90

Анонимен

преди 6 години

В коя държава по света е имало комунизъм? За какъв комунизъм ще пишат?

89

haha

преди 6 години

Напишете в гугъл Бойко Борисов и Тодор Живков, мисля че от снимката ще стане хубава корица на новия учебник. Но наистина Манев, защо да се преструваме?

88

Анонимен

преди 6 години

Сбогом държавен биг брадър (социализъм/комунизъм)!

87

Анонимен

преди 6 години

Унищожи ШАЙКАТА, спаси децата си!!!

86

Защо

преди 6 години

Защо не се изучава по история за убитите инелектуалци и деца преди 1944 година.

85

объркване

преди 6 години

на социализъм, комунизъм, сталинизъм, национал-социализъм, военни действия, последици от Втората световна война, последици от Студената война, фашизъм, демокрация, монархия.... явно наистина има доста върху какво да се поработи преди да се пише в учебника по история. И децата вече разбраха, че историята е предмет който не си заслужава да изучаваш, ЗАЩОТО ВСЕ Я ПРОМЕНЯТ

84

Иван

преди 6 години

Такъв ***, като този, скоро не сме виждали!

83

Анонимен

преди 6 години

Никога през цялата история на България дори през турско робство не е провеждана политика на геноцид на българския етнос като днес.Тези прости и алчни управляващи са на път да превърнат България от държава в географска област, каквато всъщност е целта на ЕС.

82

Васил

преди 6 години

Г-н ***,Народният съд е създаден по искане на съюзниците и най-вече на Чърчил! Научи поне това бе, ***!

81

ПАРТИЙНИЯ

преди 6 години

ГЕРБ иска факти за комунизма, иначе поколения - излъгани.........ЗА ФАКТИ ДА СЕ ОБРЪЩАТ КЪМ ШЕФОВЕТЕ СИ , ТЕ ВСИЧКИ СА С ПАРТИЕН БИЛЕТ ОТ ....БКП !!!

80

Анонимен

преди 6 години

Свършено е с нас.Останахме 50-годишни полуинвалиди и ще си идем на оня свят след 10-15 години.Децата ни вече са в други държави.Честно казано да минава по-бързо това време, че да се свършва.

79

Анонимен

преди 6 години

В учебниците да се изучава иновацията и патента на БКП - тероризма .Взривяването на "Света Неделя" с 200 жертви.Сталин и КГБ вербоваха бандити,които ставаха партизани и в "името на народа" разстрелваха по тяхно осмотрение когото си поискат.Гледайте филма "Черните ангели" продукция от соца,където бе гордост,че комсомолци разстрелват генерал у дома му.После защо жандармерията правела хайки за партизани?А сега ако има такива типове с оръжие в балкана как бихме постъпили????

78

Джендър ГЕРБ

преди 6 години

Сега е времето да създадем нов " народен съд" в който травестити като Боко ***, Цецо странната форма на глава, Деси ***, Тома Траверститов и т.н да попаднат там. Трябва да постъпим както румънците със своя Вожд Чаушеско- веднага разкрил

77

Анонимен

преди 6 години

Имаше ли обществена собственост върху средствата за производство?-имаше.Всичко друго са празни приказки.Целият напън е да си защитят ГЕРБ частната собственост.На никой на този свят освен на вас не му пука за вас като етнос, все им в тая на всички дали ще има български етнос.Явно и на вас ви е все тая.

76

Иванов

преди 6 години

Най- накрая един герберист да каже част от истината през зъби! Ние живеем в псевдо демокрация родена от брачния съюз между Кремъл и Анкара. Техни и брици ни командват и затова държава няма, няма и да има!

75

Ето един факт

преди 6 години

Най-главния в страната сега е бил пазвантин на Тато.

74

Миял

преди 6 години

До 78;Избитите 5 ястребинчета са убити защото вашите "партизани са ги ползвали за прикритие,При нАтентата в Св. Неделя са убити 45 деца. Сталин съдеше на смърт 12г. деца.Смъртните присъди дреди ДЕВЕТИ са 190 ,но не са изпълнени всички.Имало е само 8 концлагери а след девети са 88.Булгарите първи скочиха срещу комунизма. Горяните бяха 5 пъти повече от партизаните ви .Имаше ги 8 г повече от МАНДРАЖИИТЕ.Между Сливен и Карнобат са убити 74 ГОРЯНИ.Вечна им памет.*** по ДЕВЕТИ бяха 2100.

73

Анонимен

преди 6 години

Най големият грях на комунистите е,че ограбиха народа чрез мутри,фалити на банки,с т.н."лоши" кредити подарени на номенклатурчици или техни близки,РМД,приватизация под масата и т.н.Децата на обикновеният българин бяха прокудени из чужбина поради безработица,безпаричие,глад и мизерияВ същото време децата на комунистите бяха изпратени в САЩ и Европа да си поживеят и пообразоват,за да ни управляват впоследствие.

72

Анонимен

преди 6 години

До бай Иван Тя демокрацията,, и префалира,,*** ,трети ,четвърти ,двадесет и втори пол ,гей паради ,наркомания , проституция ,алкохолизъм ,корупция , фалшиви ,,демократични ценности ,,предизвикващи по.г.нуса .

71

Анонимен

преди 6 години

Никой не е извършвал такава ВАРВАРЩИНА,да се откраднат имотите на хората. Турците не са го правили.От 90% собственици направихте 100% наемници-роби.Правата ни бяха-право на труд и жилище. Ние ви ХРАНТУТИХМЕ,защото *** бяха ,най мъзеливите,некадърниците и простотията.След 1970 г допуснахте ителигенти за да дадете човешки образ на партията си. Простия човек само простотия може да направи.Няма нищо по--страшно от ОВЛАСТЕНИЯ ***.