47

българка

преди 6 години

До 29 - от форумни и фейсбук коментатори ли ще набираш армия бе клоун? Ако в България имаше мъже, а не п.тки, цялата тази олигархия щеше да бъде изметена! Не сте мъже, п.тки сте, висящи по форумите!

46

Анонимен

преди 6 години

И каква армия е това 1000 войника?! Нещастните усилия на правителството да промени закона ще доведе само до създаването на някаква уродливо подобие на войска,неспособна и корумпирана!

45

Смеееех

преди 6 години

Те едва плащат на сегашната армия, едва ги обличат ходят скъсани .....смееееех, събират гласоподаватели ми се струва! Блъфират, знаят че няма как да се случи, но пък Стадото неистово ще реве и ръкопляска!

44

Офффффф

преди 6 години

Само да припомня на Каракачанов, че всички казарми са разрушени, че повечето земя и поделения са унищожени и продадени, ще са нужни столови, нови дрехи, обучаващ персонал,гориво, и мноооооооого пари! И най-вече гаранции за безопасност, защото това не е комунизъм, ако стане нещо (дано да не става) с някоя момче аман им системата на Обединените патриоти и оттам ще изгърми мутрата - Боко!

43

Св

преди 6 години

До Да добавя. Е това с песните не го помня :). Може да ми е било забавно и като разнообразие от мизерията (не че съм певец). То всичко мина като на лента. Може ти да си бил пред (след) мен. Помня че бях в рота с Кубрат Пулев - тогава беше изгряваща звезда и не правеше Кобренски конфу стойки и не се плезеше ... Беше забавно.

42

Обществен враг

преди 6 години

До Rebel armyТогава ***!

41

Анонимен

преди 6 години

наборна служба, пък доброволна ?! това прилича на дървено желязодържавицата иска към нея "по социалистически", но тя към инидивида е "капиталист"

40

Анонимен

преди 6 години

Знаеш ли кога ще им дам децата си в казармата, точно никога! Като им знам базата и условията на безопасност...! Заради глупостите на тоя Симеонов ще дам децата си на простотията и мизерията, знаеш ли кога.....айде марш *** патриоти!

39

Анонимен

преди 6 години

ПатрЕотите са популисти! Питайте Симеонов и Сидеров дали са служили

38

Анонимен

преди 6 години

Ами то пак си е професионална армия. Не виждам защо тия напъни.То така и така професионалните войници си отиват доброволно срещу заплащане.

37

Що коментираме

преди 6 години

Това са глупости, казармата е едно отминало време и никога няма да се върне! ЕС дори ще ни забрани да го правим! В момента "Обединени патриоти" събират изгубените гласове на изкукалите дъртаци мечтаещи за миналото!

36

Rebel army

преди 6 години

До Обществен врагПлащам на всеки по една герберска офшорка, след капитулацията на Бойко.

35

Патриоти

преди 6 години

Когато Каракачанов и Симеонов си пратят децата в казармата тогава и аз.

34

БългаринЪ

преди 6 години

до 34 Точно 24 месеца си е, като до 24 годишна възраст имат едномесечен запас всяка година. За мъжете до 36 месеца като запаса продължава до 42 годишна възраст

33

Утопията на Каракача

преди 6 години

Някой от тук коментиращите запознат ли е с дереджето на армията в момента?Армията в момента е в батака! Знаете ли че военнослужещите не получават дрехи и ходят със стари, кърпени и скъсани комуфлажи, кубинки и обувки! Дават им се бончета за дрехи, но те ги връщат защото няма нищо в магазина!Та как ще въоръжат, облекат, нахранят и обучат тези младежи да питам министъра? Как, като няма бази, няма условия, няма пари, няма хора които да обучават, то щата не е окомплектован а какво остава за друго

32

Анонимен

преди 6 години

И айде пак - от нашите данъци.Нямаме здравеопазване, за *** ще плащаме.

31

под 24м. служат вече

преди 6 години

До БългаринЪНещо не правиш правилно сравнение. Там служат и не са прекъсвали, а държавата им има пари, а тук за 20 години събориха и разграбиха почти всичките поделения и сега са в руини, разпродадоха и нарязаха техниката и съкратиха сержатския и офицерски състав. Кой ще командва наборника, къде ще го настанят, тояга ли ще му дадат вместо автомат. Не става. За да се въведе наборна служба държавата трябва построй всичко отново, а както виждаме нищо не се строй ако няма финансов интерес от някой

30

Обществен враг

преди 6 години

До Rebel armyКолко плащаш?

29

Св

преди 6 години

Като казахте за условията да се подобрят, се сетих за школата в Плевен, нямаше по стаите вода (нямаше налягане ли ... не помня), а имаше някаква обща баня, съответно, не ставаше да се къпем, щото тъмните я окпираха, и яко гнус. Та некъпан, с неизпрана камуфлажна риза (щото няма как да я изпереш и на другия ден си пак с нея - няма резервна - 40 дена. Тренировки, пот ... кал. Само бельо се сменя ... Как не съм червясъл - не знам.

28

Наивен

преди 6 години

"Ако, както твърди вицепремиерът Красимир Каракачанов, тя има подкрепата на премиера Бойко Борисов, то през 2019 г. вероятно отново ще имаме наборни войници. Засега доброволци, тъй като пълна военна повинност още не се обсъжда."Типичен ***! Това е Каракачанов. Далеко от акъла му е че в тази "държава" има Главнокомандващ на БА, че има "Народно събрание" че има Министерски съвет, че има народ. Единственото условие е Бойко да е в настроение и да каже "да". Каракачанов става за ***, нищо др