64

Смешник

преди 6 години

Странно как след като не използвам нито една нецензурнна дума ми се трие коментара. Даже и по заобиколен начин не казвам нищо не цензурнно но явно няма свобода на словото в днес бг . квот такова страхливи и продажни и те кат всичко общо взете. Редактора жив и здрав братле или сестро няма зн.

63

Анонимен

преди 6 години

До Не разбирамРазбира се,че имаме закони против насилието и то отдавна,тея само се опитват да си пробутат тъпата конвенция.

62

Анонимен

преди 6 години

Съжелаявам за това,което си преживяла,дано Господ ти помага,но номера с конвенцията няма да мине!

61

Не разбирам

преди 6 години

Значи ли че липсата на тази конвенция е че ние нямаме закон срещу насилието?Какво правиха всички законодатели през това време?През това време работих и си дадох парите за нищо?

60

Анонимен

преди 6 години

тази па ча, е платена соросогадка! утре ще напиша писмо до бб, че като гражданин на швеция, *** страна приела ИК, след приемането й, освен че ме и бат мъже и жени, вече ме оправят и ***!!! влязоха в къщи аз им размахвам ИК ЧЕ МЕ ПАЗИ ОБАЧЕ ЕЙ НА , пак ме наи баха

59

Анонимен

преди 6 години

Предлагам вече всички нормални хора да не четем и пишем в този сайт. Нека си ги четат само от Герб

58

Анонимен

преди 6 години

Когато напишем нашите коментари , обратни на правата парттиика и СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ , заличават всичко ,дори и статията . Оставят си хороскопата .......

57

Анонимен

преди 6 години

Тая на всичко отгоре е веган, пфу

56

Анонимен

преди 6 години

Против насилието си има действащи закони. Кой знае колко са и платили на тая па.тка да промотира джендърския пасквил с марка Анадола.

55

Добавката е от мен

преди 6 години

Следват 188 НПО-та.

54

Малка справка 9

преди 6 години

Кампания за запазването на държавните средства за НПО, разпределяни чрез конкурс08 Nov 2011 | 23:27ПОДПИШИ ПЕТИЦИЯНие, подписалите тази петиция, настояваме за:Запазване на резерва от средства за конкурсно финансиране на проекти на ЮЛНЦ в обществена полза в бюджета за 2012. Делът на този резерв да бъде мин. 20 % от общата субсидия за ЮЛНЦ, тоест мин. 2 милиона лв. от заложените над 10 милиона.Запазване на резерва в дългосрочен план, като тенденцията да бъде към преобладаващо конкурсно финансиране.

53

Анонимен

преди 6 години

Абе само и вижте фб профила, ше разберете, че само лъже

52

Анонимен

преди 6 години

От 105 коментара само 50 оставили! Ами като не ви са удобни коментарите не пускайте такива теми, пускайте само теми за възпяване на Борисов!

51

аз

преди 6 години

Много коментари сте изгрили - защо ли?

50

Малка справка 8

преди 6 години

Преди много години имаше случай на морето. Шведка подава жалба в милицията(става дума за 80-те години), че е изнасилена. Прави се акция, намират насилника. Тогава шведката оттегля жалбата с думите: Много ми хареса как ме чукаше и исках да му намеря адреса!!!А имаше и подадени жалби за изнасилване - само, защото момчето е отказало да се ожени за момичето и я е зарязало. Както се казва - ПАЗИ СЕ ОТ ЖЕНАТА, КОЯТО СИ ПРЕНЕБРЕГНАЛ!!!

49

Анонимен

преди 6 години

Защо медиите пропагандиращи ИК, НПО " икспъртите", Станишев, ГЕРБ премълчават:Швеция е приела ИК!Защо превнциран с нестеротипен *** по ИК шведски гражданин извърши превенция на насилието над жени в чужбина, като брутално преби ритайки в главата жена на морето?Вече половин година след жестокия побой над жена, нито НПО, нито журналисти, нито Швеция по ИК, са поискали възобновяване на делото и трансфера му!Защото обезщетението ще отиде за жената, не като финансиране за НПО!

48

Кибик

преди 6 години

Жалко за жената, но дали си мисли че Истанбулската глупост щеше да я спаси от похитителите!?Целта на въпросната недомислица е под благовиден предлог да задължи държавните институции да приемат всякакви извратени искания на най-различни организацийки които да въвеждат нови извратени методи за възпитание на децата ни! Иначе си има чудесни закони срещу всякакво насилие, просто не се прилагат адекватно!

47

Анонимен

преди 6 години

До Бай ИванВ САЩ след въвеждането на сухия режим(алкохола е нелегален за употреба и продажба) мафията трупа първоначалния си капитал. Все едно тревата като е забранена никой не пуши.

46

Анонимен

преди 6 години

Какво викаше *** Боко - "Айде да я подписваме тая конвенция и арменския поп вече я ратифицира..."То от един премиер, който в прав текст каза, че е гей и кмета на Симитли му оре задния двор, няма какво друго да очакваш...

45

Анонимен

преди 6 години

Тука въпроса нее за конвецията.Тука въпроса стои дали е бита или не дали е унижавана и подигравана и не само тя тои на народа му писна от *** дето знаят само на думи това става а не другото и затова народа емигрира и бяга щом в англия за три дни се изкарват 500евро тука има за едни по сто работи за други едва една и се възгордяли едва здрасто казват защо защото сметка нямат а кога имаха когато ги черпиш.Еди. не мисля да храня хранил съм достатъчно признателност няма дори и детски приятели