91

До 92

преди 6 години

"Вагнер" според руснаците са частните убийци на Путин! Има снимки на шефа на "Вагнер" - Уткин Дмитрий Вальеревич и е награждаван лично он Путин!

90

Анонимен

преди 6 години

Ако действително има убити Руски войници та били и наемници правителството на Путин трябва да даде обяснение защо и как се е стигнало до убииството им! Какво значение има дали ще е редовна руска армия и такава от наемници? Нали са от една раса! Все Руснаци са! Това означава че този който ги е убил носи отговорност а таза отговорност трябвя да му я потърсят управниците на Русия!

89

До трола Боби

преди 6 години

Ако с ровене из нета се ставаше специалист по нещо, то и с гледане кучето щеше да е най-великият касапин!

88

Анонимен

преди 6 години

Краварите това, краварите онова... Е сега набиха ли ви го краварите, както трябва?

87

Боби

преди 6 години

До недоук 85Наистина си НЕДОУКСирия е СВЕТСКА СТРАНА - При ПРЕЗИДЕНТА(ако щеш Диктатора) АСАД всички народности и религии се съдят по СВЕТСКИ закон не по религиозния закон на ШЕРИАТА както примерно е в Саудитска АрабияЕто погледни АСАД е АЛУИТ(Религиозно Течение при Мюсюлманите) но има други Мюсюлмани - Шиити и Сунити, Но все пак си се разбира с Арменци, Християни, Копти(прото Християни), Перси, Кюрди и прочиеВсички те си живеят при АСАД МирноА "свободните" са основно РАДИКАЛНИ МЮСЮЛМАНИ

86

Анонимен

преди 6 години

До БобиБоби, боби, а ти не помисли ли че ако Вагнер бяха партизански отряд въоръжени само с автомати както ги изкара ти вместо 600 жертви щяха да дадът само 6 жертви. Ами основната част от убитите са във унищожените танкове, унищожените БТР-и и унищожените артилерийски разчети. Една руска гаубица се обслужва минимум от 3-*** души, като гръмнат 10 гаубици и ето ти минимум 30 убити, като гръмнат 10 танка ето ти още 30 убити като ти гръмнат 20 БТР-а ето ти още 150 убити. Явно си много бос.

85

До Бобчоолу

преди 6 години

Рубли нема, "действай"!

84

До трола Боби

преди 6 години

Ако някой ти е казал, че разбираш от оръжия, то той не ти е приятел, защото брутално те е излъгал!

83

Анонимен

преди 6 години

Поучката е, че руските наемници ще е нужно да се обучават по-старателно

82

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 80"Тя пада надолу вече 50 години "Пада тя пада...Пропада...лети...Стигна дъното и почна да копае...Защо тогава се занимаваме с Русия а?

81

мухахах

преди 6 години

На руските наемници им е обещано, че ако превземат обекта ще могат да продават за своя сметка добивания там петрол. Алчните дупета естествено тръгват надъхани. Американците се свързват по горещата линия и питат има ли в атакуващата група руснаци и вдигат америнаския флаг над своите позиции. Отговора на руснаците е:"Там наши хора няма". Следва.........Ф-22, Ф15, С-130 и ......"два камаза трупове".

80

Боби

преди 6 години

До Не им вярвайте 73Много ОРИГИНАЛНОА НЕ ПОМИСЛИ ЛИ ЧЕ АКО Е РЕДОВНА РУСКА АРМИЯ Е СЪОРЪЖЕНА КАТО РЕДОВНАТА РУСКА АРМИЯРадари всякакви род и видПЗРК, ЗАРК Панцир, ЗРК Стрела 10, ЗРК БУК-М1,2/2, ЗРК Оса-АКМ, ЗРК ТОР-М2 които ще зададат зона до 70 км без полети на дронове, хеликоптери, Спектри и Б-52 най-малкото Щатно в Руската Армия Влизат РСЗО Торнадо-К с обсег 40 км и РСЗО Смерч 120км а може и повече ако е във варианта РСЗО Торнадо-СЗА това не помисли нали?

79

недоук

преди 6 години

И кво излиза,че руските момчета умират за да защитават един ислямски диктатор и мюсулманска Сирия да не бъдат демократизирани.Не щем демокрация,искаме ислям,така ли.

78

Анонимен

преди 6 години

След като пуснаха кръв на зелените човечета, всички араби ще ги вземат за мезе

77

Анонимен

преди 6 години

Хитрата сврака с двата крака! Ей това им се случи на ихтамнетите.

76

Анонимен

преди 6 години

До БобиБоби, кога ще ти стане ясно че руската техника не става и в кeнeфа да отидеш с нея, та пак се започнал да изброяваш руски бойни системи тежки ракети и незнам какви си глyпости. Престани да хвалиш тази африканска държава Русия. Не става за нищо тази държава. Тя пада по надолнището вече 50 години а ти ми говориш за великото руско оръжие. Излагаш се бе приятел. И ако всичко това го правиш без пари просто си мнотго глyпав приятелю.

75

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Руснаците са корави мъже и на никого не цепят басма и за един загинал руснак ще има 3 кашерни кравички пратени на оня свят.В Москва има 256 г*й бара.Толкова са корави още повече пък и мъже пияндетата.

74

боби

преди 6 години

До 74Виждам правиш абсолютно същото, Вземи се запиши като наемник за коя да страна в конфликта като си толкова ербап а?

73

Анонимен

преди 6 години

Един анализатор много точно описа мълчанието на руския генералитет - мълчанието на пoсрaните

72

Боби

преди 6 години

До Анонимен 70Още от времето на Корейската Война записите на Радио комуникации не се считат за доказателство за каквото и да еОще тогава големи групи Ф-86 Сейбър са летели във формация и скорост подобна на тази на летящи групи Б-29 и са имитирали съответния радио обмен за да предизвикат руските/корейски/китайски МиГ-15 да нападнат заложения капан