66

Анонимен

преди 6 години

До шефчето на бхк:Спри да пишеш с главни букви, неучтиво е! Твърде много време прекарваш с престъпниците си...

65

Анонимен

преди 6 години

Щом е доктор, значи е корумпе.Най-вероятно е изнудвал жертавта за пари.

64

Анонимен

преди 6 години

Опитал се е да скрие трупа, преместил го е от местопрестъплението, с което се е опитал да заблуди разследващите. Това е сериозно утежняващо вината обстоятелство.

63

Анонимен

преди 6 години

Никой не нае подробности по случая, обаче всички коментират.Иначе наистина има физиономия на убиец.

62

До 56

преди 6 години

Няма да споря за оръжието, ясно е че то е незаконно и лекаря трябва да си понесе отговорността за което, но защо след като ти го изкарваш някакъв закоравял социопат, потенциален сериен убиец, е отстрелял точно закоравял рецивидист? Има и газови пистолети, има и гумени куршуми, има и електрошокове, но те не са ефективна защита, те само временно изкарват от строя престъпника! В този ред на мисли, полицаите са абсолютно безпомощни срещу въоръжени престъпници, с техните гумени патрони.

61

Анонимен

преди 6 години

Писнало му е на доктора, на всички ни е писнало от ромски безчинства по цялата територия, само вижте по селата в какъв кошмар живеят старците... Между другото новината за ромът-крадец и за протестите в защита на доктора излезе и в Ройтерс. На Баце това няма да му хареса.

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен61Ми май идва времето, когато вече няма да можеш да крадеш.

59

Анонимен

преди 6 години

Вижте обаче как полицията можела да пази, но само магистрати. Народа и в частност доктора кой го пази?

58

Анонимен

преди 6 години

До ЕлиМюсулманите се занимаваха с тежък труд не заради етноса и вярата, а заради това, че не искаха да учат. Както и ромите. Имаха и привилегията да ги приемат с 3-ки, докато ние не можехме да се класираме с 5,75. Хайде - не сме измрели още тези, дето помним...

57

Анонимен

преди 6 години

МОГА ДА КАЖА, ЧЕ В ТОЗИ САЙТ СЪМ ПРОЧЕЛ ПОВЕЧЕ НОВИНИ ЗА БЕЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТКОЛКОТО ЗА ТАКИВА ОТ ***!КАКТО БЕЛИТЕ УБИВАТ И КРАДАТ ТАКА ГО ПРАВЯТ И ***!!!-----ДОРИ В САЩ НЕ ЗНАМ ДАЛИ МОЖЕШ ДА УБИЕШ НЯКОЙ АКО ГО НАБАРАШ, ЧЕ ТИ КРАДЕ КОЛАТА НА УЛИЦАТА!

56

Анонимен

преди 6 години

"Протести в София и Пловдив: Подкрепата за лекаря, убил крадец, расте" Тая статия що не се показва?

55

Ели

преди 6 години

Не става въпрос за политика Дами и Господа!Става въпрос за закони, как един прокурор, съдия, следовател да защити д-р Димитров, след като Законите ще го санкционират.Не става въпрос и за етнос, не ме интересува дали е ром,мусюлманин или извънземен. На ромите през соца им се осигуряваше професия - строителни войски, построиха БГ ромите. Мусюлманите се занимаваха с тежък труд - тютюн. Печелиха медали в бокс и борба за БГ.Тук не става въпрос за етнос, а престъпен ЗАКОН от НСъбрание над България!

54

Анонимен

преди 6 години

Самия факт, че убития е рецидивист, говори достатъчно! Не може закона да защитава престъпниците - трябва да сложим край на тази несправедливост. Не знам защо се води кампания в последните години, кражбата едва ли не да се декриминализира и да се приеме за нещо нормално. Кражбата дори на една дъвка е тежко престъпление, което не може да има никакво извинение!Прочети още на: https://dnes.bg/sofia/2018/03/05/protest-i-v-sofiia-svoboda-za-doktora-ubil-kradec.369778

53

Anus shepti

преди 6 години

Имам си свои начин против проникващите.една кофа сас вода над полуотворената входна врата.след студения душ на врага има и други изненади които сам научил от филма сам вав кащи

52

Анонимен

преди 6 години

ИМА ГУМЕНИ ПАТРОНИ ИМА ГАЗОВИ ПИСТОЛЕТИ ИМА ЕЛЕКТРОШОКОВЕ!!!ЛЕКАРЯ СИ Е НАПРАВИЛ САМОДЕЛЕН БОЕН ПИСТОЛЕТ ЗА ДА УБИВА С НЕГО!

51

Иван

преди 6 години

До Анонимен 41 Заради такива чули-недочули тълкуватели на закона ни заля популизъм и с право хората са недоволни и се водят от солидарност по-вече, отколкото познавайки истината. Та- ако ти влязат в жилището през нощта, след взлом при самозащита можеш да използваш различни средства без да ги съобразяваш с тези на нападателя! За нанесеното увреждане на престъпника не се търси нак.отговорност. Иначе при беззаконието става това- единия баща в гроба, другия в затвора! Последиците са непоправими!

50

Анонимен

преди 6 години

АКО БЕШЕ ВЛЕЗНАЛ ВЪВ ДОМА МУ ЩЯХ ДА ГО ОПРАВДАЯ !!! САМО, ЧЕ ТОЙ НЕ Е БИЛ В ДОМА МУ :DЛЕКАРЯ СЕ ПОЧУДИ КАКВО ДА ИЗМИСЛИ САМО И САМО ДА ОТЪРВЕ КОЖАТА :D-----------УБИЛ ГО Е ПРЕД БЛОКА ИМ А ОНОВА НАИСТИНА ГО Е КРАДЯЛО :)

49

Кратун

преди 6 години

Баце, както винаги, се спотайва, докато види накъде ще задуха вятъра.

48

Анонимен

преди 6 години

НЯМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА!!!БРЪЩОЛЕВЕНИЯТА НА УБИЕЦА СЪС СТРЕЛБАТА В ДОМА МУ НЯМА КАК ДА СЕ ДОКАЖАТ ! НИТО ИМА КРЪВ НА УБИЕЦА В ДОМА МУ НИТО ИМА НЯКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ Е БИЛ В АПАРТАМЕНТА МУ!------------МЯСТОТО НА УБИЕЦА Е ВЪВ ЗАТВОРА ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НЕРЕГИСТРИРАНО БОЙНО ОРЪЖИЕ И УПОТРЕБАТА НА НЕРЕГИСТИРАНО БОЙНО ОРЪЖИЕ!!!ОТИВА ВЪВ ЗАТВОРА ТОЛКОЗ! :D

47

Анонимен

преди 6 години

Плъжове, мишки, всякакви други ***... Не разбирам защо трябва да ни тормозят! Кой се възползва от това? Какво са обещали на тия зоологически елементи, че са толкова нагли! Ток, вода, халва, кражби безнаказани?