40

А бе

преди 6 години

До todor todorovАбе може,ако е държавна болницата и парите ги е дал "неформално" и за VIP-стая

39

сбъркана работа

преди 6 години

След 30 години: Ромите 3 млн., българите демографски срив!______________________________________________________________Значи европейското развитие на България ще е свършило !!

38

Анонимен

преди 6 години

13 века доказват, че българите не умеем да управляваме държава.

37

АНТИ

преди 6 години

Не са виновни бегълците напуснали от мизерията.Те отидоха от мафиотска *** в държава.

36

Анонимен

преди 6 години

Виновни са 2та милиона бегълци дето се изсулиха в чужбина, те са причината за гибелта на България.Те "виновните" в един момент ще свършат и тогава щем не щем ще трябва да погледнем единственият виновник в огледалото. Иначе всички знаем, че вината никога не е в нас, българинът е невинен винаги.

35

Анонимен

преди 6 години

Ами това са фактите, другари ... и никой не ви е виновен за това освен любимия ви комунизъм, който СЪЗДАДЕ ромския проблем, изгони селяните от селата ... и на практика унищожи България.Но всеки народ си заслужава съдбата. Не може да си лъжлив, крадлив и неграмотен и съдбата ти да е друга.

34

Паметлив

преди 6 години

До АнонименТова ми напомня за един виц от зората на демокрацията(у нас).Ром:-Сега турците ще заминат за Турция,българите-на Запад и ще останем прабългарите да си оправим държавицата!

33

ехаааа

преди 6 години

Браво,тогава ромалесте ще работи,а българите на социал!

32

Анонимен

преди 6 години

Виновни са 2та милиона бегълци дето се изсулиха в чужбина, те са причината за гибелта на България

31

Анонимен

преди 6 години

Те тогава всички българи ще минем към ДПС.

30

todor todorov

преди 6 години

До АнонименВ болницата на която си дал 2 бона, шведка да ражда безплатно, няма как да е станало...

29

Истината

преди 6 години

Мерките,които трябва да се вземат,са такива,че ако ги напиша,ще ме баннат веднага,а е досадно.И става въпрос за съвсем приемливи и справедливи неща,добри и за самите роми,които обаче ЕС не би допуснал.

28

ББ & ЦЦ

преди 6 години

Важното е , че сме стабилни! Няма кой да ни бутне, а дори да ни бутнат, шведите ще ни преизберат!

27

Василев

преди 6 години

Преди 2о години направих една прогноза и още тогава ме обявиха за луд и ненормален!Казах, че в България ще останат само пенсионерите,ромите,мутрите и комунистическите фамилии и олигарси,бивши ченгета,партийни секретари!Ромите претопяват всички и така се затрива държавата България!Некадърниците комунисти , в своята алчност и неразумност , затриват цялата държава!!!Тогава за малко щяха да ме вкарат в лудницата, а сега не се ли сбъдват моите прогнози????Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Голямо /усвояване/на ток ще падне.Или гражданите ще налазят друга държава.Но там дали ще им мине номера Във Франция не мина или в Сърбия

25

Патладжан

преди 6 години

Мда, това е тъжната съдба на всички умнокрасиви нации, хахахахха :)

24

Анонимен

преди 6 години

Българите или по-точно тези живеещи и произхождащи от територията България така и не проумяха, че населението на тази територия се е подменяло неколкократно през вековете. Остава само името. Бъдещите обитатели, макар и по-тъмнички и с маслинови очи пак ще се наричат горди българи, също като българите дошли с Аспарух.

23

православен българин

преди 6 години

Добре, не се ли замисляте, Вие чистите , неопетнени и интелигентни българи по кръв , род , образонание, възпитание и култура...че нещо ни куца? Пчелата от меса не бяга...защо бягаме от БГ. Само Боко, Станишев и Доган ли са виновни? А в нас няма ли вина? ние сме : НЕТОЛЕРАНТНИ, НЕВЪЗПИТАНИ, КСЕНОФОБИ, МЪРЗЕЛИВИ, ЗАВИСТЛИВИ.ЗАЩО СМЕ ТАКИВА В БГ И НЕ - В СВЕТА? отговорете на този въпрос? а не само да щракате минуси ............

22

Факт

преди 6 години

От всички партии само ДПС има визия как ще се управлява България когато шведите станат над 3млн.Не е сложна-депесарите управляват,турци и българи работят,а шведите крепят властта.Естествено,при това положение българите ще изчезнат на 100% доста бързо.Вероятността от такова развитие на нещата е много голяма-над 50%.

21

Анонимен

преди 6 години

Германия няма дълго да е икономически толкова силна, колкото се твърди. Германия печели половината от брутния си вътрешен продукт чрез износ. Германското благосъстояние зависи също от готовността на някои страни да купуват германски продукти. Германия всъщност е обезпокоително слаба. Германия има интерес от периферия с ниско образовано население и без икономика което да купува стоките им.