332

Анонимен

преди 6 години

Как уж се ритат за пред камерите.

331

сиромах

преди 6 години

До 402!Не знам как да се обърна към толкова "умен" човек ама трябва да знаете че и баща ми и майка ми за жалост не са на този свят!Никога не са членували в политически партии!Аз също от което не се срамувам!Ама чак такъв умен адвокат на престъпници или техните наследници не съм очаквал да срещна!Само дето не разбрах кое не е вярно за съда в Нюрнберг или за 50000 лева плащани за партизански глави или Ястребинчетата?Радетел ли сте на Закон за защита на държавата и забрана на партиите защото натам!

330

демокрация

преди 6 години

Екзекуцията на Николае и Елена Чаушеску е била предварително решена преди делото, твърди прокурора Дан Войня, който води делото. Служебния адвокат сам заедно с прокурора сипе обвинения спрямо Чаушеску. Това ли ви е демокрацията бе, народния съд не разстрелва жените на Филов и компания, за разлика от демократичния румънски съд.

329

Анонимен

преди 6 години

Ама мноо страх от един нов народен съд!

328

Анонимен

преди 6 години

Най-смешното е че комунизъм не е имало Комунизмът беше и си остава идеология на хартия и точно затова е толкова оптекаема тема Най-смешното е че всички господа сега бяха другари тогава, ама айде ще си затвориме очите отново.На тоя свят парадигмата не е променена. Сменява се декора, костюмите, актьорите, но сюжета си е един и същ-"Да то ду..т бедните." D

327

бг

преди 6 години

До сиромахОбикновено такива простотии пишат децата на убийците на достойни българи. Комунизмът и фашизмът са един и същ режим -тоталитарен с една и съща социална база -работническата класа .В Германия се нарича националсоциализъм в Русия -имперски интернационалсоциализъм .

326

Анонимен

преди 6 години

един комунист по-малко, остават още 239

325

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ очевидно започва лов на вещици , който не им е удобен ще бъде заклеймяван като комунист. Ехххх какъв хубав бил въздуха в залата без БСП и го казва, човек който също е бил комунист. Очевидно ,много им се иска да има само една партия, и тя да се казва ГЕРБ. За диктатура мечтаят , бе да ви ...... целия род , доживях да видя, как комунисти се борят срещу комунисти.

324

сиромах

преди 6 години

По логиката на наследниците на Нюрнбергският съд трябва да се отменят произнесените присъди от този съд а още да се възстанови даването на награда от 50000 лева за главата на всеки инакомислещ независимо дали е бил въобще комунист или социалист!А ако става въпрос за такива като децата от Ястребино даже наградата да се учреди на името на Спас Гърнето за високи постижения в литературните хвалебствия на същата сега оплювана от него любима партия!СРААААМ и позор!!!!

323

Авера

преди 6 години

В БГ освен новородените бебета има ли други които не са били комунисти. След 1989г. контейнерите бяха препълнени с партийни билети и сега същите чисти вече демократи ни коват законите и ни управляват. Ай честито.......

322

Анонимен

преди 6 години

Ти като я знаеш историята това оправдава престъпленията на комунистите или просто да ти построим паметник колко много знаеш? А за премълчаването на Чернобил какво ще кажеш?

321

To6

преди 6 години

Няма да коментирам станалото, само тези дето внесоха предложението и играят по свирката на боко, ще си го получат на следващия вот. Между впрочем и марушковците също. Ще изтърпим някак още няколко месеци

320

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37830 години от свалянето на Живков а не сме направили една стотна от това което постигна комунизмана теб режима на тока и купоните за храна ли ти липсват бе каскет? Или банкнотите от 100хил лв на Р.Гечев?

319

az

преди 6 години

До ВасилевВиждам, че си прочел вече, добре. Сега започни и да мислиш. Върху, какво плащаш данъци? Ако аз съм произвел нещо за 2лв и съм го продал за 2лв ще платя ли данъци? Ами ако съм произвел нещо за 2лв и го продам за 1лв?

318

Анонимен

преди 6 години

Кой е тоя елит в сравнение с какакво / с кой , кого при положение че " най големите" фабриканти са произвеждали сапуни и тухли или пък са тъчали плат в занаятчииски темпове на допотопни станове

317

Анонимен

преди 6 години

НС (Народният съд) бутна Валери Жаблянов. Ами сега?сега цялата проруска сгaн дгд

316

Анонимен

преди 6 години

Арестувани от народния съд 28630.Повдигнати обвинения на-11122.На смърт-2730.Доживотен затвор 1305.Останалите на 20 години затвор.Присъдите са се изпълнявали още същия ден. Кой каза, че били единици осъдените от народния съд? Нюнбергски процес 24 *** са обвиняемите. 19 са осъдените, от които на смърт 12. Да живее Б.К.П. Б.С.П. ураа!

315

Стига бе!

преди 6 години

КОМУНИЗМЪТ В БЪЛГАРИЯ Е ОБЯВЕН ЗА ПРЕСТЪПЕНОт кой съд?

314

Анонимен

преди 6 години

Още малко и ще станат 30 години от свалянето на Живков а не сме направили една стотна от това което постигна комунизма , напротив разрушихме доста вместо да се надгради , унищожи се металургията машиностроенето търсим цаката на ядрената енергетика със смешния аргумент, че имало от къде да внасяме

313

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 375Шенген няма да видим с толкова много русофили какъв Шенген ти се е приискал?