242

Анонимен

преди 6 години

Аз си имам две съседкидве съседки-две кокетки.Чернооката е Гинка,а пък русата калинка!

241

Оруел

преди 6 години

Държавата на Клинките, Гинките и Теменужките :)

240

NARODA

преди 6 години

ISKA DA ZNAE :GINKE OTKYDE SPESTI TIQ PARICHKI ZA CHEZ MILICHKA OT ZAKUSKITE LI?TVYRDISCH ,CHE SDELKATA ZA CHEZ E CHASTNA I BYLGARSKOTO PRAVITELSTVO NISCHTO NE ZNAE PO VYPROSA?TO TKA EDIN DEN OTVYN SCHTE KUPI NQKOI CQLA BYLGARIQ ZAEDNO S NAS I NIE NQMA DA ZNAEM TOVA E.

239

Анонимен

преди 6 години

Еееей я стига сте я нападали бе!!! ааааа!!! Кога бяха чехите плачехте за националната сигурност и стратегическата енергетика....ето сега са при българи а вие пак недоволствате. Ами предложете на кой да я купи с ваше разрешение

238

Анонимен

преди 6 години

Браво на Гинчето!!! Който може го може!

237

...

преди 6 години

Гинче Гинчееее .... Гинче! И ти и аз и три месечното бебе дето го видях в неделя и кучето ми и твоето куче и уличните кучета, дето не те познават между другото и уличните котки в Крумовград и прелетните пилци дето сега са на юг и червейте дето сега са замръзнали в земята и гущерите дето пък стят зимен сън! ЗНАЯТ, че ти си ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ! Просто ти се ПЛАЩА да говориш ГЛУПОСТИ!

236

DiesIrae

преди 6 години

И защо пишете глупости фирма Инерком Груп ЕАД е собственост на Инерком ЕООД който вече е собственост на Гинка Върбакова. Така се прави когато фирмата ти е бушон и имаш готовност да я фалираш. ЕООД-то е с цел да няма персонална отговорност каквато би имало ако си директно изпълнителен директор на ЕАД - С други думи тази фирма ако придобие активите на ЧЕС ще ги завърти, ще се фалира и ще си изнесат каквото им трябва! Да не говорим, че никои не отпуска заем на фирма която е на загуба от 4 години!

235

Анонимен

преди 6 години

Борисов заяви, че ще разпореди проверки от ДАНС и НАП? А излизат тези неща, за които пишете! Колко души, колко банки, и колко институции са замесени в тази корупционна сделка?!

234

Yoan

преди 6 години

А, госпожата която купи "ЧЕЗ" дали различава Волт от Ампер?

233

Анонимен

преди 6 години

До 243 Благодаря Ви за отговора! :-)

232

DiesIrae

преди 6 години

А някой журналист направи ли си труда да погледне в търговския регистър тази фирма?И ако да защо никой не е сигнализирал, че последния годишен счетоводен отчет на фирма Инерком Груп ЕООД е грешен? В доклад за 2016 е публикуван отчет на фирма Грийн Билд БГ ЕООД? И как така за една фирма има публикуван годишен отчет на името на друга фирма? Как НАП не са го видяли? Защо не им е съставен акт за деклариране на годишен доклад с неправилно съдържание и защо последния е от 2016?Булстата им :201657531

231

Сладуранка

преди 6 години

Конспирация означава таен заговор, тайно споразумение, интрига, задкулисие.

230

Анонимен

преди 6 години

До СладуранкаС шуробаджанашко и гърбоподпиращо образование е най-вероятно.А пък в този университет много трудно се влиза.

229

Извенете

преди 6 години

До ЧЕСТНО КАЗАНО"конспиратор" е човек който спира коне ли??

228

Анонимен

преди 6 години

Леле, колко щастлива изглежда, все едно е спечелила джакпота, а не е изхарчила едни милиони за бизнес, от който не разбира

227

Анонимен

преди 6 години

Е, може и всички да са помогнали по приятелски. Герб опцията е - Обади се на приятел! Приятели в нужда се познават!.... Така стават нещата в България след 1989 г. насам. ....

226

Анонимен

преди 6 години

Данък печалба се плаща тук, но подобен "бизнес" винаги е на нула или минус. В БГ.

225

гост

преди 6 години

Що лъже като ромка от Пазарджик. Да Казва #Кой даде парите - Б.Борисов, Цв.Цветанов, Д.Пеевски, Цв.Бориславова, Ковачки или всичките накуп.

224

Анонимен

преди 6 години

До Реалист Благодаря Ви за отговора! :-)

223

Сладуранка

преди 6 години

До уточнениеБлагодаря Ви за отговора! :-)