155

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 182Съберет 500 хил подписа за референдум за излизане от ЕС и ще се преброим.

154

Анонимен

преди 6 години

Язък за всичката руска пропаганда, има обратен ефект.

153

Анонимен

преди 6 години

Да бе, точно след като ИК си пусна ароматите, само 14% не одобрявали ЕС си е МЕГА-НАГЛА ЛЪЖА при положение че и децата знаят кой натиска да приемем извратената конвенция - именно ЕС!!! Айде да направим референдум, като сте убедени че много малко хора са против ЕС! Обаче да не се окаже, че само 14% са за оставане в ЕС! Ес иска шайката, да може да продължи да краде

152

Анонимен

преди 6 години

До до 167Къде са ти доказателствата?Ти ако си дошъл от Азия,българите са дошли от поречието на река Волга,а къде са били преди това,един Господ знае!Може само да се предполага.За първи път българите се споменават от римски историограф през 1 век,но не е писал,че са от Азия.

151

.

преди 6 години

Долу ЕС! България да излиза и да влиза в Евразийския съюз. Само Русия може да спаси нормалността.

150

Разсипаха България

преди 6 години

Дано тази година Господ да започне да правораздава,след като у нас над четвърт век Темида е болна поленала, че и ище кьорава!Да започне от Драхалевския Крадец,Сандо Нереза, Коньо,Бакърят,Надка Флигорнова, Миглена Кривоустова,Пастирката, ***,Крадлив Дедо,УшеФ,Тиквоний и още около 300 други Дудуци, Моше Ници и Ай Дуци!Амин!

149

Ххх

преди 6 години

Обичам китайска кухня

148

Анонимен

преди 6 години

Корупцията и липсата на реално правосъдие убиват държавите и Европа!

147

Анонимен

преди 6 години

Разбира се,че обичаме Европа.Европа трябва да бъде абсолютно самостоятелна,държавите да взимат решения изгодни за държавите им вътре в Европа.Да имат самостоятелна армия и разузнаване,служби.Да са самостоятелна сила.Да не се отслабват държавите от Европа икономически,защото когато един орган е болен,боледува цялото тяло!А от монополи нищо не става,те убиват прогресивната,честна конкуренция и държавите!Да има държавни предприятия,а ток,вода,ресурси да са държавни и неприкосновени!Екология!!!

146

Анонимен

преди 6 години

Баsи плоската пропаганда, кой ше се върже на тея глупости бе, всички мразим европейския съюз и искаме да се разпадне. Който ми сложи минус е *** !

145

someone

преди 6 години

е айде малко понамалете процентите, то бива пропаганда и лъжа ама чак толкова даже и децата ви се смеят.Средностатистическия българин въобще не одобрява ЕС тъй като ЕС с нищо не му е подобрил битието това е истината.

144

Анонимен

преди 6 години

Разбира се,че обичаме Европа,българите сме един от най-древните народи на Европа,но явно някои европейци не я обичат и работят срещу Европа и срещу интересите на европейското население.ето тези псевдоевропейци не ги обичаме,точно защото не работят в полза на Европа,а на лобита и осират хубавата Европа.

143

Анонимен

преди 6 години

При социализма нямаше просещи хора и хора без работа,нито бездомници,нито висока престъпност,не си заключвахме дори домовете,наркоманията я гледахме само по документалните филми и не знаехме какво е това,бяхме на около 25-то 27-мо място в света по развитие,а сега сме на опашката.

142

Анонимен

преди 6 години

Не мисля, че това проучване показва някакви реални стойности.И аз мога да напиша една статия на сайта си, че 80 % са против ЕСи сигурно, ще съм по-близо до истината от вас.Въобще.. вярата ми в "авторитети" е нулева..

141

до 162

преди 6 години

Лягай си, ***, утре си на нивата за копейки

140

Анонимен

преди 6 години

Веднъж руснак - завинаги алкохолик!

139

есперкт

преди 6 години

От съюза видяхме само *** и корупция. ЕС под формата на еврофондове подкупи цялото управление на тази тертория и сега то е готово на всичко, само да продължи паричният поток от Брюксел - конвенции, ***..

138

статията е

преди 6 години

Празни приказки, глупости на търкалета.

137

Анонимен

преди 6 години

Соломон Паси - ревлюто с трабанта, вкара България в НАТО незаконно.Чичко Тръмп не иска да дава само той пари за НАТО ....хаха...................!!!

136

Анонимен

преди 6 години

До рускините в сайта - престъпника Путин трябва да ви забрани алкохола!