7

разпад

преди 6 години

Нищо не се случва случайно .....

6

Анонимен

преди 6 години

Авайте им бром. На мен ми даваха бром от 7 годишна възраст и ерекция получих пак на 18 години, но. Ми спестиха много проблеми. От моя клас, имаше момчета вече в затвора, к Александър убити, имаше и из изнася. Това е...

5

Анонимен

преди 6 години

"какво се случвало" хахахатова от 2003 се започна малко, по-малко а сега е без контрол "дупката" която си мисли, че знае всичко и не са в реалния живот. "Дупка" която е обречена на контрол заради анархичното си поведение. Сега го отнася поколенията на "прехода" заради тях

4

Анонимен

преди 6 години

Да полежат по годинка и четиримата заедно със снимащия и целия процес да бъде излъчен по телевизиите. После ежемесечно интервю със всеки един от тях за да разкаже колко е хубаво в затвора и как отново биха нападнали човек. Много е лесно но никой не желае да работи в посока превенция.

3

Анонимен

преди 6 години

Българизират се. Това се случва.

2

Discovery

преди 6 години

Ко да ви кажа хора... за всичко са виновни мамммите. Всъщност жените са доста по-агресивни и злобни от мъжете и когато иде реч за келешччето им, дето е направило неква беля сакън някой да не му направи забележка и т.н. Децата виждат, че щом маменцето ги защитава значи всичко е ток и жица. Израстват си такива невъзпитани и мислещи че всичко им е позволено.Така де... вижте в бг мама кви оплаквачки има.

1

Анонимен

преди 6 години

Вината в обществото е в журналистическите ***, които виждат сензацията и правят реклама на младежите, които после имат самочувствие на капитани, че са ги давали по телевизията.