11

Анонимен

преди 6 години

На Шипка са се били украинци, трябва да им благодарим. Много странно е някой да ни се обижда, че ние благодарим на героите които са ни освободили

10

?

преди 6 години

Еми то имаше в руската армия и чеченци ,беларуси,арменци.... защо и техните знамена не се вееят !?

9

не го канете повече

преди 6 години

Ние като народ сме уважителни и поощряваме тези които са допринесли с нещо добро.Но ние също сме и горди и се обиждаме когато някой наруши нормите на гостоприемството.Троя е класически пример.

8

Анонимен

преди 6 години

Ами тогава да благодарят на всички в руската армия поименно, щом ще сме пунктоални. В руската армия е имало освен литовци и финландци, и всякакви други народности. Една финландка каза в прав текст как са загинали 23 финландци - понеже целия финландски отряд е бил военно неграмотен е бил в тила, щото не знаели даже командите ляво и дясно. Загинали от няколко гюллета. Е тия ли имат решаващия принос за свободата? Вкараха си западналата пропаганда и в националния празник. Що не благодарим на казацит

7

Анонимен

преди 6 години

Пешо Стоянов: "мисля..."Седи Пешо и мисли, по едно време гледа - само седи!Стоянов награди един австрийски професор, за това че обяви братята Кирил и Методиий за комунисти и бе решил да закрие славянската писменост.

6

Членска карта №7

преди 6 години

До ГъзоЕ, на вас по би ви харесало да е Кирил Цереушников, но смирете се!

5

Членска карта №7

преди 6 години

Бат Пешо и Кирилицата не харесва! И жълтото якенце не му помогна на този момък, пръкнал се от дебрите на майцепродавниците!

4

Един от Северозапада

преди 6 години

Тоя пък от къде го изкопахте?

3

Гъзо

преди 6 години

Много бързо реагират русофилистичните тролчета. Кирил е кгб-йски ***.Нищо духовно няма в този ченгел в расо.*** трябва да са ни благодарни ,че сме им дали писмо-четмо,език и вяра!Ние сме им бащици НЕ те на нас.Не сме и братя...деца са ни!

2

Бългсрин

преди 6 години

Петрее...забрави и на краварите да благодариш.....*** *** сте политиците....

1

Анонимен

преди 6 години

Абе тоя кога го изпуснаха от коневръза.