79

Анонимен

преди 6 години

И стига си обвинявал президента! На всички ни е ясно, че 90% от тези в парламента не знаят защо са там! Само Георги Марков имаше доблестта да си каже, че е гласувал ПО СЪВЕСТ - както повелява КОНСТИТУЦИЯТА!!! А не като някакви мишоци, които чакат sms-и от най-зеления и религиозния човек в тази държава.

78

Анонимен

преди 6 години

С точки кат тебе бележат едни психопати колко човека са убили!

77

Безпартийна дама

преди 6 години

Върнете милиардите, които откраднахте всички политици и бизнесмени и напуснете България.

76

Ала_Бала

преди 6 години

Не спирайте протестите! Долу крадливата и *** герберска мафия. Най-после народът се обедини срещи душманите си. Браво!

75

Анонимен

преди 6 години

цвъко загрижил си се за 1 млн жени, което и да е така което се съмням и да е приемете няма да и стане цветущо положението. А за 2,5 млн българи с нищожни доходи и умиращи от глад и подложени на мизерияи и без никакво здравеопазване и лечение за тях кво ще кажеш. Всичко втасахме та за тая идиотия се запънахте, като е не ще народа това е премирете се или ще направите като с референдума

74

....

преди 6 години

А вас какво ви интеесува дали ще е приета или не. Вие нали всички сте нормални! Все пак и да е и да не е приета, става въпрос за толерантноост и да не се бъркаш в на другия работата, а в БГ това е невъзможно! Всички сте баби клюкарки и не моье да си гледате само във вашата пъниица! Задръстени сте и такива ще си отанете с промити комсумолси мозъци!

73

Polska

преди 6 години

Не ме интересуват никакви конвенции. Трети пол не съществува! "*** роли" също! Има два пола: мъж и жена. Мъжа и жената имат определени роли, дадени от природата! Срещу природата не трябва никой да върви!България не трябва да позволява на никой да я шантажира и да поставя под въпрос ценностите й! Гейове има навсякъде и никой не им е забранил да бъдат гейове! Твърдо за конвенция срещу насилие над деца и жени!Твърдо срещу конвенции, озаконяващи морален разпад и гей образование!

72

Анонимен

преди 6 години

Кончита Вурст беше първатя лястовица на третополовите ***.Сега искат да ни натресат цели ята.

71

Анонимен

преди 6 години

Всъщност вярно е, че никой не ги притиска, те сами си дават задните части! Това е манталитетът на ГЕРБ, те са си такива!

70

Анонимен

преди 6 години

Герб ще осигури милиони за правата на бежанци, третополови и роми, но защо няма пари никога за безработните, болните, старите хора, инвалидите, пенсионерите?

69

Анонимен

преди 6 години

Ясно е нежеланието на държавния апарат със справянето с всякакъв вид насилие, та опряхме да подписването на някаква конвенция.

68

Анонимен

преди 6 години

Какво БСП бе ***...,това са всички институции ,Църква,мюсюлмани ,католици ,целият образован български народ. Не желае да бъде приета тази конвенция...***

67

Анонимен

преди 6 години

да покаже СМС-а от Бойко до депутатите, като е толкова смел тоя ***.. "Няма мърдане, приемате конвенцията" Ясно е като бял ден, че на Тиквата каквото му кажат от Брюксел той го изпълнява. Имахме една "мадам Йес", сега си имаме "господин Йес". Всъщност дали е господин е под въпрос. Нека сам се определи какъв точно *** е , за да знаем как да се обръщаме към него/нея

66

Анонимен

преди 6 години

Никой не ни притиска за конвенцията!Ами още по лошо тогава, значи сами искате да си унищожите народа.

65

Анонимен

преди 6 години

Е как пък всички в държавата сме против Конвенцията, включително и всички вероизповедания, само гербераците твърдят, че нищо не разбираме, било политическа игра на БСП?! Как стават тия работи, бе, Цветанов!!! Аз например съм жена, не гласувам за БСП и пак съм против тази изродщина!

64

човека с бича

преди 6 години

Тези, които искат да се ратифицира Истанбулската конвенция заслужават по 20 волски бича и пускане в селски нужник с главата надолу!

63

Ала_Бала

преди 6 години

Цветанов е рушител на Съвременна България. Проклет да е!

62

Въпросче

преди 6 години

От Герб да не би да бързат да определят собствената си ориентация и после да се борят за правата си под знамето с цветовете на дъгата?! :) Изглежда това е проблемът им и настояват. :)

61

Анонимен

преди 6 години

Това истина ли е журналиста, казаното от тоя индивид? Кой ти е източника на тази информация? Или на писанието работил еди кой си?

60

Анонимен

преди 6 години

Аз съм против насилието под всякаква форма, но в тази конвенция има много спорни точки - като се започне от това с не много доизнянения "социален пол" и се стигне до предоставянето на убежище...И вече е повече от ясно, че обществото е против приемането на конвенцията, а не, че подкрепя насилието. Какво не разбира Цецо?