27

майорски

преди 6 години

господа от медия "ДНЕС" ...как не ви е срам да посрещате Патриарха на Руската православна църква с подобно заглавие ...СРАМ НЯМАТЕ ЛИ ???Ако бе дошъл Мщфтията от Истанбул ...сигурно щяхте да го посрешнете с мед сол и пита ???Засрамете се ....езочието на пропагандата ви няма край !!

26

noFreeman

преди 6 години

каква османска власт бе... направо си го кажете РОБСТВО, затриване на българския народ... криви ненаучени журналистчета драскачи!!!

25

тука има, тука нема

преди 6 години

В Русия църквата и държавата са отделни институции! Нито Патриарха може да замества Путин, нито Путин може да замества Патриарха!

24

Анонимен

преди 6 години

До Въпроси има ли? 18Оооооооооо...........тия въпроси ВЕЧЕ МНОГО СКОРО ще почнат да си ги задават!!! Всъщност, отговора е много лесен, ние им бяхме нужни като колония, да бъде разграбена, унищожена конкуренция и превърната в ресурсен придатък! Виж КАКВО ПРАВЯТ сега в укруината - там разграбването и унищожението е чудовищно! ИНА НИКОГО НЕ ГО Е ГРИЖА ЗА ХОРАТА! С какво ние сме по-различни за тях? За нагло-саксите славяните ВИНАГИ сме били на второ, трето...и т.н място.

23

Стефан

преди 6 години

Към патриарха на най голямата православна държава само почит слава на бога.

22

6по

преди 6 години

За какво го поканихте като не искате него тук

21

Анонимен

преди 6 години

до Голата истинаДа дайдат Лавров или Медведев, но някой да ги беше поканил. Вмвсто изначално да плюеш, че не ни уважават, вземи проучи първо дали е имало покани към тях.

20

Анонимен

преди 6 години

До Голата истина 11Ха-ха....ти къде го видя този коритарчо? Аз не съм го срещал скоро. Къде се подвизава това м.ек.е..ре? Ха-ха-ха....най-жалко са тия изменници (изменници на рода си, съвеста си и принципите си!), които, като отидат от другата страна стават по-светии и от Папата!!! Жалък и смешен шут! Кой ли още го слуша? И той като този тодоров, дето от ненавист вече им се е повредил човешкия образ!

19

МКД е БГР

преди 6 години

Путин не идва, защото ще го питат, откъде е дошла кирилицата. А в БГ няма да може да излъже, както излъга "лугето во Македония". :)

18

Въпроси има ли?

преди 6 години

За всички, които още не са вдянали - добре ли е Русия, добре е и България! Богат ли е Брюксел - бедна е България! Въпроси има ли?

17

маде ин Булгари

преди 6 години

Не е руският владика, а е руския Патриарх! Стига с това подигравателно отношение и дискриминация по отношение на един чужденец!

16

коко

преди 6 години

Путин не иска да дразни турчушките и заради това не дойде.Това че е зает с изборите е лъжа,в предизборната надпревара се състезава сам със себе си и сам ще се избере.Аз мисля че визитата на Патриарха е по-удачния вариант,главата на църквата стои по-високо от бивш агент на КГБ.Мога да кажа на Кирил от името на много българи-Добре дошли,Ваше Преосвещенство!

15

келеш

преди 6 години

До хоЙНарича се Дядо Иван ни освободи от турско иго а след това и от фашиско иго

14

Анонимен

преди 6 години

БПЦ е руска НПО'шка !

13

Striker

преди 6 години

Специално за посещението на мужикистанския разузнавач-поп ще си купя една *** яйца и кило гнили домати. Поредният опит за мужикистанско влияние - ня'я да стане, дургаре.:)))

12

хоЙ

преди 6 години

"Освобождението от османска власт" се нарича Освобождението от ТУРСКО РОБСТВО!

11

Голата истина

преди 6 години

Що е то пропаганда и има ли почва тя у нас? Къде ги видяхте тия добри отношения и т.н.В Русия както и у нас църква и държава са разделени.Да се нарича патриарха втори Путин е смешно.Ако държаха на нас поне малко Медведев или Лавров щяха да дойдат.Колкото и малцината русофоби като Коритаров се опитват да принизят 3 март той все още е нац.празник.Истината е че днес на Русия Турция и е по мила от България.Сами си го направихме! Каквото ни освобождението ,такваз ни и държавата!

10

Анонимен

преди 6 години

Росен Плевнелиев няма ли да въведе санкции и да благодари на Украйна ?

9

Анонимен

преди 6 години

Патриарх на убийци на славяни !

8

2669

преди 6 години

Значи в календара няма повод да ни посети патриарха на най-старата православна църква.