569

???

преди 6 години

.Държавата която обаче е обявила война на Османската империя и в резултат на успешното и завършване е възродила държавата България се казва Русия и за това ние следва да и бъдем вечно признателни! И няма друг такъв случай в световната история някой да е отвоювал от някого територия да е създал държава и да я е подарил на жителите и

568

606

преди 6 години

Като се замислиш, на тия святи за българена в миналото неща ние им разкатахме фамилията!

567

Анонимен

преди 6 години

Преди 10 ноември 3 март се отбелязваше, но не бе почивен ден.Сега джендарите надминаха и партийците! Всъщност, те са пак същите и техните наследници герберюги, но сега парите и директивите идват от Брюксел и Вашингтон! Празника сега стана истински, защото народа български така го чувства!

566

Анонимен

преди 6 години

,,За българина има пет Святи неща - майката, земята, училището, армията и Русия!'' - Атанас Буров, англофил!

565

евроджендърска европ

преди 6 години

евроджендърска Европа, Бойко и Цв. Цв. обявиха Ботев и Левски за терористи, Османското Иго било присъствие (Вазов явно е лъжец), а руснаците не са Освободители! Всичките сте за въжето, шъ знайти! Идва кървавата неделя

564

PD

преди 6 години

И това не е така. В външнополитическото министерство е имало деятели които са се страхували от намесата на великите сили и са искали да спрат на Балкана. Александър II често ги е критикувал за това , че прекалено се грижат за мнението на Англия. Такива са Шувалов, Горчаков.За тези които не са запознати Горчаков е бил външен министър, а през Брат си и граф Игнатиев, го шунтират, и се стига до санстефанския договор. В Берлин вече подписва Горчаков, същия е , работилия за продажбата на Аляска.

563

595

преди 6 години

Кой флот бе, минуси?!

562

Край

преди 6 години

Отче не се люти. Горе долу добре беше. Лани синоптика даже не спомена руснаци. Все едно е било Финланско-турска войната. Има още какво да се желае но все пак здравия разум взема връх.

561

Бройко

преди 6 години

разни Гинки, Бойковци и евроджендъри да не се напъват. Мнозинството от българите обичат и уважават Русия. Колкото искате плюйте - никой не ви брои за хора!

560

до 599

преди 6 години

И там има гумени глави като теб, понякога се въздигат и създават проблеми!

559

Анонимен

преди 6 години

Попа да мине през Румъния и да обясни на потомците на загинал румънец за Освобождението на България, че е руснак !

558

haha

преди 6 години

Ботев на Радецки се обърща с призив за помощ от Християнска Европа*****************************************************************И помоща от Европа дойде ли??? Ще си развалят европейците рахатлъка ама де... Кой обяви Ботев за терорирст тогава?

557

Анонимен

преди 6 години

Патриарха дойде с миролюбие, Вяра и кръст! Вие да не искате да дойде фелдмаршал Куроедов с окупатори?!

556

Ретт

преди 6 години

А някой от путинофилите може да отговори, защо руските потомци на цар Освободител убиха сина и внуците му?!!!)

555

православен

преди 6 години

Дано патриарх Кирил извини НЕДОСТОЙНОТО поведение Нека БПЦ да засилва сътрудничеството с РПЦ Бог да е с Русия Слава на Русия България е ОСВОБОДЕНА от Русия надеждата е в БРАТЯТА руси

554

Анонимен

преди 6 години

Народа бе на Шипка, а вие си врякайте! Та освирка такива като някои от вас и отдаде уважение на божия руски пратеник!

553

Анонимен

преди 6 години

Кой флот пренесе армията на Сюлейман от Албания и я стовари в Тракия да избива българите?

552

Анонимен

преди 6 години

Руските приятели в България наистина намаляват по демографски причини.Вместо тях се навъдиха роми и джендари! Истинският българин е приятел на Русия!

551

Анонимен

преди 6 години

Пази Боже Русия да те "освобождава"!!! Камък върху камък не остава. На нас ни се случи два пъти. Сега се случва на сирийците.

550

Жеков

преди 6 години

Да изчезва и повече да не се връща!