80

Горан

преди 6 години

Абе, мен ме е качвал закъснял шофьор на автобус нощем, празен на път за гаража, без да го моля, само щото ме е видял, че вървя пеша, тая свалила детето от автобуса, щото нямало дребни...

79

Анонимен

преди 6 години

Ромът е в пъти по-достоен

78

Анонимен

преди 6 години

Ами докато Путинофилите управляват България тук ще е МИЗЕРИЯ.Рускинята КАКВО НЕ РАЗБРА?Вашият "Лукойл" 10 г. не плаща 1 стотинка данък на България.Вашите русофили от БКП заедно с Русия ограбиха 1 млрд. за АЕЦ "Белене" и нищо не е построено.Всичко в България е ваше.Махайте се.Вземете си бетоните.

77

TURK

преди 6 години

АЗ КАТО ВИ ПИША,ЧЕ ДЪРЖАВАТА ВИ Е ЗАМИНАЛА ПОЧТИ МИ ПИШЕТЕ ОБИДНИ НЕЩА....В ТУРЦИЯ ВИЖТЕ ДАЛИ ИМА ТАКИВА ПРОСТОТИИ И КАК СЕ ПАМАГА В ТАКИВА СЛУЧАИ.НЯМА ТУРЧИН,КОЙТО ДА ДАДЕ РОДИТЕЛИТЕ СИ В СТАРЧЕСКИ ДОМ.....А НАЦИОНАЛИСТИТЕ ВИ НЕКА ВИ ПОДКОКОРОСВАТ,А ВИЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ.....ДОКАТО ЯДОСАТЕ ЕРДОГАН

76

До рускиня

преди 6 години

Не, джуджето и джуджефилите на са виновни за всичко! Не са толкова умни! Просто е добре да си стоят в тяхната ***, а ние ще си оправяме своята!

75

Жоро с моторо

преди 6 години

Не сме хора... Тея абичи в автобуса не са ли могли да развалят 10 лв???

74

Анонимен

преди 6 години

"Гласувайте пак за ГЕРб и ще ви направи билетчето от 1.50 на 5 лева! Така няма да имате нужда от стотинки!"---------------------------------------При другите, да не беше безплатно? И ти си от онези ......

73

рускиня до 39

преди 6 години

обаждам се, защото има хора които за собствена свинщина и безразличие обвиняват русофили, руснаци, и лично путин.Моя пост е реплика на такъв 80% ид..т. Ако не харесвам България-аз няма да излизам да чистя пред блока,а ще седя и да гледам мърсотия, както правят комшии-българи.Ако не харесвам софия-аз не би направила труда да украся входа с чудесна градинка с пейки,които периодично се освиняват от българи-дечица. Та питам-кой повече обича българия- аз или мои комшии българи?

72

Анонимен

преди 6 години

Ами, пак ще гласуваме, градският транспорт се издържа с пари и 10 лв да стане билета пак ще го плащам, разбра ли!

71

До хм..

преди 6 години

Бедността не е виновна за оскотяването!!! За известно хитруване и тарикатщини-да, но не и за оскотяването! Народа го е казал: рибата се вмирисва от главата! Погледнете де билите в парламента и ще се сетите....ако можете!

70

Анонимен

преди 6 години

Гласувайте пак за ГЕРб и ще ви направи билетчето от 1.50 на 5 лева! Така няма да имате нужда от стотинки! Слава на Евроатлантическа ***!

69

Анонимен

преди 6 години

На мен една уфцъ се опита да ми се развика, че имах 5 лева! Не позна! Освен това накрая и обясних, че пътувам за последната спирка и до там ще има да ми върне! Слава богу, включи! Че ако нямат дребни за връщане за какво изобщо са необходими ?

68

Анонимен

преди 6 години

Добре,че не е набила детето като ония побеснелите от Габрово.Защо станахме толкова безчувствени и груби?Мизерията ли ни направи такива или липсата на домашно възпитание или и двете.

67

Анонимен

преди 6 години

Не сме народ, а мър ша да ни ***

66

хм..

преди 6 години

Бедността превръща хората в скотове, а сме бедна държава заради самите нас. Справка - телефонните измамници и хилядите хванали се на този евтин трик. Имало корупция - ми по-голям реален експеримент от това няма. Измамниците изполват желанието на хората да дават рушвети. Какво да говорим повече...*** народ - слаба държава.

65

1971

преди 6 години

До 1234У нас щеше да отнесе два ритника в задните части.Ние ще си останем селяни и това е.

64

Анонимен

преди 6 години

Е дали някой още има илюзии, че ще се "опpaвим". Някои се oпpaвят де, по няколко пъти на ден и3от3ад3е.

63

бръм

преди 6 години

До 1234Така беше и при нас преди 27 години! Аз бях малък и задължително ставахме на възрастни, бременна жена или семейство с малко дете. Няма искаш не искаш.

62

Горан

преди 6 години

До 62 Men: То щото жени нали има!!! Нали жена кондукторка е свалила от автобуса детето, щото не е имало дребни! Ей! Това нормална постъпка на жена ли е? Ами, това може да е и нейното дете! Егати хората, като цяло! За нищо вече не ставаме!

61

Анонимен

преди 6 години

В Истанбул всички се качват от първата врата, никой не се опитва да излъже и да се качи от задните, защото хората няма да му позволят. Като се качиш от първата и пред шофьора се чекираш с картата или пък вкарваш билета в едно устройство, което го гълта. Всичко става бързо и спокойно. В рейсовете няма крясъци, викове, говорене на висок тон и миризма на немити. Няма и котрола, без билет просто не можеш да се качиш. Много по-изгодно е с карта, 2 пъти по-евтино е. Въпрос на организация и възпитание.