55

Свинаря

преди 6 години

До 68Къде си виждала ислямист свинар :)

54

Анонимен

преди 6 години

Жените са по социални, а и нека си го признаем - на жена не се отказва. Винаги има някой приятел, съсед, колега, бивш съученик, който да ти стопли леглото.А мъжете - ако са сами известно време, все едно живеят в пещера. Едни коси, бради почва се наливане с бира и прочие. Малки им е по-трудно, да не останат сами за през нощта.

53

Анонимен

преди 6 години

............. мъжът ти обаче не те обожава,щом всяка вечер киснеш тука

52

Анонимен

преди 6 години

Естествено.За тях е по добре, защото може да си развява байрака и никой няма да и държи сметка.Това ще е бъдещето.Никакви загробвания.Не може да караш една кола цял живот.Помислете не е ли така.

51

25 годишен ерген

преди 6 години

До Анонимен 53Ти ако си правиш изводите като гледаш мъжките коментари по сайтовете значи нещо не си добре, в сайтовете пишат само хора с отклонения, или хора над 50 годишна възраст. Излез някъде в нормална среда, не в дискотеки, барове и тн, и все ще си намериш свестен мъж.

50

Sonq

преди 6 години

Като си по на 20-25 и не си виждал други от българските, няма как да разбереш, че съществуват и мааалко по-добри. Но като цяло единственото заради което е добре да си с мъж сериозно е редовния секс. НИЩО ДРУГо

49

Свинаря

преди 6 години

Българския мъж това,българската жена онова...истината е,че си търсите оправдания за несполуките. Свят голям и хора всякакви,е вярно е,че егоистите и двуличниците са доста повече,но за това не се бърза при избора на партньор. А ако не се намери подходящ,по-добре сам от колкото зле придружен.

48

SOnq

преди 6 години

На българския мъж много му се предлагаме, а пък не си заслужава, защото не дава много-много

47

От 28

преди 6 години

Освен това демокрацията ми донесе възможността да плащам подаръчета от 100-200 лв и мога да имам стотици жени. Какво беше жената (постоянната)до мен? Припомнете ми?

46

Свинаря

преди 6 години

Най-зловещото е да си мъж, който изхранва мързеливия зaдник на жена си!На никого не го пожелавам!.....АТАКА,ти наистина ли смяташ за зловещо да изхранваш жена си? И как смяташ да и направиш деца и да ги отгледаш,като искаш да работи денонощно?

45

Sonq

преди 6 години

Истината е, че българските мъже ни превръщат в прослужници, да гледаме децата, родителите им и накрая изтощени от отговорности намираме съобщения от любовници. Как да не е щастлива жената като се измъкне от този живот? Проблема е само в нередовния секс.

44

25 годишен ерген

преди 6 години

Като си млад ергенския живот си е най-хубав, ставаш когато искаш, бодваш някоя студентка когато си искаш, никой не ти държи сметка, че опикаваш тоалетната чиния, живееш си сам в апартамента, правиш си каквото си поискаш и не чуваш женски глас да ти мърмори, не ти държи колко бири си изпил и колко мача си изгледал... Ех това ергенски живот ммм, че хубаво, но за съжаление ми остават още 5 години така, че после като стана на 30 вече ще се ориентирам към сериозна връзка и деца....

43

SONq

преди 6 години

Жената и е писнало да готви, чисти и пере чорапи, да гледа деца, да ходи на работа и да изкарва пари, как да не е щастлива без мъж, един любовник и стига, това е естествено. Мъжа ходи само на работа и си сипва ракия след 5. Как да е щастлив мъжа като няма кой да пренася?

42

Алекс

преди 6 години

това което написано в статията са пълни глупости!

41

Анонимен

преди 6 години

пуснете си проф. Вучков по Евроком 1 e

40

АТАКИСТ

преди 6 години

до 38 Защо по дяволите пък си мислиш, че такива като теб аз ги имам само за секс?Ти коя беше? И след това що не съм се обвързвал? С такива като теб, ли?

39

АТАКИСТ

преди 6 години

до 46 Кой е казал, че съм разочарован от жените? Аз не съм чакал друго от тях. Иначе ЕднО ракия ще ударя след малко..

38

АТАКИСТ

преди 6 години

Да разчиташ на жена да те гледа, е все едно да разчиташ на полицията ни да те спаси, когато се обадиш на 112, ако някой иска да влезе с взлом у дома ви.

37

Reality pill

преди 6 години

До анонимна 4 #41В резюме: Добре е да живеем с някого, за да имаме компания по празниците и да ни бърше... при нужда?!? Икрено се надявам да не го вярвате наистина.

36

АТАКИСТ

преди 6 години

До анонимна...бил съм болен...бърсали са ми ....но предпочитам да си ги бърша аз вместо някоия която уж ме обича.ПТИЦИТЕ умират сами!