46

МакКонар

преди 6 години

Русия спечели златото на хокейния турнир след уникална драма. Победа за спорта. Съдбата винаги намира начин да възстанови справедливостта!

45

Волен-мекия

преди 6 години

Сития на гладния не вярва! Аз се наядох яко. Бедните си знаят!

44

Анонимен

преди 6 години

Делян Добрев няма ли някоя роднина за поста?

43

Зозо

преди 6 години

Василев, що не си сложиш край на живота?

42

Анонимен

преди 6 години

Волен последно не е ли фашист?

41

Анонимен

преди 6 години

Най-трудното да намерят министър, е да не е нечий кум, сват или на жената брат. И не защото народа не се досеща, а щото все некой забравен да се почерпи писар от некоя медия, вземе че драсне някъде нещо и айдеее, идилията секне за месец два.Иначе, за да може управлението да е наред, трябва всички да са сплотени, като едно семейство. Така както сме я подкарали (да им гледаме сеира и да си траем), няма да се учудя ако скоро не вземат да приемат и някой закон- да имаш рода за да си дупетат

40

Анонимен

преди 6 години

Митко Каратиста е подходяща кандит - има опит, години наред е член на борда на директорите в ЧЕЗ с 35000 заплата, така че явно е голям спец в енергетиката!

39

Василев

преди 6 години

Кой ще плаща сметката за АЕЦ Белене, за Маришките централи, за Южен Паток?????Как кой, селянина ***!!!Добър де селяни прости!!!Агент Уейн Добсън!ЦРУ!!!

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Наистина ли си толкова наивен да смяташ че в основата на гешефта стоят никому неизвестните Гинка и Теменужка?Винаги търсете дългата ръка на "освободителката" Русия.

37

Беше Пудел

преди 6 години

Обикновен Пудел,а сега си *** Пудел.

36

Анонимен

преди 6 години

Е нали искахте да изгоните омразните ЧЕЗ, дето ви надписеали сметките и стояхте на тъмно. Сега българската патриотка Тетка Гинка ще ви доставя тока без пари. Още от сега е планирала около 10 намаления до края на годината, а от следващата ще е сте абсолютно безплатен тока. Щото еотка Гинка е патриотна, като Волен, Далавери и Шкембе войвода

35

boyko.uzunov

преди 6 години

Бушончетата на Б.Б. и Цв.Цв.- те горят , а нашите ни лук яли ни мирисали!

34

Анонимен

преди 6 години

Волен Сидеров в готовност: Ще намеря енергиен министър!Чакам обаждане от руското посолство.

33

Анонимен

преди 6 години

Замества те с Магарешки , а той ти дава хапчета и бинзин безплатно да успокояваш истерията си то това е договорката на Герб с Воля

32

Техник в ЧЕЗ

преди 6 години

Требе да ви кажем, че нищо не се промени с идването на ЧЕЗ, нито оптимизации на щатове и други разходи нито нищо. При нас си беше бог високо цар далеко, ние си работиме така както са работили и преди 50 години. Който и да дойде не може да промени нещата, дори и най-доброжелателния мениджър да е се получава царя дава пъдаря не дава, шефовете по средните нива са несменяеми до пенсия, а те работят по соц маниер.

31

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА ! 33Виж какво, руснаците НИКОГА не са разчитали на този! Не са толкова глупави! А това, че този се прави на русофил си е чисто негов проблем! Пък и ние не сме тъ.па.нари, че да не можем да отделим сеното от плявата! Той волен-чо затова ще си е винаги патерица на някого, защото е непостоянен! Да, в много случаи мисли абсолютно правилно, но ДЕЙСТВА непостоянно! Но пък и ние не сме зомби, че да не различаваме това, нали! Не като краварите, които си формират "мнение" от фейсбука! СМЕХ!!

30

Ива

преди 6 години

Защо този е още в парламента???Как може този народ да е толкова глупав

29

леля Гинка

преди 6 години

Защото снощи купих ЧЕЗ, ЧЕЗ, ЧЕЗ, ЧЕЗ, ЧЕЗ

28

ЧЕЗ

преди 6 години

Купи ме леля Гинка, всичко е точно.Имала някаква фирма, всичко е точно.Сделката е кон за кокошка, всичко е точно.Министъра опира пешкира, всичко е точно.Премиера замита следите и всичко е точно.

27

Психиатър

преди 6 години

Водене, чий си редовно хапчетата дето то изписан, бе. Нищо че си татко.