46

С НАМИ БОГ

преди 6 години

До АйдукИ защо? Гърците са мислили за народа си и бъдещите гръцки поколения. За това са избили турците и изселили. Инак турците пък щяха да ги избият. А ние сме направили грешка, че не сме направили като гърците. Защото в някой градове на България не можеш да чуеш българска реч. И ако имаха шанс в момента българските турци щяха да ни избият.

45

Турчин

преди 6 години

Гърците са разглезени и нагли, такива хора не могат да държат оръжие, само за претенции и стачки ги бива. Аз никога не летя през Атина, за да не се нахендря на някоя стачка и да вися на летището 3 дена.

44

polvo

преди 6 години

По-долу се появи следната ''справка'': ''...справка последните 140 г., през повечето време с Турция сме били съюзници и не сме имали никакви проблеми.''. С Турция сме съюзници през ПСВ - 3 години, и в НАТО - 14. Връщайки се назад в историята - България е в т.н. ''Варшавски договор'' 36 години - какви сме били тогава с Турция, сетете се сами...Какви сме били и през двете Балкански войни - сетете се пак сами...

43

Анонимен

преди 6 години

Един вестник цитира друг вестник, който незнайно от къде цитира трети вестник който е чул от кака Пенка пред блока какво са говори на пазара...

42

Айдук

преди 6 години

До С НАМИ БОГ мене лък точно за това гърците не ме кефят,не може да избиваш мирно градско население за да не остане никой! Кефят ме българите защото след освобождението дори не са си го помисляли подобно изтребление!

41

Анонимен

преди 6 години

Време е създаване на Балкански съюз. Няма време . Часовника цъка. Пак проспиваме надиганетоо на злото и после чак ще ревем.

40

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВизантия е Източната Римска империя, не е Гърция.

39

Някои забравят,

преди 6 години

Че на картите от Средновековието - Сърбите са по-известни като СЕРВИ(Слуги, РОБИ). Нит се водят, нит се карат - а само проблемои създават.

38

23

преди 6 години

Бог да пази България, и Гърция от тази подивяла ***

37

Анонимен

преди 6 години

До жалко за турците...и с помоща на Аллах. Амин!

36

19

преди 6 години

До АнонименЩе наричаш сърбите братя??? Тези "братя" винаги са забивали нож в гърба ни когато сме действали против турците още от Битката при Никопол, след това при Съединението,след това Балканската,с такива приятели не ни трябват врагове!

35

ВИЗАНТИЯ

преди 6 години

ПРАВОСЛАВНИЯ КРЪСТ ЩЕ СЕ ИЗВИСЯВА НАД КОНСТАНТИНОПОЛ ОТНОВО!!!

34

Анонимен

преди 6 години

Да ги оставим да се изпотрепят а после да вземем всичко от Истанбул насам муахаха

33

жалко за турците

преди 6 години

Турският народ ще има доста проблеми с тези свои управници ,които са избрали ! Винаги ще бъдат изолирани ,вече икономиката им започна да дава на заден ход ! А може да се стигне и до отнемане на територии от Турция в полза на кюрдите с помощта на Великите сили САЩ , Русия и Германия !

32

Анонимен

преди 6 години

Ако Турция нападне Гърция , НАТО неможе да се меси. Поне не и официално. За това Турция трябва да бъде веднага извадена от НАТО тей като постияно заплаша страни от НаТО, което е нелепо.

31

Анонимен

преди 6 години

Давайте да видим :))) Гурчулята имат най силната Армия в региона. Сега са и гладни и бесни. Ще ви направят чалмитее на парцали.

30

член 5 на НАТО

преди 6 години

За ситуацията в Кипър НАТО не задейства член 5 защото Кипър не е в НАТО ,а Турция нападна Кипър ,а не нападна Гърция ! Сега ако им стиска да нападнат Гърция пък да видим тогава как НАТО ще задейства член 5 и ще разгроми нападателя Турция ! И без друго САЩ вече мразят Турция заради Ердоган и чакат някакъв мотив да разгромят Турция !

29

С НАМИ БОГ

преди 6 години

Гърците ме кефят. И не е защото съм наполовина грък (по майчина линия), а защото знаят какво да правят, и как са трепали турците в Солун и Атина, че нито един да не остане след освобождението им!

28

Анонимен

преди 6 години

А, ТУРЦИЯ ДА НЕ ЗАБРАВЯ КАК РУСКАТА АРМИЯ Е ПРЕЗЕМИ И ЗАСТАВИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД СВЕТА. ТУРЦИЯ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРОСЪЮЗА.

27

Анонимен

преди 6 години

Този мерак на анадолците ни е известен,както и ни е известно,че пак Русия ще спасява гърците ,защото на западняците им е все тая!