94

Анонимен

преди 6 години

ае не ни отвличайте вниманието от тоя некадърник мъжа и !

93

първа ...

преди 6 години

Какво ни занимавате с тези провинциалисти?В Анадола така е модерно.

92

анонимен

преди 6 години

Ролята на пиар на Радева свърши в момента, в който стана президентша! И тогава, тя трябваше да изтрие профила си във Фейсбук! А , ако госпожата имаше стил, тези нейни "съветници", нямаше да имат никакъв шанс! Казва ви го жена, на 55 години от провинцията, нямаща нищо общо с бизнес, мoда и политика!

91

Ха-ха

преди 6 години

Управителният съвет на президента не спира да ни весели. Ако не е онази от Крушовица да изтърси някоя простотия ще се намесят Деса и Яката дупара да разбият с тоалети и мъдрост. Не скучаем :)

90

Анонимен

преди 6 години

Още излагации ще има от Деса, няма да се спре докато не срине институцията

89

Бай Х

преди 6 години

имахме нужда от президент и президентша - нормални хора , че тия преди тях да се чудиш от къде ги взеха, къде са расли и къде са живялипо-големи католици от папата, по-големи НАТОвци от Обама, по големи европейци от Меркел!

88

до 89

преди 6 години

Цитират Минчев, щото Радева си гука с него във фейса

87

Анонимен

преди 6 години

Хора, утре от 11 часа е протестът срещу сделката ЧЕЗ.Пред министерски съвет.

86

Анонимен

преди 6 години

Чета малоумната статия и подобните изказвания и недоумявам. Толкова ли няма сред плюещите по Радева поне един, който да знае, че облеклото, цвета му, бижутата и др. на присъстващите на държавно мероприятие с чужденци особено се съгласуват с дипломатическия протокол и, че за него критериите за обличане са съвсем други. За тях има международни дипломатически правила и критериите на някакъв измислен лорд-ватман там не важат.

85

тт

преди 6 години

Дописника наистина мрази яко първата дама.Напиши някоя полезна статийка,има толкова истински проблеми,не падай на нивото на махленските клюкарки.

84

Тато из Правец

преди 6 години

Стига с това БКП, бе. Герп били от Бекапе, а бесепе откъде са? И не принизявайте БКП с тези *** които са на власт от 28 год и са оставили престъпниците да вилнеят. При БКП беше ред и законности и рецидивист на свобода нямаше.

83

гинка тоалетната

преди 6 години

да, покрай воплите за тоалетната се разбра че тока поскъпва, а не защото пуловерчето на Гинка е с ръбче на ръавчетата

82

До Какво

преди 6 години

Какво стана с държавата? ЧЕЗ е само частичка от ставащото!

81

Анонимен

преди 6 години

Бай Радевица пие кафето си с канелаБай Радевица се облича с пердета и дантела

80

Анонимен

преди 6 години

Тази така наречена "първа дама", удари вече дъното!Как може да падне толкова ниско и да се обяснява и то по този махленски начин? Има хора, които няма да я харесват и ще плюят, голяма работа, обаче нейното ниво какво е? Дантелките и рокличките не са проблем, когато има класа и добри обноски, да вземе да си закрие профила и да престане да се излага...., че и от нея вече ни е срам

79

Анонимен

преди 6 години

Късно е за много неща за Радева, пък и за Йотова!

78

Анонимен

преди 6 години

Ако БКП го нямаше и ГЕРБ нямаши да го има. Най големият проблем обаче е че ГЕРБ е отрочето на утайката на БКПто.

77

Анонимен

преди 6 години

Жо, думата оценя съществуеа само в бургас:) ако искам да дам оценка на нещо - казвам - аз ще оценя това. Ударение на Я. А той ме оценя - той ме ОЦЕНЯВА!

76

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ ИЗКАРВАТ ПО ДВА МАНДАТА А РОСКО НЕ СМЕЕ И ДА СЕ ПРОБВА ВТОРИ ПЪТ...

75

Брей

преди 6 години

Както СНН не спира да плюва по Тръмп така и днесбг е хванало на мушка президеншата и напъните са големи да създават клюки. Една и съща статия се препечатва десет пъти вече.Бай *** обаче трудно разграничава кое е важно за него и бъдещето му от това което създава само вятър на устата. Резултатите са около нас. Една Сърбия беше бомбардирана, разпарчеросана от НАТО и пак са по добре от нас, а ние с евро инжекции и пак едва кретаме. Това обаче за българина не е важно, дребни нещастни душици.