152

Брокер

преди 6 години

Странно, жертите бяха от 100 до 600. Големия резил идва от така наречените видео доказателства които побликуваха FOX , CNN и други "авторитетни" медии! Първите пуснаха кадри от видео играта Arma 3 а вторите ги надминаха по компететност с "доказателства" с мобилното приложение за андроид АС 130 симулатор.

151

Анонимен

преди 6 години

Путин пак е клекнал. Русия ще подкрепи резолюцията на ООН

150

Анонимен

преди 6 години

ФАЩ, Герман , Франца молили днес Путин за мир в Гута.Он им рекал да идат да се перат.

149

Гого

преди 6 години

Припечен бифтек от Бизон ала Гета е хит днес

148

Анонимен

преди 6 години

В атаката американците са използвали - US F-22 stealth jets, F-15 fighters, and MQ-9 drones were involved in the counterattack according to US Air Forces Central Command.

147

Анонимен

преди 6 години

За разлика от друг път когато руснака най-нагло лъжеше в подобни ситуации сега както се казва няма мърдане. Няма мърдане защото всяка американска ракета, всеки хеликоптер, всеки самолет имат видеорегистратори и доста точно могат да покажат действителната картина и броя на жертвите в Дейр-ез-зор. При всяка тлъста руска лъжа ще излиза видео на което ясно ще видят всички каква е била истината. Днес Путин извърши още една подла постъпка награди само летеца Филипов и забрави за вагнеровците.

146

Анонимен

преди 6 години

Изборите в Русия предстоят и сега се клати стола на Путин с всички сили! Някъде прочетох, че един Лаптоп Ф22 също се споминал, скоро ще има възмездие. Руснаците винаги са били прекалено толерантни, уж да преговаряме, уж да сме благородни. Не трябва да има милост за враговете. Русия е срещу всички от север и на запад в Сирия. САЩ няма да преглътнат горчивия хап и ще ровят в раната Сирия до като не получат мощен удар.

145

юбералес

преди 6 години

''Они сражались за Вагнера''

144

мазепа

преди 6 години

По интересно е защо оцелелите стотина ''вагнеровци'' се лекуват в момента във военна болница в Москва. Според закона на РФ всеки доктор или мед.сестра трябва да уведоми полицията ако пациентът е с рана от огнестрелно оръжие. След като Путин се разграничи от ''вагнеровци'', защо не са в ареста за наемничество. Или това е новата формула за ''ихтамнет''.

143

Анонимен

преди 6 години

Путин се поболя точно след като разбра колко руснаци са избити! Според CNN сирийците са обещали една четвърт от приходите от нефтените кладенци на руснаците - по-точно на фирмата на руския олигарх Пригожин - за който са работили убитите над 200 руснаци - то не се знае дали не са повече- над 400 са били при американската атака - не е ясно колко от тях са били руснаци.... Руснаците крият, щото знаят....

142

до #1

преди 6 години

Къде е лъжата , в различния брой за който съобщава военмото министерство или ,че ги няма труповете?

141

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе бъркай Ксеркс с Крез.

140

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЛукс и държавни поръчкиНали искахте капитализъм, те това е капитализъм, сега пък се оплаквате. Какво точно искате?

139

Анонимен

преди 6 години

коло падането на Съветския съюз Евгений Пригожин излиза от затвора и отваря будка за хот-дог. А малко след това натрупал толкова рубли, че майка му едва смогвала да ги преброи така започва историята на "готвача на Путин", който миналата седмица бе обвинен в намеса в американските избори заедно с още 12 руски граждани. Пригожин е един от най-богатите мъже в Русия, общото между които е това, че са близки на президента и често получават щедри държавни поръчки в замяна на мрачни услуги, пише в. "Н

138

Хи хи

преди 6 години

Пълни *** са вагнеровци - бият се за по 2000 евро на месецВ ЕвропА. Тез пари се взимат на автомивка:)

137

Анонимен

преди 6 години

След основаването на "Конкорд кетъринг" Пригожин започва да получава държавни поръчки първо за снабдяването на петербургски училища, по-късно за московски, а накрая за голяма част от руската армия. Организира и пищни държавни тържества. Само за пет години получава от държавата договори на стойност 3.1 млрд. долара, показва разследването на Антикорупционната фондация.По-късно той започва да набира и наемници за операции в чужбина и създава онлайн новинарски сайт с националистки позиции. А според онлайн изданието "Фонтанка" в замяна на това, че защитава петролните полета в Сирия, компани

136

Анонимен

преди 6 години

Та никой все още не ни обяснява защо САЩ са в Сирия. Колко руснаци били убити, колко лош е Асад който избива собственият си народ с химическо оръжие, всичко от западната пропагандна машина. Но както обикновенно америка е като супермен, винаги долита да спаси невинните сирийци, иракчани, либийци, афганистанци и колко още. Ах колко са ми добрички. Те живеят с мисълта че са спайдърмен, батман, мики маус. За съжаление и у нас има нещастници които им вярват.

135

Анонимен

преди 6 години

Лукс и държавни поръчкиСемейна яхта, частен самолет, винтидж "Линкълн континентал" - такива изображения е имало в инстаграм профилите на дъщерята и сина на Пригожин, преди те да ги скрият за широката публика. Разследване на Антикорупционната фондация показа, че в семейния имот близо до Санкт Петербург има цяло баскетболно игрище и площадка за кацане на хеликоптери.

134

Щом ватата признава

преди 6 години

Десетки убити - значи са стотициВатата лъже повече от нашенските мургавели

133

Анонимен

преди 6 години

Те са нападнали охраняван от американски реинджъри петролен кладенец. Янките отначало ги попитали, а те отрeкли да са руснаци. След това унищожили техниката им - без един танк и започнали да ги избиват с дронове. Убитите са не повече от 400(числеността на "Вагнеровците"). Повечето трупове засега са си на мястото, където сазагинали. Но какъв е проблемът щом казват, че не са руснаци?