши работата, но сега частните охранители са им криви . Запомнете едно, когато нещо е монополизирано излиза в пъти по скъпо, но за сметка на това е в пъти по неефективно .

5

Боко

преди 6 години

Този закон задължително трябваше да се върне и преработи! Изцяло лобистки закон,обслужващ охранителните фирми. Охранителни фирми има в цял свят и трябва да има,но не трябва да се покриват с МВР,за които плащаме данъци. Ясно е,че не са ефективни МВР,но да си търсят решения умните глави! Там големия проблем не е нормативен,а кадрови некачествен материал!

4

Анонимен

преди 6 години

Само кражбите и насилието над българи е законно.....това показват хилядите престъпления,оставени без последствия!"!!!Гласувайки за Мутра....ти си съучастник в унищожението на България!!!Къде е тази мишка да отвърне на Ердоган????Пак е подвил опашката и скимти в ъгъла!!!!

3

Сега

преди 6 години

вече в доста населени места хората ще останат напълно беззащитни. Може да се стигне в по-голяма степен до самоуправство и даже сблъсъци. Това ли иска някой?

2

Анонимен

преди 6 години

Частните охрани,ще се превърнат в поредните дерибеи над населението,и изобщо няма да се борят с престъпността!

1

zeus

преди 6 години

Българската държава отдавна е нарушила договора с данъкоплатците, т.е. с народа си. Няма сигурност, здравеопазване, образование, само се теглят заеми и се вдигат данъци и цени.